Čer mamice,
jaz sem danes in jutri doma, sem si vzela malo dopusta in sem imela vse lepo splanirano kaj bom delala, no pa si je Titek prehladil učke, ima vnete, tako da ga imam doma. na srečo nama ni bilo treba hodit k P, je očka lahko prišel po recept, da smo dobili kapljice. Upam, da kmalu pomagajo, ima kar gnojne učke. Lona76, tudi zate upam, da se hitro pozdravite. Revčka Tajka pa tko se je razveselila vrtca po dolgem času
.
No razen učk je pa vse OK, jst ne vem, Tit je vsak dan bolj živahen, ga sploh ni za zaustavit. Skoz neki čeblja, poje, kao harmonko igra
, se kr neki pači in frise dela. Pa mu kej začnem govort, da mora narest pa mi začne kazat s prstkom naj bom tiho
. jst ne vem kje to pobira
. Skratka, ko ga dava zvečer spat, sem kdaj čist skurjena
. Je pa res, da ga zadnji mesec skoraj vsak večer očka uspava, to si je tudi Tit zapičil, očka je po ta novem žur za knjigice brat
.
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga
Moram reči Dinki da imaš res luškanega otročička, v tem katalogu je tako srčkan, pa če tudi ga ne bi poznala, bi ga opazila.
Jagoga, res ti hvala za prijazne besede, si me kar ganila
Aleži, lepo da ste uživali v Kranjski gori

, mene tudi mika, ampak sem se odločila za kakšne take počitnice v maju, da bova s sabo vzela še kolesa in bomo aktivno preživeli spomladanske dni.
Zofy, ma mi je prav žal, da vas je to doletelo. Tudi Tit je imel bronhiolitis in sva bila teden dni na infekcijski na kisiku. Nočna mora še zdaj ko se spomnim. Upam, da je najhuje že za vama in pa da vama dojenje še laufa

. Jaz bi zagotovo tudi imela otroka v vrtcu. pa sej nismo super ženske. Pa tudi drugi otrok si zasluži mamico v popolnosti, tako kot prvi (čeprav to praktično sploh ni mogoče). punce so ti že dobro svetovale, jaz se jim tudi pridružujem. Izkoristi vsako pomoč, ki se ti ponuja. Drži se!
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76
Vsaj naša Tajka je. Z njo nikamor nismo šli če niso bili ljudje kamor smo šli 100% zdravi. V trgovine pa z njo nisem nikoli hodila, prav tako ne v gostilne. Zato je pa zadnjič ko smo šli v eno gostilno jest se hotla reva sezut. Je mislila, da je prišla na obisk
.
tole si me pa nasmejala
san, upam, da ti je trebuh nehal otrjevat

. Verjetno bolj malo počivaš zdaj ko ste v fazi selitve.
naj voščim še našim slavljencem:
Timotej in Nik vse NAjboljše vama želim!!!!
in pa naša mala rokerka Tia vse najboljše, bodi pridna in nasmejana deklica še naprej!
Mergetka, hvala tudi tebi

.
Tina50, upam, da vam krčki ne bodo delali prevelikih težav

.
seveda tudi jaz voščim vse lepo vam mamicam in ženam za praznik. Itak smo najboljše!
no toliko od mene, grem počasi pančkat.
Nočko!
< Sporočilo je popravil Dinki -- 8.3.2010 22:02:49 >