cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: zakladi marčevk 2008

  
clock-img

30.05.2009, 14:47

clock-img

Dinki

pencil-img

2916

IZVIRNO SPOROČILO: san

TKO, NA TVOJE ZDRAVJE DINKI NA TVOJ ZADNJI SAMSKI DANuser posted image , DRAGA ŠE NE GOSPA Z VELIKO. NAJ BO JUTRI PRELEPO IN NEPOZABNO, KAR ITAK BOuser posted image . JOJ, PRAV SREČNA SEM ZATEuser posted image user posted image user posted image . BOM ŠE JST MAL JOKCALAuser posted image


S R E Č N O ! ! !



user posted image  hvala San.....in kar lepo pogumno za mano!!! user posted image

user posted image user posted image user posted image  za Izabelo!!!!!!

Zofy, tudi meni je vseeno ali se dobimo v pon ali torek. Sicer bi mi bolj odgovarjal pon, ampak tudi v torek pridem user posted image . Če pride še San, se lahko prilagodimo njej.

Ek76, user posted image  si me nasmejala s kavo! ja, ti čist verjamem, ker so zelo močna čustva okrog tega dogodka in ni čudno, da se pripetijo take zadeve. Jaz sem po poroki pri čestitkah tkooooo jokala, pa sem bila prepričana, da ne bom! user posted image user posted image

Še to.....
Titek mi je danes kar malo zakuhal in zato sva trenutno doma. Vsi ostali domači so na praznovanju (ata in mama RD) in so zunaj, jaz pa raje ne bom reskirala s Titkom, da mi ne bo zbolel. V sredo greva namreč z možem (uf se dobro sliši user posted image ) v Pariz. Ne vem če sem vam že povedala, ampak bova šla kar sama in sicer do nedelje. Sem ful pretehtala in orng razmišljala in pričša do ugotovitve, da je bolje da greva sama, sploh ker hočeva videti čim več in se zvečer v miru usesti na kak vinček ipd. Sej vem, ene me boste ful obtoževale in tudi meni bo grozno težko, ampak Titku bi bilo pa tudi zelo naporno. Se tolažim s tem, da gremo potem takoj za en teden skupaj v Grčijo in da bomo vse zamujeno nadoknadili. tit bo pa doma in ga bo imela tašča, s tem da gre v sredo, čet in pet v varstvo. Torej po eni strani se ful veselim, da bova lahko mal romantiko zganjala - se oba veseliva tega potovanja, po drugi strani me pa kar stistka zaradi Titka user posted image .

No, toliko od mene,
uživajte v vikendu pa se beremo.

_____________________________

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

clock-img

30.05.2009, 21:23

clock-img

marita

pencil-img

542

Dober večer punce,

kaj berem, same lepe novice.

Terida: četitke, sem prov vesela!!!user posted image user posted image user posted image

Upam da se še katera od marčevk kmalu opogumi za ta korak.

Dinki: čestitke, zdj si pa gospa!!!

Dinki-potovanje v Pariz: joooj, ne ga tko srat no s slabo vestjo. Jaz sem bila odkar imam Maksa že v Londonu in Toskani. Prov fino, je da gresta mal od doma, pa romantiko zganjat. Bila sem tudi v Parizu (pred davnimi leti), mislm, da bosta oba zelo uživala. Sploh, če bo Titek v dobrih rokah, v varstvu in pri tašči. Mirne duše pejta in se fajn imejta!!!!!

Titka sem pa takoj prepoznala na reklami, sploh ga ne moreš falit, res cukr.

Sem pa hotla povedat da je Maks v zadnjem obdobju ful napredoval. Mislim prov velika razlika. Ko je bil star eno leto, se pravi marca, še ni hodil, bil je tak kot malo večji dojenček. Sploh nisem vedela kaj ima rad tko od igrač ko so me prijatelji spraševali kaj naj mu prinesejo za rd. Še sama nisem vedela kaj ga veseli. Pol pa čez 1 mesec se mu je kr odprlo. Dobro je shodil, letal po dvorišču gor in dol, ponoči prespi vse noči, ne rabi uspavanja. Najrajš ima avtomobilčke, take mal večje, najrajš traktor. Zna zelo lepo piti po slamci, tako da stekleničke sploh več ne uporabljam. Pa to se vsakemu zdi tko fajn, ko ga vidi kako lepo pije sok po slamci. Mislim miljon je stvari, ki jih sedaj več vem od njega, kot pred parimi meseci.  Z Emo se krasno ujameta, se imata zelo rada, prov veselje ju je pogledat kako se igrata skupaj.

Ah, zdj pa dost nakladanja...he he he...sem mogla mal pohvalit mojga srčka.user posted image

clock-img

30.05.2009, 22:59

clock-img

tina50

pencil-img

1131

Dinki še enkrat čestitke za vajino porokouser posted image user posted image user posted image .
Za v Pariz pa res ne imet slabe vesti. Vem, da ti bo dolg čas po Tit-u, sam mal pa lah tud zdej vidva uživata.
Uživajta, pa še enga lah iz Pariza zraun prpeletauser posted image .
Lepo se imejta

clock-img

30.05.2009, 23:05

clock-img

tina50

pencil-img

1131

morm vam še sam to povedat, da je naš Lan shodil. v sredo 27. na poroko od Dinkiuser posted image . bom vedela vedno kdaj si se poročila.
je pa prehodil celo kuhinjo pri moji mami. sedaj se pa tud velik spušča sam je še vedno rad na vseh 4-ih! takšen je kot bi bil mali pijanček. mami pa ponosna, do........moj mali cuker zlati.

clock-img

31.05.2009, 09:27

clock-img

Lona76

pencil-img

1282

Dober dan.

Evo Taja pri nas spet spi. Reva je tok zmatrana ker že dva dni popoldne ne spi kot je treba in danes spet ne bo. V petek sva se malo potepali, včeraj smo bili pri tašči na pikniku, danes pa gremo še na en RD in v vozičku lumpa ne spi dlje kot pol ure, kar je absolutno premalo za njo.

Tina user posted image user posted image user posted image user posted image  Lanu da je shodil. Taja še vedno ni. Je pa že naredila dva koraka sama, pol se pa ustraši. Bo že ko bo toliko sigurna vase. Očitno je bolj ziheraš.

Marita lepo da si se javila. In bravo za lepo napredovanje Maksa.

Dinki dej ga nehi srat. Jaz sem ti prav fouš k sta se odločila da gresta sama. Jst sem smotana in Taje še nisem dala za eno noč. Nekako se sploh ne odločim. Tilen je bil že na počitnicah z babico ko je bil toliko star. VIdva uživajta, uživajta in uživajta. Malo časa zase tudi rabita po več kot enem letu. Titek bo pa v dobrih rokah. In bolje bo za vse da bo doma, ker če bi ga imela s sabo veš da bi se v se okrog Titka vrtelo in si pol toliko nebi ogledala in nebi bila tako zbrana. Titu pa vprašanje če bi odgovarjalo cel dan okrog letat. Tako da uživajta tistih par dni. Tit bo pa tudi.
A ti delaš v M na Dunajski?

No zdej se je pa princeska že zbudila. Grem jo mal cartat. Ker jutri se pa začne zares. SLUŽBAuser posted image

clock-img

31.05.2009, 17:38

clock-img

Joži79

pencil-img

159

Živjo vsem. Da na hitro malo pokomentiram:

Terida čestitke!!! Jaz za kaj takega nimam poguma, sploh glede na raznmere v naši družinici, ki so nekako status quo.

Dinki tudi tebi čestitke, pa uživaj v Parizu. Sej zdej k si mama, morš še vedno kdaj uživat v svobodi, a ne?

Srečanje v Mostecu. Midva prideva. Mogoče tudi v Izolo (tja pridemo pa vsi 3 - slona nimamo user posted image ).

Juš je načeloma zdrav - od zadnjič ko je mel vnetje ušes. V soboto (23.5.) je tud shodil - je šel sam 2 metra do stola in nazaj. Zdej pa počas vadi. Včeraj je bil tud prvi dan, ko je bil brez zize. Ni blo nč grozn, upam da nau kakih flash back-ov... Drgač je pa pravi srček, večinoma nasmejan, vzgojiteljica pravi da se je tudi v vrtcu razživel, ful se igra, malo razgraja (t.j. tolče po mizi med obrokom), menda se celo krega na otroke iste starosti če mu kaj ni všeč user posted image .

Tok na hitr. Morm nazaj študirat - dons sem sama in pol morm izkoristit. Bo treba počas končat tale faks. Se že predolgo vleče...

clock-img

31.05.2009, 17:40

clock-img

Joži79

pencil-img

159

Dinki nisem uspela prebrat - v kateri reklami nastopa Tit?

clock-img

31.05.2009, 21:09

clock-img

aleži

pencil-img

1903

VABILO ZA SREČANJE NA OBALI
27.06.2009 V SAN SIMONU - IZOLA
 
- aleži + + +
- azzurra + + +

- mumu +  +

- terida + +


- Dinki +  +

- Zofy + (mogoče)

- lona +  (mogoče + ) +
 
- san (mogoče)
 
- jagoga (mogoče)

- Ursi2 +  +

- Tina50 +  +

- Joži79 +
 +

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se nas je kar nekaj nabralouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dajte pogumno še ostale se prijavit user posted image

clock-img

31.05.2009, 21:10

clock-img

aleži

pencil-img

1903

smeškoti mi ne primejouser posted image grrrrrrrrrrrrrrrrrr

clock-img

31.05.2009, 21:16

clock-img

aleži

pencil-img

1903

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lanu za samostojne korake in Taji enako, saj bo...še kakšen dan ali teden, pa bomo brale "taja je shodilauser posted image "
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jušu za samostojne korakeuser posted image user posted image user posted image

Dinki uživajta na medenih tednih in kaj ušpičita, da bomo imele kaj za bratuser posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Tita, a je že v redu?

Sari je pa danes prebila prva dvojkica spodnja in druga je na poti te dni.... na srečo je brez vročine in še kar dobre volje. To bosta njena 6 zobkauser posted image kako počasi prihajajo, od 12m do zdaj ni bilo ne sluha ne duha, zdaj pa kar 2 na enkrat

lahko nočka vsem in lepe sanje

clock-img

01.06.2009, 09:46

clock-img

Lona76

pencil-img

1282

Dober dan!

Evo pa se še jaz javljam iz službe.

Zjutraj sem peljala Tajo k P na kontrolo in je sedaj ok. Potem pa v službo. Vam povem, da sem imela tako tremo da je za znort. Driska, tiščanje v trebuhu. Niti nisem vedela če bom ostala na starem delovnem mestu. No in za enkrat je ok. Imam staro delovno mesto. Una ki me je nadomeščala se je šla sedajle prijavit na zavod. Ne vem kako to. Ker nekaj se je govorilo da bo ostala. Jo moram malček zaslišati ko pride nazaj. Skratka sem pa vse pozabila kaj sem delala in bom po moje potrebovala par dni da pridem nazaj notri. Tudi vidim da malček slabše vidim. Ne vem a so ikonce na namizju tok majhne al kaj jeuser posted image . Ma bo že. Šefica in še ena sodelavka sta šli na davčno tko da sem sama v firmi. Krasno pa pojma nimam kaj se dogaja. Upam, da ne bo kakšnega telefona. Mislim pa da bom tole kar preživela, vsaj za enkrat mi gre.

clock-img

01.06.2009, 12:34

clock-img

Špela100

pencil-img

1091

Dan ženske, da se še jaz malo javim...

Gospa Dinki še enkrat čestitam, me veseli, da ste tvoj poročni dan lepo preživeli, čeprav je padal dež. Sem se večkrat nate spomnila.

Parizzzz.....parizzz....moje sanjsko mesto...si ga tako želim doživet, da mi je moj hotel narediti presenečenje in za prvomajske me namesto v Toscano peljati v Pariz, sta s hčerko vse že lepo splanirala, pa sem jaz detektivka...user posted image user posted image , večer pred odhodom vse zvohala.
Kljub temu, da bi res rada videla Pariz, sem mojo družino prepričala, da vseeno ne bi bilo ok, da bi šli z avtodomom do Pariza, ker ne bi imeli nič od tega, samo vozili bi se, pa še z maksom bi bilo naporno, predvsem njemu, ne morem ga cel dan v louvru noter tiščat in vse drugo. Tako, da smo potem vseeno izbrali Toscano, čeprav je bil tudi že kamp v Parizu rezerviran.

Ja uživaj...verjamem, da ti bo dolgčas po Titku...jaz sem tip, ki raje ne bi šla v Pariz, kot da maksa pustim doma user posted image user posted image , sam jaz sem itak preveč čudna user posted image user posted image , še enkrat imej se skrajno lepo...

Lona76 valjda boš preživela, ne vem ali ti je ok, da si na starem delovnem mestu ali ne, kakorkoli upam, da čimprej zalaufaš tvoje možgančke in padeš notri.
Taji pa pike poke....

Srečanje: nas ne bo, ker imamo vse vikende zasedene, pa še vmes...user posted image

zaenkrat toliko, grem hitro kaj skuhat, ker maks spi...čaooooo

clock-img

01.06.2009, 20:04

clock-img

Lona76

pencil-img

1282

No evo. Pa je konec dneva. Otročički so v postelji. Taja spi, Tilen bo vsak čas, jaz bom pa tudi čez pol ure po moje že spala, ker ponoči nisem.

Prvi dan preživela. Dela imam še več kot sem ga imela in to za brezveze. Ker imamo nesposobne informatike in delajo nov program že 3 leta. No saj ni važno. Tudi odnosi so isti kot so bili. Se pravi bedni. Punca ki je mene nadomeščala gre stran, ker jo je ena sodelavka zajeuser posted image . S tem pa seveda tudi sebe. Skratka so jo hoteli obdržati, da bi nadomeščala še tisto ki je doma že več kot eno leto zaradi raka, pa je rekla ta sodelavka ki dela to delo da bo sama zmogla in je ne rabi. No zelo prijazna ni kaj. Potem pa jamra kok ma dela, da je zmatrana in jamra ker jo na dopust ne pustijo ker ni narejeno. Kaj čmo. So pač taki ljudje.

Taja pa je bila zelo pridna. Lumpa pa je tudi full spala. Najprej zjutraj v vozičku več kot eno uro. Ko jo imam jaz spi samo pol ure. In potem še popoldne več kot dve uri. Seveda pri meni pol ure v posteljici in potem v  mojem naročju maksimalno eno uro. No zdej je v svoji posteljici spala lumpa.  Ve kdaj lahko mamico okrog obračauser posted image . No moja mami se je izkazala kot varuška prvi dan. Bomo pa videli kako bo naslednje dni.

Nič grem jaz še nekaj pojest in potem v posteljo ker mi kar oči skup uleče.

clock-img

02.06.2009, 00:30

clock-img

Ursi2

pencil-img

1169

Živjo, punce!Pa je spet nov teden!Sej vem, da se še ponedeljek še ni končal, sam jz že komi čakam petek!Sej vem, da sem čudna!user posted image

Vikend smo lepo preživeli. V petek smo sicer delali do 23 zvečer, v soboto pa sta moj dragi in moj brat peljala robo kupcu, pol pa sta še mela malo moški dan, midva z Lukijem pa sva uživala doma in sma se crtljala.Popoldan je ati še pripeljal robo, da boma ta teden začela hiško delat, potem pa smo kombi mojim nazaj peljali ion se je Luka peljal z atijem v kombiju. Je baje tako užival, da je skoz govoril, govorl, ..., vriskal, kazal okorg!Mi jekr žal, da se nisem mogla zraven peljat, ker je pač eden mogel avto peljat!. Aja, pa kupila sma še sandale za Lukana!So mi ful fajni in lušni. So pa približno taki, sam barva je zadaj mal drgačna
user posted image  


Včeraj pa smo si privoščili in je moj spal do 9.30. No, Luka je bil pokonci že pred 7 in sma najprej malo knjige brala, pol sma se pa kr oblekla in šla ven, da je lahko moj v miru spal.

Pol smo pa češnje obirali, pa na sprehod smo šli in je Luka lepo spal v vozičku. Potem naju je pa moj ven peljal na kosilo.

Popoldan smo pa šee mojim peljali češnje in smo šli potem igrat odbojko na mivki. Je eno fajno igrišče čist blizu naših. Sem bla danes čisto zlomljena. Lukana je pa bica malo mela. Ampak pasalo je pa tk. Včasih smo vsak večer igrali, zdej pa že 2 leti nisem in sem bla ko ena kura tam na igrišču.

Aja, pa povedat vam morem še eno veselo novico.!Neuradno je Luka sprejet v vrtec. Neuradno pa zato, ker sva včeri srečala eno kolegico, ki dela v vrtcu in fulLukanu, kaj je Luka, a septembra se pa vidimo? Pa jo jz gledam, jkk?Sej še ne vemo? Pa ona, da ja, da je sprejet in to v tisti vrtec, ko sva si želela, da je ravno v petek pisala seznam in je Luka vpisan v Tinkaro. Sem bla ful vesela, da sem kr skakat začela tam. No, moj je bil  pa kr precej manj navdušen. Upajmo, da bo videl, da je bolje in bo lažje, če bo v vrtcu.

Drgač pa naš mišek ne govori kaj veliko. Oz govori že ko strgan dihtar, sam zastopimo ga zlo malo. Zna pa zelo lepo rečt Berni (kužek pri naši) in jo pokliče Berni ta ta. (berni sem), pa ko ga vprašaš, kje je kaj lepo reče tam, pa petelin tud kr lepo rače in kk kužek dela pove. Drgač pa ni kaj posebej, razen mama, tist pa je kr naprej!user posted image

Je pa prav posrečen, ko si ful poje uno pesem Pika poka, pikapolonica, to sem jaz!Pa kerokoli pesmico bom pela, on začne to pet. Potem pa mi prinese sintesajzer (ček) in mu jo morem zaigrat!user posted image user posted image


Sta pa nečak in nečakinja zbolela čez vikend. Sta imela kr vročino in se jima je vse po ustih in okorg ust ven spustilo. Mata vse krastice povsod. Sta res boga. Tk da zdej rajši ne grem k mojim oz k bratu z Lukanom, ker upam, dne bo kaj dobil. Sicer mislim, da če bi se ga kaj lotilo, da bi tudi on že imel. Prejšnji teden so bli skupaj, mislim da v sredo nazadnje. Upam, res da ne bo, ker bi bil pomoje kr fejst bogi.

Ek, to si me pa nasmejala s kavo!user posted image user posted image Si si najbrž mislila, da ima zdej , o je s tabo poročen pa tako ali tako preveč sladko življenje, da lahk malo slano kavo pije!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image


Ja, Dinki, ali pa pazi, da ne boš tako kot midva z mojim, ko sva v 2 mesecih po poroki bila ene 5x vsak pri zdravniku in moj celo v bolnici! Jz sem si enkrat glavo prebila, je bilo treba šivat, pa za svoj rojstni dan sem pripravljala fešto in sem se tk vrezala v prst, da so mi mogli šivat, in sem prišla potem na koncu 5 minut prej domov, preden so prišli gostje. In seveda brat je bil čist adijo, ko je videl me čist povito rooko in ko sem povedala kaj je bilo. Pa še ene par nezgod je bilo. Moj je pa tud en mesec po poroki v bolnici pristal. Ga je ful zarablo v vratu in hrbtenici, da je od hiše pa do avta, ko je ene 10 m, rabil skor pol ure. In seveda so imeli vsi veliko povedat o tem, da nama ni treba tk divje user posted image user posted image  in da naj malo ga pazim, če ga hočem še za par let imet!user posted image user posted image user posted image


San za vse vas en vlak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!


NČK tudi za vas oz za Anjo  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi se ušeska in učke hitro pozdravle!!!!! Pa upam, da se vam kmalu umiri na šoli!!


Lona tudi ta vas  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa mogoče res ni slaba ideja, da poskusite s homeopatom.Pa naj bo kak čeden, če bota že hodle, da boš mela vsaj kaj gledat!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



Dinki, super, da je uspela poroka in da ste uživali!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, je res moglo bit fajn, da vas ni nobeden preganjal!Pa ful dobro obleko si imela!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  In priden Tit, da je tako lepo sodeloval in dajal pripombe!
Ja, živčki pa kr delajo tisti dan, tudi če sta že tako dolgo skupaj.

Jz se spomnem na svoji poroki oz v petek zvečer so mi rekli, naj grem spat, dase bom ma spočila in sem pol nekje ob 1 končno zaspala. Pa sem sanjala najprej, da sem k frizerju zamudla in da so že gosti začeli hodit, jz sem pa šele iz postelje prilezla. SEm skočla pokonci, se hiter oblekla, letela dol v dnevno, dol pa tema, ker je bila ura 2 zjutraj. Sem šla nazaj spat, končno spet zaspim, sem sanjala, da je obleka padla na pecivo in je zdej cela čokoladna. sem se zbudila in študirala, ne, to ni mogoče, obleka je v eni sobi, pecivo pa v drugi. Pa mi ni dalo mira, diokler, da nisem šla gledat.

No, potem sem pa spet zaspala nazaj in sem lepo spala, ko je v sanjah začelo nekaj razbijat. Pa se zbudim, pa študiram, kaj sem sanjala, da je tako razbijalo. Pa se pol čez neki časa le zavem, da še vedno razbija. In sem šla gledat, kaj je, so pa fantje ob 5-ih zjutraj prišli šrango postavljat. Jz sem pa imela sobo, da je pač ravno na dvorišče in glavno cesto gledalo okno. Pa sem se vsedla na polico in jih gledala,ko so postavljali pa se smejala, ko sem jih poslušala, kk morejo bit tiho,da ne bo jih kdo slišal. No, ob 6-ih sem pa tako mogla vstat, ker sem imela potem frizerja. Se še zdej smejim, ko se spoomnem vseh te sanj.user posted image user posted image


Pa Dinki super za slikanje za reklamo!Ful je luškan!In komi čakam, da vidim slike vseh treh!
Pa en kup  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Tita, da ne bi zbolel in bi vročina že minila!

Pa super za Pariz!user posted image user posted image In pametno, da sta se odločla, da greta sama!Sej bi se dalo it s Titom, sam je res, da bi kr manj vidla, ker tud njemu najbrž nebi bilo glih skoz za gledat tiste znamenitosti, poleg tega pa... sej je to vajin medeni teden in je prav,da greta sama!Sej sta še vedno par in rabita tudi nekaj časa zase in je prav da uživata in užijeta Pariz maximalno. Midva z mojim sma bila tam že 4x in bi še šla, ker je res ful lep in je prav, da ga doživiš tudi kot par, ker je nekaj posebnega. Da pa je to še poročno potovanje, pa sploh. Tako da se ne obremenjuj preveč. Vem, da bo težko po eni strani, ampak saj veš, da bo Tit v dobrih rokah in se bo fajn imel. Poleg tega pa bote potem cel teden skupaj, ko bote šliv Grčijo in bote vse nadoknadli!Vidva samo uživajta, uživajta, uživajta!!!!!!!!! Pa mogoč bo še Tit kakega bratca al pa sesptrco v Parizu dobil ozno po 9-ih mesecih!user posted image user posted image user posted image user posted image


Marita, lepo te je spet brat!!!In čestitke Maksu za vse napredke.user posted image user posted image user posted image Res so neverjetni in je tak užitek zdej, ko se da z njimi že vse pomenit, pa tako radi pomagajo, pa vse jih zanima!!!user posted image user posted image user posted image



Tina čestitke Lanu, da je shodil!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Prav, da si ponosna!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Ali boš ti šla na srečanje v LJ?



Srečanje v MOstecu: Skoraj ziher tudi midva prideva. Sam bi pa eno prosila, če mi pove, kje je to!user posted image user posted image user posted image


Joži, čestitke tudi Jušu, da je shodil!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


Aleži user posted image user posted image user posted image user posted image za nove zobke!!



Lona, super, da je Taja ok!!!!!!!!! No, pa fajn,da je tudi v službi nekak bilo!Res pa je da traja ene par dni, da spet not nazaj prideš!Jz sem še zdej kdaj ko kura brez glave!user posted image user posted image user posted image
Super, da je bila Taja tako pridna v varstvu in da je pridno spala.user posted image user posted image Ja, res naši zakladitočno vejo, da lahko mame mal okorg prinašajo!user posted image user posted image


Špela, tvoj user posted image  in hčerka sta pa ful prijazna, da sta ti hotla tako presenečenje nardit.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sam je pa res, da bi bilo kr naporno. MIdva sma šla vsakič z avtom v Pariz in sma se vozila okrog 16-17 ur. S tem, da sma stala vmes sam za kako kavo ali pa malo, da sma se zbrihtala. Spala pa skor nisma. pa res je, da bo to boljši za Maksa, ko bo malo večji, sej mu zdej Louvra najbrž res ni cel dan za gledat!

Škoda, da vas ne bo na srečanje!!user posted image user posted image


Tako, toliko za danes, zdej pa grem počasi spat!

Lepo se imejte in upam, da vam teden hitro mine in da bote kaj čvekale, da bo kaj za brat!user posted image

< Sporočilo je popravil Ursi2 -- 2.6.2009 0:36:16 >

clock-img

02.06.2009, 08:49

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

Dobro jutro!
Jaz tudi pijem jutranjo kavico in si bom lepo vzela čas, da vas preberem in malo pokomentiram.

Najprej San, user posted image user posted image user posted image user posted image za Izabelo, upam, da se bo borelija dobro pozdravila in da je samo 1 kolobar. Vi pa res nimate reče s komarji oz. klopi. Če bojo otroci ok in bi pripla na srečanje v torek, kar javi in bomo prestavili. Mislim, da smo vse za. Pa če bo slabo vreme, bomo itak prestavili, ker po dežju v Mostecu nimaš kaj delat...

Dinki, gospa Dinki, uživaj maksimalno na medenih tednih. In prosim lepo nič imet slabe vesti. Jaz bi tudi Julijo doma pustila, če bi bila na tvojem mestu. Valda boš malo sama z možem, ko že dolgo nista bila. In moram rečt, da si bila res čudovita nevesta (sem vidla slikice na FBuser posted image ). PA še to, vsaka čast, da si zamenjala priimek. Se mi zdi, da je to danes bolj redkost. Je pa ena slaba stran tega, Npr. na FB te ne bo noben sošolec iz npr, OŠ ne bo našel, če ne bo vedel, da si se poročila. Se mi zdi, da bi mogli imet na FB še opcijo dekliškega priimka. Mi je rekel mož, da naj jim pišem in predlagam user posted image

Lona76 a zdaj pa še ti v službi? Jaz moram rečt, da se imam jaz prav fajn odkar sem v službi, se mi res ne bi dalo bit doma. No, zdaj ko prihaja poletje, bi mogoče še šlo, ker bi bila itak non stop na morjuuser posted image Ja, moja Julija se sama igra, sama se zamoti, sama sebi neki govori in prepeva, gleda knjigice... tako da mi je včasih kar malo dolgčas. Mogoče si morem res še enega user posted image omislit, da bo pestro, ko se bosta z Julijo non stop tepla in cufala in drlauser posted image

Ursi2, take sandale imamo tudi mi, samo da so svetlo violični, pač punčkasta izvedba. So fajni, samo še 1x jih ne bi kupila, ker so semiš in se takoj umažejo. No, mi smo pa včeraj kupili Crocse in to kar originalne. Lona, sem klicala v Ciciban, samo cena je bila tam ista. Ja, in juliji niso preveč všeč. Ko smo prišli domov, jih sploh ni hotela imet obutihuser posted image . Pa še tako lepo pikapoko za na njih sem kupila (ki btw sploh ni poceni) in kar histeričen napad dobi, če je pikapoka gor in crocsi na njenih nogah.. .ah, sej se bo navadila. Za take deževne dni kot je bil včeraj, so super. Lahko gre po mokri travi v njih, pa po lužah, ker tej semiš sandalci so takoj umazani in zgledajo pol prav klavrno.
Aja, pa user posted image za vrtec (čeprav neuradno) n sevedauser posted image za govorjene in petje. Mi smo še daleč od pravgea govorjenja, čeprav sedaj počasi začenja ponavljat besede. Poje pa ponavadi kar svojo melodijo in v svojem jezikuuser posted image .

Aleži, user posted image za nove zobke. Tej zobki pa so pri vsakemuser posted image drugače. Julija ima že en lep cajt 8 zobov in to je to. Od prijateljice tamali, ki je 2m mlajši, pa jih ima že 12... Sej, jaz si nič ne želim novih zobkov, ker že tako slabo spimo. Julija spi zelo nemirno in se vsaj 3x na noč zbudi oz. bolj predrami. Ravno toliko, da me zbudi... Kdaj bo tega konec. Se mi zdi, da sem se v tem letu ful postarala od tega zbujanja nočnega. In če bo (ko bo) še en user posted image , bo dvojno prebujanje. Pa še moževo orto smrčanje... uf, raje ne mislim na to.
Aja, na srečanje bomo skoraj 100% prišli, ker bomo tisti vikend dol. Verjetno bomo dol cel teden. In prišli bomo vsi 3je.

Joži79, bravo user posted image za Juša, da je tudi on shodil. Te bom dodala na seznam da tudi ti prideš v Mostec.


Marita, bravo user posted image masku za vse napredke.

To je komentar na 64. stran. Mogoče kasneje pokomentiram še 63. user posted image

P.S. Terida, včeraj sem ti trobila iz avtomobila, ko si prišla po Eriko, pa me nisi vidla. Naj povem, da se trebušček že malo vidiuser posted image Samo, če ne bi vedla, vseeno ne bi opazila... A počutje je kaj boljše al si še tako utrujena?




_____________________________

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

clock-img

02.06.2009, 09:05

clock-img

Zofy

pencil-img

2416


Punce, jaz sem včeraj izvedela, da imamo nek služben piknik v ponedeljek 8. junijauser posted image , zato bi prestavila srečanje v torek, če vam odgovarja. Javite prosim.


user posted image user posted image   Srečanje v Mostecu, 9. Junija ob 17h:  user posted image user posted image

Zofy

Dinki

Terida

 
Lona76

Joži79

Ursi2

Urši, navodila sledijo. Ti jih bom ob priliki na ZS poslala. Je pa to pod Rožnikom. Do ZOOja se gre po Večni poti, no, tudi do mosteca se gre po isti cesti, zdaj je le odvisno iz katere strani boš prišla. Bova raje preko ZS ali pa kar preko telefona to poštudirali kako je najbolj optimalno zate.






_____________________________

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

clock-img

03.06.2009, 12:20

clock-img

ek76

pencil-img

170

Pozdravljene!

Dobili smo izvide iz gastrološke ambulante, stestirali so jo na vse možno in je vse ok, tudi ultrazvok trebuščka je bil ok, edino kar je da je še vedno slabokrvna, tako da moramo jemati sirup še najmanj 2 meseca. Zredila se je za 0,6 kg, kar je super. Je pa naša punca včeraj shodila, sicer še vedno najraje hodi tako da se drži koga za roko, ko ma pa vsega dost se pa spusti in lepo odkoraka. Danes se je spustila pobrala s tal nogometno žogo in šla.  Še to dočakali smo žeeee tretji zobekuser posted image .

Mogoče pridemo na srečanje v Izolo vsi trije, kot je joži napisala brez user posted image  ker ga tudi mi še nimamo.

lp

clock-img

03.06.2009, 12:49

clock-img

Ursi2

pencil-img

1169

Ek, super, da so izvidi OK, in pridna punca, da počasi nabira grame!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa čestitke za to, da ste shodili in tudi za zobek!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da res pridete v Izolo.


Zofy, midva prideva v torek 95% in bom vesela, če se bova slišali za navodila!!!!!

Ja, to glede spreminjanja priimka je res, da je tega vedno manj. Čeprav jz tudi nisem nikoli razmišljala o tem, da bi svojega obdržala. Mi je bilo čist samoumevno, da bom, prevzela moževega! 

Hja, mogoč pa bi bila Juliaj res vesela, če bi kmalu dobila kako sestrico ali brateca!


Glede sandalc: mislim, da so naši manj občutljivi. Čeprav je zdej tako vreme, da mu jih še nisem gor dala, razen malo po hiši, da se jih navadi.

Spanje: je pri nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vsako noč že kake 3 tedne se obvezno zbudi okrog 2-3 in potem ne zaspi nazaj in se joče in potem končno zaspi,a mpak samo, če sem zraven, kar pomeni, da raztegnem kavč in spim zraven. Ampak v tem primeru skoraj nič ne spim, ker me je skoz strah, da bo dol padel, ker je ko en bikec in rine tako dolgo, da ne vrže dol s kavča. To počne v spanju in nič, kar imam okoli (kovtri) ne pomagajo in potem samo pazim in ga nazaj na sredino devam.
Če pa tako ne spi, potem pa zaspi na meni, kar pa spet pomeni, da bolj samo dremam kot kaj drugega, ker me je strah, da bi dol zdrknil.

Predvčerajpnjim sem delala za službo še nekaj in potem sem še vas malo pokomentirala in je bila ura 1.30, ko sem šla v posteljo. In jz nikoli ne morem takoj zaspat, tako da je bila ura nekje 2, ko me je začelo zmanjkovat. In kot bi vedel, se je že začel zbujat in jokat. In potem je bilo do 4.30 tako, no potem je pa končno zaspal. Seveda sem jz potem pred 7 mogla vstat. Pa sem ga nesla v najino posteljo, da bi z nama spal, pa je bilo še slabši.
Danes ponoči pa se je začelo še prej. Sem imela kar nekaj cot za zlikat in potem sem nekaj zlikala prej, preden j emoj prišel domov iz službe. Potem sem pa rekla, da bova malo skupaj in bom še kasnej. In sma mal čvekala in to in je bila ura 23.30, ko sem šla spet likat. No, malo za tem se je že prvič zbudil. Sem že vedela, da bo dolga noč. In potem je bilo do 3 tako, da sem ga dala v posteljo in se je po parih minutah začel jokat in se skor na glavo postavljat. Pa nič mu ni pasalo. Pol je pa okrog 3 končno zaspal, seveda na meni. Sem pa mogla potem vstat ob 6, ker sem mogla vse rože zalit in mi gre skoraj ura, da vse nardim. Je pa gospodič še lepo spal potem do 8-ih. Vsaj tako je moj rekel. Jz sem pa zdejle že 5 kav spila. Sem čist naspidirana!!!user posted image user posted image user posted image
Pa sem poskušala vse, da je pokrit, da ni pokrit, okno mal odprto, pa zaprto, pa glasba, pa ne glasbe, luč, temo, mojo majco zraven, da se je fajn najedel zvečer, da drugič ni preveč jedel, pa .....

In vem, da bo treba ukinat dojenje in bo potem mogoč boljš, sam nimam volje, ker tako vsaj malo zadrema, če ga potem poddojim, če vse drugo ne pomaga.

Ne morem ga pa pustit, da bi se jokal, moj pa tudi ni tak, da bi vztrajal 2-3 noči, da bi ga poskusil ponoči on uspavat. Prvo, mislim, da niti ene noči in dneva ne bi zdržal, ker ful rabi spnja. Drugo pa, on če mu ne uspe po 10 minutah ga umirit, pa prižge luč in se igrata. Pol pa gre on spat, cel srečen, da mu ga je uspelo umirit, jz se pa pol zafrkavam pa bedim z njim, dokler da ne postane zaspan in potem končno spet zaspi. Pa mu rečem, da naj ne prižiga luči in naj  vztraja, pa ne gre. Meni pa tud ne potegne pol, da bi pustla Lukana, da se joče, ko mojga zmanjka. Eh, sej bo. BO treba hiter še enga, če že bedim, bom pač pri dveh bedela, ne sam pri enmu!!!!user posted image user posted image

Zdej pa grem spet kaj nardit!!!!!!

clock-img

03.06.2009, 12:59

clock-img

ek76

pencil-img

170

Joj Ursi tudi mojem ne morem dopovedat, da naj ponoči ne prižiga luči, pa kot bi govorila steni. Samo to je pri nas res redko, ker Mia ponoči lepo spi od 20.00 - 6.30. Seveda pa pride tudi kakšna noč, ki je bolj neprespana. Potem pa ker se midva ne  morema zmeniti kaj je boljše pa revo čisto brebudiva in potem imamo veselico.

clock-img

03.06.2009, 13:34

clock-img

aleži

pencil-img

1903

IZVIRNO SPOROČILO: ek76

Pozdravljene!

Dobili smo izvide iz gastrološke ambulante, stestirali so jo na vse možno in je vse ok, tudi ultrazvok trebuščka je bil ok, edino kar je da je še vedno slabokrvna, tako da moramo jemati sirup še najmanj 2 meseca. Zredila se je za 0,6 kg, kar je super. Je pa naša punca včeraj shodila, sicer še vedno najraje hodi tako da se drži koga za roko, ko ma pa vsega dost se pa spusti in lepo odkoraka. Danes se je spustila pobrala s tal nogometno žogo in šla.  Še to dočakali smo žeeee tretji zobekuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za prve korakeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in da je bilo vse v redu na UZuser posted image user posted image
Mogoče pridemo na srečanje v Izolo vsi trije, kot je joži napisala brez user posted image  ker ga tudi mi še nimamo.


lp

clock-img

03.06.2009, 13:37

clock-img

aleži

pencil-img

1903

VABILO ZA SREČANJE NA OBALI
27.06.2009 V SAN SIMONU - IZOLA
 
- aleži +user posted image +user posted image +user posted image
- azzurra + user posted image +user posted image +user posted image

- mumu +user posted image  + user posted image

- terida + user posted image + user posted image


- Dinki + user posted image  + user posted image

- Zofy +user posted image  + user posted image
- lona +  (mogoče user posted image +user posted image ) +user posted image
 
- san (mogoče)
 
- jagoga (mogoče)

- Ursi2 + user posted image  + user posted image

- Tina50 + user posted image  + user posted image
 
- Joži79+user posted image  + user posted image
 
- ek76 +user posted image  + user posted image

clock-img

03.06.2009, 15:35

clock-img

Lona76

pencil-img

1282

Evo se spet javljam iz službe. So šli spet na kosilo in imam malo časa.

Sem se že navadila na nov ritem in ni noben problem več. S folkom tuki sem mal hinavska pa gre user posted image . Dela imam več kot sem ga imela pa jutri še nekaj novega dobim, tako da upam, da bo s količino dela narasla tudi plača user posted image . Če ne bo se bom šla pa malo pogajati. Se mi zdi da so šle itak vse cene tako gor da bi mi mogli dvignit plačo že brez tega da sem dobila več dela. No pustimo službene zadeve.

Ursi upam, da se vam spanje uredi.

Ek user posted image user posted image user posted image user posted image za Mio da je shodila in da je vse ok. Pa seveda da se je poredila. Slabokrvnost boste pa tudi uredili. Sem slišala da konjsko meso pomaga pri tem.

No Taja pa tudi ko zjutraj grem v službo sedaj tri dni ni nič jokala. Danes mi je celo rekla papa in dala lupčka. Se mi je kr kamen odvalil od srca da ne komplicira. Bomo pa videli kako bo jutri ko varstvo prevzame tašča. Upam, da bo tudi ok in ne bo problemov. Danes pa je naši mamici tudi pokazala kako je ko noče spati. Ji ni hotla popoldne eno uro zaspatiuser posted image .

Evo pa so prišli nazaj pa morm spet delatuser posted image

clock-img

04.06.2009, 10:03

clock-img

Lona76

pencil-img

1282

Živjo punce!

Mam ravno 5 minut časa pa sem prišla pogledat mal na RR pa nič novega.

Jaz sem danes jezna da bi lahko enmu veno pregriznila. Je gospa tašča prišla Tajo pazit BOLANA!!!!!user posted image
Seveda njo samo malo po grlu praska. Ma matr če nebi ravno začela delat bi jo poslala v tri perovske in domov pa bi jaz doma ostala. Upam seveda da naša malčica ne bo zbolela. Seveda sem se močno v jezik grizla ker verjetno če bi samo eno besedo rekla bi jo nazjala k norca in sem bila raje tiho. Res ne razumem kaj je s to žensko matr da hodi bolana čuvat Tajo. In včeraj je še z možem govorila in mu ni nič rekla. Ker če bi povedala bi se zmenila z našo mami da jo čuva cel teden. Za piko na i se je pa še Taja jokala ko smo šliuser posted image . Sicer je potem hitro nehala ampak vseeno.
Nč zdej grem besno neki štemplat, da dam mal to mojo jezo ven.

clock-img

04.06.2009, 11:35

clock-img

aleži

pencil-img

1903

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Živjo punce!

Mam ravno 5 minut časa pa sem prišla pogledat mal na RR pa nič novega.

Jaz sem danes jezna da bi lahko enmu veno pregriznila. Je gospa tašča prišla Tajo pazit BOLANA!!!!!user posted image
Seveda njo samo malo po grlu praska. Ma matr če nebi ravno začela delat bi jo poslala v tri perovske in domov pa bi jaz doma ostala.
Upam seveda da naša malčica ne bo zbolela. Seveda sem se močno v jezik grizla ker verjetno če bi samo eno besedo rekla bi jo nazjala k norca in sem bila raje tiho. Res ne razumem kaj je s to žensko matr da hodi bolana čuvat Tajo. In včeraj je še z možem govorila in mu ni nič rekla. Ker če bi povedala bi se zmenila z našo mami da jo čuva cel teden. Za piko na i se je pa še Taja jokala ko smo šliuser posted image . Sicer je potem hitro nehala ampak vseeno.
Nč zdej grem besno neki štemplat, da dam mal to mojo jezo ven.



user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj kako te razumemuser posted image user posted image user posted image  držim pesti, da ne bo zbolela.......



clock-img

04.06.2009, 12:29

clock-img

aleži

pencil-img

1903

Zofy vse naj najjjjjjjjjj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

hvala za okusno torto....njami je bila fina

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem