Daaaaan,
končno so se začeli pravi krasni pomladni dnevi....viva la pomlad
Kako ste mamičke, ste preživele lep vikend in pa ali vam je prestavljena ura kaj ponagajala? Meni je blo prav suffer danes ko sem morala vstati še po temi, no je pa luštno da bodo daljši dnevi.
Matic dragi,
oprosti za dnevno zamudo....
s Titkom ti želiva vse naj, naj, naj boljše!
Bodi zdrav, nasmejan in super fantiček še naprej
mamica
Mergetka, sporoči kako je uspela torta in tako kot je napisala terida, se tudi jaz priporočam za recept, sliši se slastno

.
San, super, da je mini obrnjen na glavo, samo da je vse OK

. Da je pa bučka malo večja pa res ni nič več novega, a ne?
IZVIRNO SPOROČILO: aleži
Kako vi vidite avantarje, ker meni se ne pokažejo ko sem na strani marčevk...samo na desni strani ko je kdo kaj objavil??
Aleži kako to misliš? Avatar ima vsaka pod svojim nickom, to je na levi strani. A misliš kako se ga naštima?
Zofy, kljub vsem nezgodam, ki so nastale ob pripravi tortice, je ta izpadla super

. verjamem, da je bila tudi okusna. lepe slikice

. Super, da si uspela uživati z obema doma, si pa res faca pa še dvakrat na dan ste ven šli?
Kako je trenutno v vrtcu? kaj pa vem, pri nas še zmeraj šmrkajo in kašljajo. Upam, da se dobo sedaj ko bodo res veliko zunaj tudi v vrtcu, počasi vsi zmazali iz teh viroz ali kar koli so že.
Pomlad08, kako je uspel žur pri vas?
Ursi2, kako lepo, da si se nam oglasila, lepo te je imeti spet med nami

. Jure je pravi lepotec in tvoje slikice so me res prav ganile

. Luštna družinica ste! in ti prava faca, še lepo na obisk iz porodnišnice preden pridete domov?

dobra si res, jaz sem se takrat komi do doma privlekla!
Tole glede slabe vesti pa vem, da bo dočakalo tudi mene. Zagotovo se bom tudi jaz zaradi tega obremenjevala, ker se poznam, ker že zdaj hočem biti veliko s Titkom in marsikaj se štulim zraven, da bom jaz naredila, ko bi lahko komot moj možek. Ampak nimaš kaj, klonirat se zaenkrat pa tudi ne moremo in vedi, da bo zmeraj lažje, vsak dan ko bo Jure večji, boš lahko več tudi z Lukcem, do takrat pa zaupaj možeku in ostalim "pomočnikom" -

in

.
Pa čestitke za tak ekspresen porod

podpišem tudi jaz za takega

. daj še enkrat sporoči mere od Jureta, jaz sem očitno to spregledala

. Po slikah sodeč je pravi korenjak.
IZVIRNO SPOROČILO: terida
Kaj naj rečem - avatar je pa lep kot bi bil iz kataloga

ta je dobra, ja
Bravo Eriki za govorjenje in toliko pesmic

madona, sej jih več pozna kot jaz?

Tit jih zna tudi že kar nekaj. Ma ni ga lepšega kot slišati jih prepevati. Tit ima res izreden posluh. Melodijo zadane u nulo

. Njegova najljubša (beri največkrat zapeta) je trenutno: Tu-tu-tu po cesti, trikrat naokrog, avtobus nas pelje teti v zali log.....zna celo!
Naj še to povem, da smo v soboto šli sprobat poganjalec in ni bil Tit niti malo navdušen

. Ko ga je videl je rekel "taktor"...je takoj zapogrešal svoj traktor. Pa sva ga ful vzpodbujala pa ni zapalilo. Tko da sva rekla, da nima smisla, da ga kupujemo. On je res čist usekan na svoj traktor, ki ga imamo zdej zmeraj zunaj pred bajto in komaj čaka, da gremo ven in da ga poganja. Ja se vidi, da smo na vasi doma
Sem pa v petek v vrtcu dobila za domov, za en teden ruzak s knjigicami, ki jih gledajo skupaj v vrtcu (kot neke vste mini potovalna knjižnica) in jih z velikim navdušenjem gleda tudi doma. Pa ena mapa je namenjena samo staršem in so zanimivi članki noter kot je samostojnost pri otrocih, kako
uvajati na kahlo.....pa me zanima kako se ve mislite začeti spopadati s tem? zdej bi bil verjetno že počasi čas, kaj?
No toliko od mene, sem pa res veliko nakloftala

.
< Sporočilo je popravil Dinki -- 29.3.2010 10:16:31 >