Dan mamice,
da se še jaz malo pofočkam na tole prelepo sončno nedeljo
.
Dragi je šel ravno Tita dat spat, ker sem bila zjutraj jezna. Sem mogla spet jaz s Titkom vstat, sem že včeraj in sva zmenjena, da zdej ko imava oba službo, si pač med vikendom izmenjujeva vstajanje. En dan se en naspi, drug dan drug. No, zaenkrat se kljub dogovoru tega nekateri ne držijo. Sej se pa pol oddolži na drugačen način
.
Najprej z dnevno zamudo:
Taja,
naša predzadnja "marčevka"
vse najboljše ti želim za 1. rojstni dan
Bodi zdrava, nasmejana, živahna
in v veeeeelik ponos mamici in očiju še naprej!
Terida, drži se na službenem potovanju in nič ne skrbi, ker imaš zelo pridnega moža, ki bo poskrbel za vajino miško.
Lona, super, da sta otoka zdrava

in še kakšen dan pa boš še ti spet dvo roka mamica

in

za Rakitno. Uf, bosta uživali, gor je zmeraj luštno pa še ti se boš naužila malce frišnega zraka

.
IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08
dinki, kdaj pa imata pregled za 1 leto? me zanimajo titove mere! kdaj boste pa zažural, ta vikend?
najprej

Jobu za ponavljanje besed

. Titek pa zadnje čase kar neki hoče pet pa začel je mal migat, kao plesat

. Ful je posrečen, ma zdej so vsi taki cukrčki pri tej starosti

.
Nismo imeli še pregled, moram ta teden poklicat, da se naročimo. Tudi mene zanimajo njegove mere, ampak je zagotovo orng čez 80 cm. Oblekice ima že vse 92.
Žur bo pa tako...v torek ko ima dejansko RD sva povabila domače (babice, dedke, prababice, pradedke, stric in teta). V soboto pa mali prijateljčki in njegovi starši. Uf, bo pestro, bomo imeli 2-krat full hause

. Pa sem včeraj nakupila balone pa napis vse najboljše, tko da bom v ponedeljek zvečer okrasila stanovanje, da bo v torek zjutraj presenečenje. Ga že vidim kako bo delal uuuuuuuu od navdušenja

.
Tina50, super, da je šlo na izpitu

. Tudi jaz ne bom še cepila Tita, se bom pa malce pozanimala pri P, da mi malce svetuje. Me je, priznam, kar strah teh malih "zverinic". Pa še mi smo na področju kjer je dosti okuženih klopov.
Jagoga in Aleži

za prenehanje dojenja

. Je kar dober občutek, a? ti kar da občudek svobode?

Midva se še zmeraj dojiva pred spanjem in zjutraj (ena ziza je večerja, druga zajtrk). Ampak bom tudi jaz to počasi ukinila.
Me zanima tiste, ki ste prenehale dojiti bolj pozno, torej Jagoga, Aleži, Zofy, Terida....mogoče še katera...a ste nadaljevale le še s KM ali daje katera še AM?
Toliko zaenkrat,
grem pripraviti kosilo (skledo regrata

)
potem pa VEEEEENNNN
Uživajte!!
< Sporočilo je popravil Dinki -- 5.4.2009 10:57:21 >