Daaaaan!
zdej sem se pa sama sebe za ušesa in sem si rekla odpri RR in čvekaj!
ne vem kaj mi je. Se spomnim kako sem prej mislila, da ko bom ponovno zanosila, da bom zagotovo spet čvekala na RRju (tokrat bi bile to pač novembrke)....ja valjda - NIŠTA, še berem jih ne
. Z vami sem pa tkoooo rada čvekala - je blo časa in volje za talat naokol
.
Mi smo kul. Smo bili prejšnji teden v Ikei in kupili Titku novo sobico. Kupila sva mu posteljo (jogi, povšter, kovter), omaro, predlanik in omarico s plastičnimi škatlami za igrače in sobica je izpadla kot iz škatlice
pa tudi Tit je nad njo več kot navdušen, je ponosen kot pav ker ima veliko posteljo. Spimo lepo celo noč, preden zaspi mogoče kdaj ostane in pride v dnevno, ampak ga oči hitro nazaj odnese in ni panike. Največji žur mu pa je, da se lahko jaz ali oči k njemu uleževa in zvečer preberemo knjigico (prej smo to počeli na stolu). Ali pa zjutri ko se lahko stisnemo. je prav sladek ko prideš k njemu in reče "pridi mami, pridi" in pokaže z rokico, da se uležem k njemu
. Malo posteljico pa nisva podirala, sva jo le premaknila k nama v spalnico in pridno čaka na novega člana
, ki bo BTW res fantek. Sem imela včeraj pregled in je rekla, da bo verjetno fantič. No zdej sem se že sprijaznila, kaj pa čem, sej mi drugega ne preostane
. Zdej imamo pa težave najti še eno lepo in neobičajno ime kot je Tit. Če ima katera kakšen predlog za fantiča, ki bi pasal poleg imena Tit, prosim predloge na plan
. drugo je vse kul, mali raste, konec tega meseca imam že morfologijo. Pol pa že na morje, komaj čakam. Ek76 berem, da ti že čutiš premike
super! jaz jih zaenkrat še zmeraj ne, na trenutke če sem zelo pozorna je kakšen metuljčem, ampak je še zelo, zelo nežno.
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100
Dinki...Tit je itak že od prvih mesecev maneken, tako, da sploh ne dvomim, da bo to pot tudi uspešno nadaljeval.
Je tako lep, pa tako resen, cel možak.
Po pravici ga pa nisem takoj opazila, šele potem ko sem tukaj prebrala, sem šla katalog gledat.
Sem vesela tudi zate, da se fajn počutiš. Kateri teden si zdaj?
Joj, sej drugače nočem, da gre po manekenski poti, nimam teh želj, če jih bo pa on imel.... imam pa (srečo) da imam tako službo in se mi to pač ponudi in nimam razlogov/zadržkov da ga ne bi slikala. pa zdej ko ima novo sobico sem mu vse to dala v okvir in je izpadlo prav super

.
Drugače sem pa sedaj v 17. tednu. danes imam 1. nosečniške kavbojke pa so mi še orng na komot, ampak navadne me pa že malce motijo pri sedenju.
Špela, tole za vrtec je pa res eno sranje. jaz bi mu tudi verjela, jaz Titu zaenkrat verjamem če mi kaj pove. Mi pove ko ga poberem če je bil kaj kregan, mi je prav faca zaradi tega

. Pa kako lepo reče ime od pomočnice pa kaj so jedli, kaj so počeli, vse mi razloži če ga vprašam. no Maks to verjetno počne že dolgo

. Te občudujem, da še zmeraj vztrajaš pri tej skupini, a verjetno ti kaj drugega ne preostane al kako? Upam, da uštimate zadeve. vrtec mora biti luštna stvar, ne pa slab spomin pri otrocih.
Aja, smo pa tudi mi v vrtcu že suhi, se po popoldanskem spancu zbudi suh in potem vse ulovijo v kahlico

ampak potem pa ni da bi ostal še suh. Še mejčkn mu manjka

. Doma pa tud ni brez ker smo praktično celo popoldne do večera zunaj.
Lona76, čestitam Taji za kahlico, da je kakala vanjo

. kako vam gre glede tega? Ti bom na FB pisala, da se zmeniva za tisto stvar.
Mumu, lepo da si se oglasila, krasnega sinčka imaš

. Bravo da rad papa, tako je tudi prav če je pa Tit

. Le tako naprej glede spanja in glede hranjenja
Zofy, lenopitis je tudi tebe močno napadel vidim

. Bravo za vrtec

, lepo je brati, da se imata mala rada. Tole za taščo in Julijo....kaj naj rečem. Vidim, da so vse tašče mal čiv čiv

žal ampak res je tko. To je nekje zapisano. ja sonce zna bit kr že močno, Tit ima že ful rjave rokice in vrat. Bogi tvoj mož ko je slišal za tvojo odločitev, da gre tamala naslednjič k njegovi mami jeseni
San, upam, da vas krčki ne napadejo preveč

ma važno da ponoči spite, super
Pomlad08....še malo, že brojiš sitno?
< Sporočilo je popravil Dinki -- 1.6.2010 10:27:41 >