čer punce!
Našga Lana spet spet matrajo zobeki. še zdej niso prišli zgornji nič ven. sam sem mu pa dans gledala, ko sem mu mazala, pa ima kr zlo rdeče, pa se mi zdi da sem tud belo črtico vidla, sam še ni zunaj. upam, da ga neha to čimprej matrat. sam kaj šele bo potem naprej pri naslednjih zobekih. si ne znam predstavljati
. pa preživeli že bomo.
na tečaju je kr super, upam, da bo tudi praksa ok. doma se brez mene super rihtajo, tako da je ok. pa sej to sem tako vedela.
danes sem imela, pa ful močne krče, tako, da pričakujem
.
MATIC vse najboljše za rojstni dan. bodi priden, zdrav, nasmejan,......pa mamico zbezaj iz luknjice, da nas pride mal pogledat
ma jaz sem prov obsedena.

men ste tko super ženske tukaj gor, da enostavno ne morem brez vas. upam, da se bomo še kdaj videle.
Lona76 upam, da se boste teh zdravnikov kmalu otresli.
oooo
katj, lepo da si se javila. lepo da se imate lepo.

Rokcu, da že hodi.
NČK men je tudi tvoje razmišljanje prav všeč. se prav zamislim, ko prebiram tvoje poste. lepo
san
, da so tvoji otroci ok.

upam, da vama čimprej odobrijo in da čimprej izkoristita.
pomlad08 uživajte na žuru za Joba. pa itak, da boste. a ati, pa nazaj v službo. pa sej bo tudi tako lepo. se boste pa potem stiskali, pa imeli lepo, ko bo prišel domov. a je njemu tud tako hudo, kot pa našim mamicam tukaj?

za nove besede in za vse napredke.
Dinki lepo, da se ima Tit v varstvu ok in da je sprejel varuško. to je velik vredno.

da je shodil ob stolčku. res so tolk luškani, da so kr za pojest
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
Tina50, tudi Tit se je danes zbudil že malo čez 5, ampak jaz se nisem dala motiti. Sem ga položila v najino posteljo in se je igral in se pogovarjal sigurno eno uro, potem ga je pa počasi zmanjkalo in smo spali skupaj še do 7.30. Ja, tudi mi imamo zgodnjega črička. Čez vikend ni prijetno, čez teden je pa fajn, da ga ni treba na silo zbujat. On je ob 6h čez teden že tko naspidiran, da ga je pravi užitek gledat, torej nobene slabe volje zaradi varstva.
sej jaz ga tud dam k nama, sam Lan pa ko zagleda atija se pa kr razživi in začne po njemu plazit, pa ga rukat, da se nej zbudi. pa dol iz postle hoče,..... hoče met mal žura v postli.

ma sej če gledam važno je, da spi zdaj ponoči, kar sem res mislila, da ne bom nikol doživela.
upam, da
Tit kmalu ne bo več smrkav
ves
slinav je pa tud Lan. je včasih kar mokro za njim po hodniku, pa v dnevni. Dinki to so zobje, ne da nebi znal požirat sline.
aleži
za odhod v službo.

za Sarino učko.

da je shodila. pridna punca.
jagoga pozdravljena po dolgem času. lepo da si našla varuško. jaz se čedalje bolj zavedam kako bi je glede tega prihranjeno, ker imam obojne starše doma. vrstvo pri nam ni problem. sam sej ga zaenkrat ne rabim velik.
lep vikend.