cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: zakladi marčevk 2008

  
clock-img

09.06.2009, 09:04

clock-img

Vilma

pencil-img

1567

O pa še to!
Terida čestitke za novo nosečnost! user posted image  V katerem tednu si zdaj? Se mi zdi, da nisem nič na to temo prebrala? Kdaj pa imaš rok?

clock-img

09.06.2009, 09:56

clock-img

Lona76

pencil-img

1282

Dober dan!

Najprej mumu pošiljam tebi in Tii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Naj se čimprej pozdravi. Glede službe pa se ne sekiraj preveč. Res je da ste dolgo zdržali.

Drugače mi smo ok. Tašča se zaradi Taje močno sekira. Saj je prav kar naj se. Končno je dojela, da je ona kriva za prehlad. Ampak mislim, da se bo zmazala. Ker ji iz nosa ne teče, zakašlja pa samo zvečer ko zaspi. Tako da danes prideva v Mostec. Upam, da nama rata do 17-ih , ker jo moram iskat, pa preoblečt se it domov. Sicer bi mi jo mami pripeljala, ampak ne moram v petah hodit po Mostecuuser posted image .

Terida se mi zdi da teli naši otročki nekaj časa full napredujejo, potem pa se vse skupaj malček zaustavi, pa spet full, tako da se nič ne sekiraj. Tudi jaz Taje ne zastopim vse in verjetno veliko manj pove kot kakšen drug marčevček ampak se sploh ne obremenjujem. Bo že.

Vilma pri nas tudi Taja tepe Tilna, samo pri nas je pa problem, ker se ji Tilen smeji in ona dobi še večje veselje. Drugače pa tudi mene udari ali pa opraska in reče aua in nadaljuje. Sicer sem vedno huda in ji govorim da se to ne dela. Upam, da bo kmalu nehala ker mi to ni čisto nič ušeč. Sicer to ne počne pogosto. Mogoče enkrat tedensko ampak mi gre prav tako na jetra. Pa čestitke za konec dojenja. Upam, da se vam tudi spanje kmalu uredi.

Tko zdej grem pa delat. Sicer sem nekaj lena. Se vidi, da sem bolj malo zunaj zadnje čase. Pa bo že.


clock-img

09.06.2009, 10:22

clock-img

TamaraV

pencil-img

14

Živijo!
Po dolgem času sem vas malo prebrala. Upam da bom kmalu tudi kaj pokomentirala. Trenutno sem v službi in nimam kaj dosti časa. Danes se bove z Lano udeležile srečanju v Mostecu. Če sem prav razumela se dobimo na tistem igrišču.

Aha pa samo na hitro...dobili smo vrtec za Lanouser posted image
Lep dan,

clock-img

09.06.2009, 12:42

clock-img

aleži

pencil-img

1903

Lepo se imejte danes na srečanju ljubljančanke user posted image

user posted image user posted image user posted image potem pa srečanje nauser posted image
user posted image

clock-img

09.06.2009, 12:45

clock-img

aleži

pencil-img

1903

Mumu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa čimprej domov in se pozdravit do srečanja

TamaraVuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vrtec

Vilma pri nas je isto s tem,da Žigec že razume in reče, da ne bo več.....saj jo ne tepe, ampak ko se igrata jo preveč odrine, pa se zaletava v njo,....potem pa ona v jok ali v smeh user posted image

clock-img

09.06.2009, 15:14

clock-img

Ursi2

pencil-img

1169

Živjo!

Samo na hitro se javljam!
Danes mi gre vse narobe. In seveda to pomeni, da spet ne morem na srečanje !!!!!!!!!!!GRRRRRRRRRRRRRRRRR

Bi mogli imet en sestanek dopoldan, gremo pa šele sedaj tja in ne vem, kdaj bo konec! Pa tako sem komaj čakala, da se vidimo!!!user posted image user posted image

clock-img

10.06.2009, 00:05

clock-img

Špela100

pencil-img

1091

Večer!

Danes ste imele pa srečanje, ne? Kako ste se imele? Ma kaj sploh sprašujem...verjetno ste klepetale, da se je kadilouser posted image .
Mi je žal, da nisem bila z vami.

MUMU, ja no, kaj zdaj to berem, bolnica...jooojjj, saj veš, da čimprej pridete domov....user posted image user posted image

VILMA ja Maks tudi rad opraska, tepe glih ne...sedaj se je stanje malo umirilo, je pa skoraj vsak dan opraskal koga od nas, zdaj pa je že enih 10 dni mir. Zgleda, da so to res faze, ker vrtec pri nas definitivno ni, ker smo še doma user posted image user posted image . Zadnjič se je pa nekaj sklanjal in sem gledala kaj počne, je pa pljuval....user posted image user posted image , groza...ne vem kje jih pobira, septembra v vrtcu jih bo še vse kaj navadil.

TERIDA jaz ravno ne morem rečt, da se je pri nas razvoj kaj ustavil, ker Maksa ne dohajam, začetka sem lepo pisala za vsak teden kaj že obvlada, zdaj pa jih dnevno toliko pogrunta, da ne sfolgam več pisat. user posted image user posted image Prej sem mu morala rečt: maks reči nos, al pa reči ata,....zdaj pa ne rabim več, ampak kar sam ponavlja čisto vse in mu gre ful dobro...vse ga razumemo in tudi lepo povezuje, ve katera beseda paše kam zraven in njen pomen, ne ponavlja neki brezveze....zdaj smo tudi osvojili kaj je avto, kaj kamion, kaj avtobus, avtodom, motor, kolo, bager, voziček...prej je bilo vse avto user posted image user posted image
Tako, da ko hodimo po cesti sam našteva kaj vidi...zdaj sem rekla, da bom počasi začela govoriti še barve zraven, morda mu bo pa kaj ostalo....user posted image

Drugače je pa navihanček tak, da ga sam iščeš, vse pogrunta, vsak dan kakšno skuha, vhodna vrata že odpre, ima že svoje rituale, ko prideva domov s sprehoda, obvezno on zapre vhodna vrata in vtika ključ, se sam sezuje...vsak dan zalije celo kopalnico s pipo na bideju....sam že je sadje z vilčko....ma dost hvaljenja...user posted image user posted image user posted image

Ja pa mislim, da sva se nehala dojit pred enim tednom. Tako, da sva zdržala 14,5 mesecev. Ne morem verjet, po vseh mukah in težavah na začetku.

Dinki pa je sedaj verjetno že v grčiji, če se ne motim.

Ma nekaj sem prekomentirala, zdaj pa grem pod tuš.
Bodte fajn

clock-img

10.06.2009, 00:10

clock-img

Špela100

pencil-img

1091

Aja, sam še ursi2, da te pozdravim in ti polagam na srce, da se čuvaj, ne delaj toliko, ker to nikamor ne pelje....saj vem, da sem jaz ista...sam zdaj je to moje grdo obdobje mimo in si zdaj lahko mal počitnic privoščim, pri tebi pa ne vidim konca.
Res se pazi, ker zdravje je samo eno, spočij telo, da bo lahko šlo v nov boj, za novega user posted image .

Pa ne mi zamerit tega pametovanja user posted image user posted image

uživaj


clock-img

10.06.2009, 08:42

clock-img

Dinki

pencil-img

2916

Daaaaan punce user posted image

joj, mi tko primanjkuje časa, da joj. Sem se zdej prav prisilila, da sem odprla RR, prebrala nisem vsega, le malo preletela, ker če se spravim vse brat potem spet ne bom nič napisala.

Najprej moram čestitati naši Zofy.

Zofy, bejba, želim ti vse naj, naj, naj bolje. Da boš zdrava, nasmejana, srečna, da Julija kmalu dobi bratca/sestrico, da te bo možek ubogal in želim ti v službi same dobre sodelavce/sodelavke in da čim prej najdeš eno sanjsko stanovanje za svojo družinico!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Oprosti za zamudo, sem ti želela iz Pariza čestitat prefo fb v četrtek pa se ni dalo priklopiti na njihov wlan, imajo vse zaklenjeno. Ampak sej je prav tako, vsaj nisem nič na netu visela. Pet dni odvajanja od interneta user posted image .

Vilma, ja kolk si pa to lepo napisala zame user posted image user posted image user posted image  res ti hvala! Sej me čuva, veš, spada kar v kategorijo ljubosumnih in se skoz neki boji zame, ampak zastonj. Se premalo zaveda, da sem tudi jaz z njem več kot zadovoljna in takih moških se ne spušča kar tako user posted image .

Vsem marčevcem, ki so pred kratkim shodili  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  faca ste, vsi!!!!! Med njimi je tudi moj sinko user posted image . Vsak dan naredi vač korakov, ga tko matra hoja, bi skoz bil na dveh nogah. Naredi tudi po več 10 korakov skupaj, ampak ne pa zmeraj, je tudi na vseh 4 še zelo rad. Prav tako čestitke za vse ostale napredke kot so čebljanje, ki pri nekaterih ni več čebljanje, ampak že orng govorica user posted image user posted image user posted image  bravoo, bravo!!!!!
Pri nas Tit dosti govori, ampak tudi slučajno ne še tako kot naš zmagovalec Maks user posted image . Zelo rad govori mami in sedja ko naju ni bilo se je naučil babicam reči nana user posted image . Skratka govori, ampak ima neko svojo govorico.

mumu, jej, jej, jej user posted image . Tii pošiljam eno goro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da bo kmalu zdrava kot user posted image , tebi pa pošiljam user posted image user posted image user posted image  za moč! Drži se!

Joj, srečanje...kako je bilo??? mi je žal, da nisem prišla, ampak enostavno sem pozabila pa tudi piknik smo imeli včeraj pri sosedih. Uf, so mi všeč te topli dnevi in ta druženja zunaj.

Pariz....fenomenalno!!!!!!! sva se imela tako prečudovito lepo, da bi kar še ostala. Niti slučajno mi ni žal, da sva bila brez Tita, ker je tudi partner zelo pomemben in že tako je velikokrat prikrajšan zaradi Titka. Tako sva pa imela čas le eden za drugega in priporočam vsem, ki imate to možnost, vsaj kako urico, večer. Titku je bilo super...pa sej je užival bolj kot če je z nama. So ga babici (tudi moja mami je skoz pri nas visela) takoooo crkljale in razvajale, da skoraj ni opazil, da naju ni user posted image . Pa še veeeelik bager so mu kupili in je zdaj glavni, skoz sedi gor in dela brrrm, brrrm. Cuker moj, ta pravi fantek je, ni kaj. Da ne govorim kako je nor na volan v avtu. Vsak dan ga moram vsaj malo dat na voznikov sedež za volan in se smeji od sreče user posted image . Tudi ko me je videl ni ne jokal, ne nič, le privil se je k meni kot klopek in se me držal in držal. Je šel malo k očiju in takoj pokazal, da hoče iti k meni nazaj. Skratka zaenkrat nobenih sprememb, joka, vse je po starem.
V nedeljo pa grčija. Moramo biti na letališču že ob 6h zjutraj user posted image user posted image ...me mal skrbi kako bo to vse skupaj za Titka...ma bo že!

Aja, ste videle mojo novo frizuro?  čist druga ženska, ne? user posted image  sem se konččno upogumila in se ostrigla! It feels good, edin barve se ne morem navadit user posted image




_____________________________

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

clock-img

10.06.2009, 08:45

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

Dobro jutro!

Da pokomentiram kar mi včeraj ni uspelo.

Mumu, en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Tio. Upam, da je danes že boljše in ta so antibiotiki lepo prijeli.

Špela100user posted image user posted image za vse Maksove napredke. Ma ako napreden,  da je že? Jaz se bom čisto zasekirala. Tudi Julija, tako kot teridina Erika, več ali manj gugu govori, tu pa tam se da kakšno besedo razbrat, če res pozorno poslušaš.

Vilma, user posted image user posted image user posted image user posted image za ukinitev dojenja oz. bravo, da si tako dolgo dojila. Isto velja za Špelo100

Srečanje v Mostecu je bilo luštno. Prišli smo jaz, terida, Lona76, Joži79 in TamaraV. Kje pa ste se potikale gospa Dinki in San? Bi prišlo prav malo ravnovesja, da ne bi bil Juš sam med puncami. Še ni pogruntal izraza "blažen med ženami"user posted image in je raje naokoli letal user posted image . Naše punčke pa so se stiskale in ljupčkale user posted image . Sej bomo še kdaj ponovili, a ne? Se mi zdi da so otroci res uživali. Julija sploh ni hotla domov, pol pa mi je po poti domov na kolesu zaspala ob 19.20. Doma sem jo samo malo z vatko in vodo umila, jo previla, preoblekla in odložila v posteljo. Je spala kot ubita do 6h, pa še takrat je nazaj zaspala, ko je dudo dobila. In potem sva jo z moćem zbujala ob 7.20, da nisva v službo zamudilauser posted image .

No, zdaj pa prosim raport od Dinki. Kako je bilo v Parizu in ZAKAJ te ni bilo v Mostecu?
Pa san? Upam, da so otroci zdravi...

_____________________________

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

clock-img

10.06.2009, 08:50

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

oooo DInki, si me prehitelauser posted image . A veš, da sem pomislila, da si najbrž pozabila, ker te tudi na forumi ni nič bilo. Jah, pa drugič. Sej si bil avedno zraven, a ne?
Lepo, da sta uživala v Parizu, sej nisem dvomila. Pa tudi ni bilo predolgo, tako si lahko tudi ti zdržala teh par dni brez Titka. Midva tudi razmišljava, da bi šla sama nekam za 3 dni, tudi to paše, a ne?

Hvala za čestitke in sem vidla že na fb novo frizurco in novo barvouser posted image user posted image user posted image  

_____________________________

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

clock-img

10.06.2009, 09:03

clock-img

Dinki

pencil-img

2916

San, super za dobre Izabeline izvide user posted image user posted image user posted image user posted image  se ti kar kamen odvalli, kaj?  

Lona76, joj kolikokrat sem tudi nate posmislila, ti nisem nič sreče zaželela pri odhodu v službo. Upam, da si se že navadila in da ni bilo kake posebne krize. Me je moj možek zadnjič spraševal če pride tudi tvoj mož 27. na naše srečanje? Bi mu bilo seveda super user posted image

Ursi2, čestitke za ukinitev dojenja user posted image . Glej, če tebi ni bilo več kul, je prav da ga počasi ukineš.  Prav tako Vilma in Špela100 user posted image user posted image user posted image  je kar dober občutek, ne? jaz sem mislila, da bom to težje prenesla, pa vidim, da se Titek še zmeraj zelo rad stisne k meni.....je pa kot muc, kdaj bi se ful crkljal, kdaj pa ni šans, nima časa za to user posted image

Villma, upam, da je julija že zdrava user posted image user posted image user posted image user posted image

Ok, toliko zaenkrat od mene, zdej moram it pa še kej narest, upam, da nisem kaj pomembnega spustila....že pol ure klofam na tipkovnico, sem pomojem ratala že sumljiva user posted image .

UŽIVAJTE!!!!!



_____________________________

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

clock-img

10.06.2009, 09:08

clock-img

san

pencil-img

4176

mumu, upam, da sta danes že mnogo bolje in držim pesti, da se več ne ponovi! kup pikicpokicuser posted image user posted image user posted image user posted image . pa da prideta hitro iz bolnice domov

zofy in ostale, se opravičujem, ker me ni bilo, sem imela namen prit, pa je pol Urban neki stokal in napol kuhal, mu grejo zobje ven, se mi zdi da vse 4-ce hkrati in posledično je bila noč katastrofalna danes. zdele pa spančka, da vsaj mal not prinese.

dinki, bravo za frizurco, res si luštnauser posted image user posted image user posted image pa super, da sta uživala!!!user posted image

ursi, se podpišem pod špelo, pazi naseuser posted image

špela, bravo makslu za vse napredke. res je bister fantuser posted image user posted image

naš bani je sicer motorično fejst spreten, spleza povsod, po stopnicah gre že lepo tud sam gor in dol po dveh, ne da bi se držal - sicer mu to dovolim tam kjer so recimo 4 skupaj, drugače ne. govorno pa še ni tolk spreten. ima svoja imena, celo se ga razume da je voda doda, pa raca gaga, pa ladja lada, pa muca je mijav, izabela ela, avto ato, no pa midva z očkom sva mama in tati, pa amam, je ko je lačen, pa mogoče še kaj, drugače je vse poimenovanje še bolj njegova govorica, pa ful kaže s prstom na vse okoli sebe že dolgo in če vidi otroka, gre takoj v akcijo in ga objema, mi je kar nerodno včasih, ful jih napada. pa pse in mačke, pa živali nasploh so mu ful všeč

pa vilma, tepe tudi, zdej ene 10 dni, kar vse okoli sebe. pride in udari kar iz lepega. in potem mu govorimo ne, to se ne sme, pa spet poskusi, pa tko ene 5 minut, pol pa mal neha. se mi zdi, da bo kmalu minilo to obdobje.

tamara, super za vrtec, nas bo kar nekaj septembra uvajalouser posted image

toliko na hitro

clock-img

10.06.2009, 09:11

clock-img

san

pencil-img

4176

aja, pa bravo vsem, ki ste lepo ukinile dojenjeuser posted image , no, midva ga še ne bova

clock-img

10.06.2009, 09:19

clock-img

Dinki

pencil-img

2916

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

oooo DInki, si me prehitelauser posted image . A veš, da sem pomislila, da si najbrž pozabila, ker te tudi na forumi ni nič bilo. Jah, pa drugič. Sej si bil avedno zraven, a ne?
Lepo, da sta uživala v Parizu, sej nisem dvomila. Pa tudi ni bilo predolgo, tako si lahko tudi ti zdržala teh par dni brez Titka. Midva tudi razmišljava, da bi šla sama nekam za 3 dni, tudi to paše, a ne?



Zofy....moje mnenje...če imaš le možnost, jo izkoristi, res paše, da ti ne govorim kako šele moškim. Te nekaj časa kar po rokah nosi user posted image . jaz sem ugotovila, da našim čričkom čisto nič ne manjka kakšen dan brez nas. Če imaš kolikor tokilo kul babice, potem nima Juliji kaj biti, sej veš kakšne so babice, crkljanje, razvajanje in nobenega ne user posted image . Je pa tko, da sem tudi jaz v Parizu 2-krat zajokala ko sem videla kakšnega otročička ravno enake starosti kot je Tit, me je kar presekalo od žalosti, od pogrešanja njegovih rokic, ličk in okic....ampak sva pa bila veliko bolj mobila brez njega, sva predelala cel pariz. Še danes me mišice na nogah bolijo user posted image . Podzemna, kolo, večerni izhodi ob kozarcu vinčka....to je vse težko izvedljivo če nisi sam.

Srečanje...na drugem sem zagotovo...sej veš, sem mogla vsaj na enem manjkat, da ne boste rekle, da skoz zraven visim user posted image  user posted image .

_____________________________

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

clock-img

10.06.2009, 09:35

clock-img

aleži

pencil-img

1903

o kako lepo te je spet brat Dinkiuser posted image user posted image user posted image user posted image  lepo, da sta uživala na medenih tednihuser posted image

Urši paziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii naseeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ne bit preveč pod stresom, ker boš potem težko zanosila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pusti k vragu službo in misli nase ali pa si poišči manj stresno službouser posted image saj vem da realno ni tako, more te spodbudit: Najprej je na tvojem prvem mestu Lukec, potem služba!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image  vsem,da ste se imele lepo včeraj.........

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem katere ste nehale dojit, zdaj pa je amerikauser posted image user posted image  več svobode in puščanja pri nonah, babicah....user posted image

Potrebujem pa nasvet: Sara ima že dober 1 teden vneto ritko  in ne vem več s kom jo mazat: mažem jo s praško pasto+hladilno mazilo, ma ni šlo na boljše in še tašči sem rekla, da naj jo previja pogosteje

grem dealt...se ogalsim kasneje

clock-img

10.06.2009, 10:42

clock-img

pomlad08

pencil-img

1040

živjo,

vau, dons je pa gužva kle. dinki, welcome back!

men tud ni uspel včeri prit, ker sem imela popoldne izpit, potem smo šli pa še mojo sestro poslušat, k je imela zaključni koncert ob koncu 10. razreda violine ...  je pa res razturala, sem vesela, da smo šli.

pri nas je vse po starem, job še ne hodi, govori pa zelo rad. sva z možem dons zjutri preštela njegove besede, okoli 50 jih je že user posted image res hitro pobira, tko kot maks. tud sam že poveže pojme med sabo, pa uporablja tud že glagole (teče, plava, pije ...).

je pa drugače tud neki bogi zarad zob, vsake tok dni ima vročino, pa še mal je prehlajen revež. tako da noči so disaster ...

čestitke vsem marčevcem za hojo, plezanje po stopnicah, vožnjo avta in ostale podvige.

zdej se grem pa hitro učit k job glih spi.

clock-img

10.06.2009, 13:34

clock-img

Špela100

pencil-img

1091

OOOO Dinki...jaz sem te pa že v Grčijo poslala...ha, ha...sem mislila, da ste že v Grčiji na počitnicah.
Frizura je mega, barva megalomanska, na poroki sta pa tudi bila fuuullll lušna, ja in se strinjam z Vilmo, si kot suho zlato user posted image user posted image , mož pa verjetno tudi, sam ga ne poznam, čuvajta en drugega...

Aleži poskusi s sudokremo, meni je ful dobra....

zdaj pa šibam, vas bom še zvečer malo prebrala...

clock-img

10.06.2009, 17:07

clock-img

mumu

pencil-img

806

Potrebujem pa nasvet: Sara ima že dober 1 teden vneto ritko in ne vem več s kom jo mazat: mažem jo s praško pasto+hladilno mazilo, ma ni šlo na boljše in še tašči sem rekla, da naj jo previja pogosteje



Nisem še sprobala, ampak baje zelo pomaga krema od Justa Tee trea.

< Sporočilo je popravil mumu -- 10.6.2009 17:08:02 >


_____________________________

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

clock-img

10.06.2009, 17:09

clock-img

mumu

pencil-img

806

Evo, mi smo spet doma user posted image user posted image user posted image . Hvala vsem za pikapoke.

Upam, da bom jutri pri svojemu P dobila bolniško še za četrtek in petek.

Ah sej moram že it, se je Tičica že zbudila.


Če bo čas se oglasim kasneje.

_____________________________

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

clock-img

10.06.2009, 19:09

clock-img

Lona76

pencil-img

1282

Dober dan!

Danes pa se je dogajalo. Super sem imela kar nekaj za prebrati.

Dinki dobrodošla nazaj. Super da sta uživala.  Za srečanje pa niti ne vem če jaz pridem, ker je možno da bo hotel možek da gremo na dolenjsko. Pa bravo Titku za hojo.

Mumu super da ste prišle domov. Pa ti bo tvoja P napisala bolniško za čas ko je bila Tia v bolnici? Ker po pravilih naj staršem nebi pripadala bolniška za nego v času  ko je otrok v bolnišnici.

Aleži nam je pri hudem vnetju pomagala samo conveen bariarna krema. Kupi se jo v Sanolaborju.  Pri lažjem vnetju pa nam je pomagal že bepanthen.

Dinki, San in Ursi škoda da včeraj niste prišle. Sicer tudi midve s Tajo nisva bili dolgo tam, ker naša princesa mora it kmalu v posteljo in je tečka. Pa še lumpa me je ob živce spravljala, ker je vse kamenčke v usta dajala. Potem je pa še mivko lizala. Joj prejoj. Ta bi vse pojedla.

Ja Ursi kot so ti že druge napisale se malo bolj pazi in probaj razbremeniti.

Naš Tilen po moje full uživa na morju. Na internetni strani vrtca je vsak dan napisano kaj so počeli, če so vsi zdravi in vsak dan ko berem mi solze pridejo na oči. Po pisanju sodeč pa se imajo super. Sva se pa ravno včeraj z možem pogovarjala da ga že pogrešava. Oba si ga full želiva slišat. Potem pa bi bila spet pomirjena kakšen dan. Je čisto drugače ko gre z babico, ko ga vsak dan parkart slišim al pa z vrtcom, ker ga sedaj pet dni ne bom slišala. Res komaj čakam da ga vidim.

Evo zdej pa ne vem kaj naj počnem. Taja že spi, mož še dela, Tilna pa ni. Mami ma pa mir pa ji je dolgčasuser posted image

Nč grem knjigo brat.

clock-img

10.06.2009, 21:39

clock-img

mumu

pencil-img

806

Dober večer


Bolniška pripada samo za dan ko otroka pripelješ v bolnišnico in tisti dan ko gre ven user posted image , jaz v tem lih ne vidim logike, ampak tako očino je. Jutri grem h P in upam, da mi bo dal bolniško še za četrtek in petek, potem ga bom pa prosila če bi bil lahko očka pa drugi teden na bolniški, da ne bo šla čisto takoj v varstvo, ker predvidevam da bo takoj isto sranje.

Srečanje v Sansimonu je pa trenuno pri meni pod vprašajem, ker se je očka odločil, da gre tisto soboto v Zelltwg na aero miting (sprva je bil mišljen petek). Sicer sem mu rekla da ta velik avto je moj in da bove šle pa same dve. Tako da če zberem dovolj pogma (zaradi sobote in predvidevam da bo že kar gužva na cesti) in seveda če bo damica zdrava bomo prišle.

Zdej grem pa samo še v ležečke, ker ssem čisto zmučena od tiste fantastične postelje na pediatriji user posted image .

Lahko noč vsem skupaj

_____________________________

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

clock-img

11.06.2009, 00:08

clock-img

Ursi2

pencil-img

1169

Živjo!

No, pa je že spet večer oz že kar noč. Luka spi že nekja časa, mojga j etudi že zmanjkalo na kavču, jz sem vas pa prišla mal prebrat!Ste pa bile danes zlo pridne, je blo kr neki za brat!!!!!!user posted image user posted image


Danes sva je prišel k nam en zavarovalni agent in sva končno nardila še neko dodatno zavarovanje za Lukija. Sem prav vesela. Najbrž pa bova še kot neko naložbeno zavarovanje oz varčevanje za štipendijo sklenila. Sam to bo pa moglo še malo počakat, ker trenutno ne gre.

Sva danes kr malo poklapana oba. Včeri je moja tašča zvedela, da gre na čakanje. Sem potem ugotovila, da se nam najbrž zaradi tega lahko zgodi, da tudi Luka ne bo šel v vrtec, ker potem padejo čisto vse položnice na naju, imava pa še kredit, pa lizing, pa za šolo more moj vrnat firmi. In si še enega stroška najbrž ne booma mogla privoščit. No, danes pa je še moj zvedel, da je na seznamu za  ¨odstrel¨ (kot se je on izrazil). user posted image user posted image user posted image Ena runda je danes zvedela, zdej pa čakajo, kdaj bojo zvedeli še drugi. Naju je kr mal šokiralo. Sej malo je pričakoval, sam je pa šok, ko se to zgodi oz, ko to postane res.

Drgač pri nas stanje tako kot vedno - dogaja se skoz na polno. Uživamo vsak trenutek, ko smo skupi, ati dela hiško. Je res priden in komaj čakam, da jo bo končal in da jo še prebarvama s kakimi fajn živimi barvami. Mu pa Luka skoz pomaga in mu vse prinese, kar mu reče, pa žeblje bi kr on zabijal. Itak hoče imet največje in najtežje kladivo. Mo, včeri zvečer, ko sem prišla domov sem pa vidla, da je treba še travo pokosit in sva jo šla lepo z Lukijem. Mu je bilo tako fajn. Je počakal, da sem jo vžgala, potem pa je lepo primel kosilnico in mi pomagal. ko sva prišla do konca se je umaknil, da sem lahko obrnala kosilnico, pa spet prijel in pomagal. Res je šlo malo bolj počasi, ampak bilo je pa fajn - meni in njemu! Tako je posrečen.

MOrem pa povedat, da je bila tale noč že malo boljša. Če se prav spomnem, se je zbudil sam ene 3x. Sicer sem ga potem mogla kake 15-30 min nosit in mu pet, ampak je potem pa tud kr zaspal nazaj. Sam sma se pa danes oba zaspala. No, moj je šel lepo malo čez 5 v službo, jz sem mu samo lubčka dala in sem že spala naprej. In sem se zbudila ob 7.30. Sem tako skočla v luft, da sem skor lukno v strop nardila.user posted image user posted image user posted image  Letim v Lukanovo sobo, pa prazna postelja. Me je skor kap in totalna panika. Pol pa le vredu pogledam, se je pa pod kovtrom skrival, ki ga ima čez eno stranico obešenega!Pol pa je pokukal ven in se mi smejal ko pečena hruška!!!!!!user posted image user posted image

No, dane s zvečer pa je že zaspal brez joka. Res je sicer, da je bil ful utrujen, ker je čez dan samo 1 uro spal. Ampak sploh ni bil kaj siten, skoz se je igral, pa skrival in sva se lovila. Pa v bani je bil tudi ful vesel in ko sma še potem knjigice brala, je čvekal ko velik. Sem si že mislila, da bio kr kriza, da bo zaspal. Pa sem ga samo k sebi vzela, se je stisnal k meni in me objel okrog vrata, potisnil glavo čist not v vrat in je zaspal. Jz sem mu še potem malo pela, ampak je kr takoj zaspal. Tako da upam, da bo tudi noč ok. Spije pa kr ponoči kak deci. Ampak bo že!
Je pa res, da zvečer veliko je.

Hvala punce za vašo skrb!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Res ste prijazne! Ne sej ni vedno takko divje. Pride kak dan, ko je res nor, no včasih tudi kak teden, potem pa se malo umiri. Ta mesec je bolj malo naročil in je kar ok. Sam je pač več lavfarije in sestankov in tega. Pa še včeri me je en za rač razkuril. Sem bla jezna, da bi mu lahko vrat zavila.
En nasvet rabim, prosim. Pa me zanima, kaj ve mislite, ali bi šlo oz če mi lahko uspe kot sama ideja na trgu oz, če bi se ljudje odločali.
Že zelo dolgo me veseli, da bi imela agencijo oz podjetje za organizacijo porok in mogoče tudi drugih prireditev. No, sej vem, da mogoče res nimam neki ful izkušen. Pač svoja poroka in bratova, pa svakova nova maša in kar nekaj koncertov in podobnega. Z bratom pač razmišljava, da bo treba še nekaj dodatno zraven, ker samo od tega, kar sedaj delamo, se ne bo dalo živet. sploh ker je kar precej sezonski posel to (okna in to). Pa razmišljam, da bi pač brat in če bo še moj zraven imela bolj ta del posla črez, jz pa papirje in pa še organizacijo porok. Zdej pa me zanima, ali mislite, da bi blo ljudem to sploh zanimivo, ali si raje sami zorganizirajo?

Boma pa ta vikend najbrž z Lukanom sama doma, ker gre moj na srečanje Renaultov v Avstrijo. Je že čist v luftu! tAKO DA si bova njbrž tudi z Lukanom duška dala in se malo potepala. Če bo lepo vreme boma udarla eno turo naen hrib, pa si bova piknik nardila, mogoče bova z mamco in seveda Luka šli vAvstrijo v Seiersberg, da ona malo ven pride. Bomo videli. Pa še kake kolege bova obiskala,...

Sem se pa ravno spomnila. Rabim idejo za darilo. Nečakinja ima 2 leti in sploh nimam kake pametne ideje. Ok, kake obleke, to že. Pa če bi mi vedle povedat, kje bi lahko kake legice našla za take punčke.


Pa še nekaj slik, kako naš mišek pomaga in kako nastaja Lukanova hiška!!!!!


Treba je pregledat kosilnico, preden gre ati kosit!!!!!!!
user posted image


Joj, kolko rož še morem zalit!!!
user posted image



Atiju pomagam delat hiško!!
user posted image



user posted image



user posted image



user posted image


Vav, pa svoj šank imam!!!
user posted image


user posted image

clock-img

11.06.2009, 00:42

clock-img

Ursi2

pencil-img

1169

Mumu, en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vas!!!Kako misliš, da si bila na ležalniku? A tudi ponoči? Kaj pa to, da so lahko starši zraven?A takrat ti res ne pripada bolniška za otroka? Adijo!!!!user posted image user posted image


Lona, upam, da tudi vi česa ne staknete!Je pa prav, da se tašča mal sekira. Menda bo pa zdej pa le vidla, da niheca in da lahk hitro kaj nese naprej!
Ja, tudi meni se zdi, da otroci včasih ful napredujejo, potem se pa malo ustavi. Pa mogoč kaka sprememba ali kak nov član v skupini. Se mi zdi, da je pri takem malem vsaka stvar lahko vzrok. Jz pa kr komaj čakam, da bio tudi naš začel govorit. Sej vem, da je še čas. In sej že zdej zlo veliko govori, sam v svojem jeziku. Jz pa komi čakam, da ga bom tudi razumela kaj!!!user posted image user posted image  Pa ko potem take naumijo. No, nevarnost je samo, da ga bom jz same neumnosti naučila!user posted image user posted image  Ker pri nečakih točno vejo, če kaj bolj čudnega ali kako neumnost povejo, da sem jim lahko samo jz to povedla.

Tudi pri nas je občasno problem, da tepe. To predvsem takrat, ko mu nekaj ni všeč oz ko nečesa ne sme. Mislim pa, da je to zaradi tega, ker če se kdaj kam udari npr v kako mizo, potem tako malo po mizi potolčemo in rečemo ti, ti miza. In ko se udari, pa če ni kerga od nas zraven, opotem pač uadari tisto. In je jezen, kaj se mu tam nastavlja. Tako pa tudi nas malo udari, ko je jezen, ko česa ne sme. Midva mu rečema, da ne sme, pa ga primema za roko. Pa če ne pomaga, potem ga pač dol dam alise vstran obrneM nO, POL MU je pa težko ins e mi muli.
Pri nas je večji problem grizenje. Sicer grize samo mene in res občasno atija. Sam jz sem pa že pošteno ppogrizena. Pa sem huda in jih je tudi že po ritki dobil, pa ne pomaga! Upam, da ga bo kmalu minilo. SEj zdej, ko se ne dojima, se zgodi kakih 1x na dan. Mi pa to pove, da je lačen ali fejst utrujen! No, ali celo oboje!!

Lona, tudi nečakinja, ki je stara 5 let, je šla zdej z vrtcem na morje. Sam nisem čist prepričana, kam točno so šli. Je že komi čakala v nedeljo zvečer!


TamaraV, čestitke za vrtec za Lano!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image


Špela čestitke Maksu za vse napredke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tale pa gre z nadsvetlobno hitrostjo naprej. Ko da bi hotel bit že kar odrasel!Sicer, pri tako pridni in pametni mamici pa ni ččudno, da je tako brihten. Pa mislim, da je tudi kar se govorjenja tiče, precej po tebi!!!!!user posted image user posted image  Pa ti se kar še naprej hvali, tako da vemo, kaj vse bojo tudi naši kmalu počeli!!!!!!

Naš ima tudi rituale obvezno, ko pridemo not! Je treba najprej ene parkrat pozvonit, potem odpret vrata, pa spet zvonit in gledat če bo kdo šrišel. Potem gremo not in hoče ključe obesit, še prej pa jih v ključavnico vtikat. Potem se sezujema, slečema in obujema copate. Potem si morma iit obvezno roke umit v kopalnico, no potem pa pit in ponavadi hoče kaj kuhat!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke tudi za konec dojenja. Pa pridna, da vama je uspelo tako dolgo!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Pa nisem huda, če si mi malo na srce položila, da naj se mal umirim. Sej enkrats ebom. Sam, sej veš kk je, ko je treba neki zalavfat ali ko te roki lovijo!user posted image user posted image


Dinki, se tudi jz pridružujem Vilmo,naj te tvoj kar pazi! No, pa sej ti tudi svojga!!user posted image user posted image  Ja, ko sem zadnjič gledala sliko s poroke na FB, je bil moj tudi kr zraven in že spraševal, kdo si. In j reku, da si ful lušna punca in ful fajn postavo. No, pa da ne bo pomote, se čist strinjam z njim!Pa to ni mnblo mišleno, da bi zdej hotla kaj. Ker mi vedno pove po pravici. Itak bi pa vedla, tudi če ne bi rekel!!!!!!!user posted image user posted image

Čestitke Titu za to, da je shodil!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja zdej pa se začne.Če si mislila, da ga je bilo prej povsod polno, boš vidla, kako je šele sedaj.!!user posted image user posted image user posted image

In super, da sta se imela v Parizu noro fajn in da sta izkoristila čas za sebe!!!!!!!!Ti pa verjamem, da te je stisnalo, ko si vidla kakega malega! NO, mogoč sta pa kakega Parižana ali Parižanko zraven pirpeljala!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Moja dva tud mojmu bratu pravita Parižan, ker je bil v Parizu naret!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, frizura je pa svetovna. Dobra si, da si imela ¨jajce¨!Pa tudi barva je super!!!!!!user posted image user posted image
Dojenje: sej mi je bilo prav fajn ga podojit zvečer. Sam ponoči mi je bilo pa naporno že po 3-5 ur ga dojit. In sem bila včasih kr mal jezna na njega. P ami je bilo to ful smotano in potem sem se kr tk odločla, da je konec. SEj mi je težko in pogrešam, sam vem, da je enkrat treba in počasi je bil že čas!

Zofy, super, da je bilo na srečanju fajn!user posted image user posted image Sem cel dan mislila na vas, popoldan pa še posebej!!!! No, upam, da enkrat mi pa uspe spet prit! Pa hvala ti za navodila. mogoč bojo pa za naslednjič veljala!!!!!!!
Pa upam, da vama uspe kam it za par dni sama, da se bota lahko malo eden drugmu posvetla!!!!user posted image user posted image user posted image

Takole, več pa ne gre!Zdej pa res grem spat počasi!

Lahko noč punce in naj vam jutrid opoldan čimprej mine!!!!!!!

clock-img

11.06.2009, 10:05

clock-img

TamaraV

pencil-img

14

Vsem skupaj lep pozdravček,

Ursi2
Lepe slikce si dala gor. Luka je videti zelo srečen in zaposlen.user posted image
Tudi pri nas je najhujši problem grizenje.Ko je Lana jezna kr ugrizne.Probala sem že vse načine da bi jo odvadla pa ne gre.Zadnjič je v varstvu ugriznila za prst dve kolegici.One se igrajo in si dajejo ena drugi prst v usta, in ko Lana dobi prst kr zagrizne.Varuška pravi da jo je pošteno okregala, ampak potem naša punca ni hotela komunicirati z varuško cel dan.
Lana grize že od takrat ko je dobila prvi zob. Zgodaj je dobla vse zobe do štirke.Nikoli ni dovolila da bi ji po ustih tikala.To je pri njej zelo nevarno. user posted image

Mumu
Držim pesti da boš vse dobro zrihtala pri P.

aleži
Lana ima tudi že en teden vneto ritko. Varuška je rekla naj kupim Penaten kremo. Sem šla v lekarno in jo niso imeli.Vzela sem eno drugo...sedaj ne vem kako se ji reče....bom pogedala doma pa ti sporočim.Je pa zelo učinkovita. Gre na bolje. Jaz jo tudi sedaj bolj pogosto previjam. Zmeri gledam da je plenička suha.

Na srečanju v Mostecu je bilo super. Mame smo se pogovarjale naši otročički so se pa igrali. Proti koncu so bili že utrujeni ..mi mame bi se pa še kr pogovajale. Imamo res velik skupnega :)

Ko sem videla Terido je lušna v svoji nosečnostji. user posted image Prava lepa nosečnica je. Mi je dala za razmišljat da bi tudi jez še kaj naročila :)


Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem