Dan mamice,
madona sem nas komi še našla, smo bile že na sredi druge strani
. Sej smo vse na istem, jaz sem tudi lena za pisat....pa sej bo še prišel čas ko se bomo spet razčvekale. včeraj je bil prvi šolski dan za nekatere, kako je bilo? ste bile mamice zagotovo ganjene?
Aleži, dobrodošla nazaj z dopusta. Super, da ste se imeli lepo
in kako lepo vama je sara to povedala
. Jaz sem pa titu rekla ko je imel oči, torej moj mož, 2 dni nazaj RD, naj mu to pove ko mu bo čestital in mu tudi je in očka je bil itak v 7. nebesih
. kar tako sam od sebe pa še ni povedal, čeprav mu jaz to velikokrat povem. No ja bomo videli kako bo kaj izražal čustva, ker Titek je bolj samostojne sorte, nič crkljiv, upam, da bo drugi večja maza, kdaj to prav pogrešam pri titu, ker jaz bi ga pa kdaj ful mečkala
.
Zofy, uživaj na dopustu! Sej vreme se ja pa tudi kar popravilo kot je na začetku kazalo že na pravo zimo.
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy
Kdaj hodijo kaj vaši škrati spat, ko so doma?
zmeraj mnogo kasneje kot v vrtcu, jaz ne vem kako jim tam uspe jih uspavat že ob 12h. Čez vikend se kdaj prav namatram, da ga spravim spat ob kakih 14h-15h. nismo pa še preskočili, da ne bi vsaj malo zapal (kdaj tudi v avtu samo za 15 min) ampak je vse bolje kot nič, ker če ne, je do večera čist crknjen.
Glede foruma, jaz se nisem pri novembrkah oglasila že več kot mesec, se mi sploh ne da, tko da je nekaj na tem marčevskem forumu, da se zmeraj na koncu pa le "dobimo" tu

.
Tvoj najemodejalec je pa

. res vzami to v svoje dobro in kot brco v rit, da je mogoče pravi čas za nakup stanovanja. res ti želim, da bi končno našla neko rešitev za vas in bi šli na svoje!
Ek76, Terida in ursi2...kako je bilo z uvajanjem v vrtec pri vas? ne vem če je še katera, ki je dala marčevca sedaj prvič v vrtec? pri titu so sedaj starejša skupina in so jim priredili igralnico, ni več nobene majhne pojsteljice, je prostor kar zadihal. je včeraj en starš obesil jaknico od novega

kar na Titov obešalnik in je Tit to kar sam premaknil

. je pa priden, spi tudi popoldanski spanec že brez plenice

.
Hvala punce za lepe želje glede moje bolniške. Naj vam povem, da ostajam doma

. včeraj sem odnesla bolniški list v službo in sem jim tudi povedala, da me ne bo letos nazaj in so lepo sprejeli. zdej sem uradno na dopustu, ga imam še kar dosti letošnjega, potem pa še nekaj dni bolniške in tu je moja porodniška. Mi še ni čisto jasno....
vilma, uživajte na dopustu tudi vi in upam, da se ti taki grozni dnevi ne ponovijo več!

lepo se pozdravi in upam, da bodo drugi izvidi, ki jih še pričakuješ bp!
drugače pa tudi jaz še nimam nobene osmice in upam, da je tudi ne dobim. jaz sem se že čisto "ufurala" da jih ne bom imela in upam, da tako tudi bo!
mergetka, boš videla glede lulanja/odvajanja od plenic. če se bo večkrat polulal kje drugje, raje počakaj še kakšen mesec. Bo lahko potem totalna sprememba. Tit je načeloma že čist suh, edino kdaj se tako zaigra, da se mu sploh ne da iti lulat

in mu začne čisto počasi puščat pipica, torej se ne polula kar v celoti. In mu rečem hitro lulat in če se ravno igra, je cel halo, sploh noče it....pol pa lula k ta velik....kr neki. Bo že.
Lona76, super za uspeli športen dopust

. Tole glede skupnega šopinga pa tudi pri nas ne deluje. Grem najraje sama in nakupim

.
No tko, zdej sem vas pa vse prebrala in pokomentirala. Grem počasi po tamaučka.
Lepo se imejte pa javite se kaj.
Lp
< Sporočilo je popravil Dinki -- 2.9.2010 14:09:04 >