hej mamice,
kako ste kaj?
Lona76, lepo da si se oglasila, se mi zdi da te zelo dolgo ni bilo na oglašanju. Pa sej smo vse mal lenojavljanja dobile.
Tina50, super za nov računalnik
, upam, da vam bo ta bolje služil in da ga boš tudi ti več izkoriščala
. Joj te poplave, mi še zdej nimamo miru zaradi njih. je zunaj glih tako vreme, da se nam nič ni sušilo in se nam je v kleti začela delat plesen po stenah, tako da smo si zdaj sposodili razvlažilce in nateral centralno do konca.
Vse, ki opisujete ljubezen med vašimi otroki je to res eno pravo čtivo za dušo. Tako res komaj čakam, da stisnem mojega pingiča v naročje in ga spoznam z njegovim živahnim bratcem. Prav vidim, da zvečer ko dajem Tita spat in kaj bereva, se crkljava, zmeraj sodeluje tudi
v trebuhu
. Trenutno nimam še čisto nobenih strahov, edino kar si želim je, da ne bi tit nič trpel ko me ne bo in ko bom na začetku bolj boga verjetno. Ta misel mi na vsake toliko malo zamori, ampak bomo že preživeli. Pa veselim se dnevov ko bom spet brez trebuha, da Titka zmečkam do onemoglosti
. Zvečer sem že zelo zmatrana, mi trebuh otrjuje, ampak zjutraj je pa pol kul, se ponavadi zbudim kot rožica. O tem koliko ur na dan spim vam raje ne bom, ker se mi boste smejale, sem huj kot dojenček
.
Joj Terida še malo pa služba. Res gre hitro čas. Tit je imel ravno včeraj točno 2 leti in pol in sploh ne vem kam je šel ta čas tako hitro, se mi zdi kot da sem ga šele pred letom dni rodila.
Pomlad08, juhej za Ivota
....ja mu že nič ne manjka ob taki dobri družbi
. Upam, da bomo tudi mi tako, ker mene je Tit čist razvadil kot dojenček, je bil mega!
Lona76, trkam in obenem čestitam za nov rekord v vrtcu
. Mi smo tudi zadnjo položnico dobili dnevi odsotnosti 0. Sicer je pa Tit tam kar inventar
. No pa naj tudi jaz malček napišem. Tit gre zelo, zelo rad v vrtec. Ne zjutraj in ne popoldne ni z njim nobenih težav, tudi v vrtcu ga vzgojiteljice pohvalijo. Res praktično ni dneva, da bi mi sporočile, da je kaj ušpičil narobe, prej mi povejo kaj simpatičnega. Pa tko je fajn ko ga zjutraj oči pripelje in kar pritečejo punčke k njemu. No on je popolnoma predan eni punčki s katero sta res prava prijatelja. ma pravi užitek ju je skupaj gledat. To vse ponavljata en za drugim, se kličeta, krohotata na glas...
v vrtcu ji reče, da je njegova punca
. Lona, me je pa fora od Taje spomnila tudi na Tita. Ko ga grem popoldne iskat v vrtec mi on za vse čevlje od otrok zna povedat čigave so....pa za vsakega starša ko pride v garderobo mi pove čigava je to mamica oz. oči. Čist so brihtni te tamali.
Drugače mi pa Tit zelo rad zunaj rožice nabira, ki jih potem jaz zmeraj skrbno domov odnesem in dam v vazico. Zmeraj mi zjutraj kaj pripravi...npr danes me je na pultu čakala posodica z žličko....mi je prejle mož povedal, da mi je juhico skuhal in mi jo pusil na pultu
...ma faca je, res
.
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76
Dinki a si že vse pripravila za prihajajočega člana? Ja kar se velikosti dojenčka tiče kaj naj ti rečem. Pri meni se najina ginekologinja ni zmotila. Ampak ti boš to zmogla, pa še čez rok te ne bodo pustili tako kot so te pri Titku.
Ma sej mi skoz govori, da bom jaz to zmogla pa da spet ni tolk velik, da bi bil res izven nekih normal. Mal mi je zdej edino bed ker gre na dopust (letos še ni bila) in se vrne šele 2.11. Mi je rekla...sej do takrat boste pa verjetno že rodila...

.....optimistka pa taka! To da me ne bo pustila čez rok mi pa niti ni ne vem kolk kul, ker kaj?...če ne rodim do 11.11. me bodo pa umetno našopal s popadki??? to pa tud nočem! No sej kot sem že rekla ostajam optimist in verjamem, da bo tokrat kaj drugače kot v prvo. Mogoče si bo tale ta drug želel kaj prej priti ven glede na to, da ga pričakujemo kar trije

.
Joj, pripravljeno nimam še skoraj nič. Imam vse na kupu, ampak še ni oprano. Tudi kozmetike še nimam kupljene. Moram to kmalu urediti, ne vem točno kaj čakam, zmeri si govorim, da sej je še cajt

.
No tako, mislim, da bo zdej pa dosti od mene.
lepo se imejte,
javite se kaj in uživajte v sončnem vikendu!
< Sporočilo je popravil Dinki -- 8.10.2010 10:46:46 >