IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra
ker sva se projekta lotila istočasno (beri adaptiranje stanovanja in zidava prizidka), bova najverjetneje kuhinjo - vsaj v stanovanju za oddajanje - opremila z ikeo. jaz sem imela priliko videt nekaj kombinacij kuhinje "v praksi" in so me rešitve in postavitve naravnost navdušile, pa tudi lastniki so zelo zadovoljni z njimi. No, to je res stvar okusa in dojemanja posameznika, ampak to kar sem videla, se lahko mirno kosa z marsikatero kuhinjo, ki so jo drugi po raznih salonih "plačali ko žuti".
jst se tudi podpišem pod tole izjavo

. jst ne trdim, da so Ikeine kuhinje top. zagotovo obstajajo boljše in kvalitetnejše, ampak za to ceno in kvaliteto je pa definitivno ni boljše. Ikeine kuhinje imajo pri tihem zapiranju vse Blum-nova vodila, ki so najboljša. Pri ta dragih kuhinjah ti jih zaračunajo še pa još. Ne vem....jst bolj poznam primere, ko so si pari kupili veliko bolj dražje kuhinje ker si Ikeiinih niso upali in so danes zaradi tega žalostni. moja prijateljica ne more verjeti ko vidi mojo kuhinjo, da je bila za tretjino cene njene kuhinje s tem, da je moja večja. Midva sva z mojim pred nakupom kuhinje naredila cele študije okoli tega...ni da ni kje nisva bila in da ne govorim kako me je jezilo to, da sva čisto povsod mogla plačat za izris kuhinje, medtem ko ima Ikea vse to zastonj na spletni strani.
azzura, želim vam, da prideš čim hitreje do svoje željene jedilnice

.
Zofy, tudi zate držim pesti, da čim prej najdete svojo sanjsko hiško
Gled knjig....imam doma 3 od Juula in niti ene še prebrane

sploh si ne najdem časa za to. Tit je glede sposojanja igrač takole: ko smo šli čez vikend v Bovec, smo vzeli s sabo tudi nekaj igrač od Tita (avto, traktor, bager - to je pri nas 1A

)....no in ko se je tam fantek h kateremu smo prišli samo dotaknil njegovih igrač, so tekle krokodilje solze. Pa sva mu razlagala, da je to vse njegovo in da si bo **** to le sposodil....pa smo najprej imeli par ur joka, no naslednji dan je pa dojel zakaj gre in ko je začel tisti fantek jokat ga je Tit pogledal in mu rekel "na" in mu mirno dal tudi njegovo igračo. Nisem mogla verjet kako je doumljiv za take stvari. sej nočem bit pametna, ampak Tit dejansko ni problematičen otrok kar se tega tiče...kako bo pa potem ko bo enkrat dobil doma konkurenco pa bomo še videli.
Hvala za pike poke

danes je že bolje, čeprav ima Tit še zmeraj drisko, no vsaj bruha ne več.
Glede plenic....jst sem čisto na začetku uporabljala pamperske iz Mulerja. Danes bi takoj na začetku štartala s plenicami iz Hoferja, ki so za moje pojme mnogo boljše od Pampersk in vseh ostalih, ki sem jih probala do sedaj. So edine, ki nam ponoči ne premočijo pa veš, da je Tit prvak v pitju tekočine. A kaj ko včasih nisem verjela, da imata tudi hofer in Lidl kvalitetne stvari.
toliko od mene, zdej grem pa malo ven ko Titek spi, da se prezračim vseh bacilov, ki krožijo pri nas doma.
želim vam lep vikend pa uživajte v maškarah. Upam, da bo Tit vsaj v torek že bp, da bo končno tudi on maškarca
< Sporočilo je popravil Dinki -- 12.2.2010 14:53:13 >