IZVIRNO SPOROČILO: Vilma
Azzura zakaj pa nisi šla na U2?
saj sem bila, pred mesecem dni, 7.7. v Milanu

Ali res misliš, da bi jih kar tako spustila? Ma ni šans!

Je blo pa...ma kaj čem govorit...saj človek ne najde besed za opisat...
Priznam pa, da sem najedala mojega, da bi šli tudi v Zagreb, čeprav nismo imeli kart, saj bi jih pa sigurno dobili pred stadionom, saj vem kako to gre. Ampak, kaj češ...nimam ravno varstva za čez noč, še tisti koncert v Milanu da ti ne povem kako težko mi je blo jih pustit, pa tudi naši nonoti nimajo ravno nekega razumevanja za koncerte (čeprav po vseh koncertih in turnejah, ki sem jih obiskala v svojem življenju bi že lahko bili navajeni

), ampak da jim rečem, da grem še enkrat na isti koncert bi me sigurno najedali, pa še utrujena sem po vsem tem kar se je dogajalo na dopustu, pa tudi v službo sem že šla, in tako...saj bom še šla, prav sigurno, ko bo nova turneja

Če bo to čez 4 leta, gre Liam definitivno z nami!
Samo tako, za info: ko smo se vračali iz Brača, torej od Splita - ko greš dol s trajekta - do doma, sta bla Liam in Daša pridna in mirna in sta densala v stolčkih le, če sta poslušala Magnificent
http://www.youtube.com/watch?v=NSopZJnJosM Po moje smo jo 500krat poslušali, je pa res, da sta bla 5 ur mirna v avtu, milina vam rečem...
Čim je končal komad, takoj upor, Daša je zahtevala "šše, šše, šše"...ma saj bi morala jih posnet in vam dat pogledat, človek nebi verjel, če nebi videl!!! (to imajo po meni, mamini mali u2jevčki
pa še to: ne se mi smejat. Liamu sem kupla majčko na koncertu (xxs za odrasle mu je točna! le malo predolga), preko uradnega U2 kluba pa sem naročila majčke iz turneje za vse 4, tudi Dašica ima svojo u2 majčko