no, pa se je pri nam tudi začelo, vstajanje v posteljici namreč. se je zbudil in prilezel na konec posteljice, vstal in se začel jokcat. pa ga je šel danes ati položit dol, pa malo pobožat. danes je pa začuda kr veljal, ker drugač če ni mene se dere ko sraka mala.
čez dan je pa tud skoz akcija, ker se kr povsod postavlja na noge, pa morm bit skoz zraven , ker je še ko mala srnica, pa bi ga še kje na nos fliknalo.
Fuzbal: jaz sem tud srečna, ker ga moj ne gleda. pri nam je potem bolj pestro, ko je sezona formule in motorjev.
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga
Pa še to mi je rekla, kar se tiče tudi Dinki, ki se boji, da ne bo varuška vedela kaj Tit želi. Ne izpolnjujte otrokom vsak želje, ki jo nakazujejo s prstom ali pa s tistim glasom, ki nakazuje, da nekaj želijo. Če bomo takoj izpolnili vsako zadevo, ki si jo bodo zaželi, še nekaj časa ne bodo govorili. Otrok se mora potruditi in s tem bo začel zlagati prve besede.
to mi je pa ful čudno kar ti je rekla v RA
. Kaj naj kar ignoriram če mi kaže s prstkom na flaško, da je žejen
....ne vem, se ne stinjam s tem. Tit vse kaže s prstkom in zraven spušča glasove kot so uuuu, ooooo, taaaa, eeeee, ne vem, jih ne znam dobro opisat
. In jaz mu potem govorim, kaj hoče in mu ponavadi ustrežem. No ja, če kaže s prstkom proti vtičnici, mu seveda ne
se strinjam z obema. mislim, da jim res ni treba vsega dati. če pa kaže da je žejen, bi mu pa dala oz. mu dam. drugih stvari, pa ne dobi. včasih že zaradi tega, ker bi kar trmaril.
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu
Naša nič je bila danes po dolgem času katastrofalna...
upam, da je bila luna, ker kaj takaga pa že dolgo ne...
upam, da bo današnja boljša.

Tai za vse napredke:boksanje

in kahlico.
sem hotla še glede jogurtov povedat: men so se pa zdej LM kr mal zasrale. pred 14 dnevi so mogli vmaknit smetano, sedaj že mleko 2 dl. nekaj ga biksajo, pa so se mi kr ma za

.
jogurte mu jaz tud dajem LCA, pa v mullerju kupim od alete borovničevga, pa rižek s podloženim sadjem sem mu kupila v tušu in v Hoferju. a je že katera dajala.?
Vilma
da se je Juliji dopadlo v vrtecu.
fantek, pa ......sem tudi jaz med zgodbo pomislila, da verjetno ni doma deležen dovolj ljubezni, nežnosti,....mi je šlo kr na jok. bogi fantek. bi ga kr domov peljala. res je nenavadno, da se enoletnik takole k tujcem stiska.
...zdej sem pa jaz mogla it k Lanu. najbrž ga zoeki matrajo, pa še prehlajen je, revček naš.....
Joži79
za službo. super, da so te vse veseli.
Čakajoča Nik je tak srček
IZVIRNO SPOROČILO: Čakajoča
Na hitro, da vas še to vprašam: LI ŽE DAJETE VAŠIM KORENJAKOM IN KORENJAKINJAM NAVADNO MLEKO ZA PIT OZ. JEST!?
mislim, da nas že večina daje mleko našim otročkom.
florc ti si pa pridna...hiša, pa doktorat
Lona76
za P in da je Taja ok. je pa prava babnica, je kr velika, pa tud g nima mal.