Jutro!
Neža - kje ste pa kupili to igračko za Nežiko, mi bi tudi kaj takega rabili ima naš tud poln kufer teh grizal, pliškov, ropotulic..., najbolj je zanimiv TV dalinec, ali pa kakšna veliiika stvar (miza, stol
).
IZVIRNO SPOROČILO: Carol11
V Turjaški - pri mami Rozi smo smo živeli

. Družila sem se pa s Sabino, Renato, Anito (jaz sem bila itak vedno največji, mali, črni vragec med vsemi otroci)... Smo bili iz prvega vhoda nasproti vašega bloka (verjetno bolj poznaš Natalijo, Majo, Siniša..). Tam pri vas so bile še Nadja, Angela... Meni so bli tko lepi cajti tam v Turjaški - tolk otrok nas je blo, neprestano igranje in norčije - skoz se je kaj dogajalo

. Ko sem imela 10 let smo se preselili na drug konec mesta (babica je še vedno v bloku), sedaj sem pa v Dolgi vasi, pri mojemu

.
Sayuri - pr ribnčankah si spraševala glede BC bonov - seveda jih lahko normalno uporabiš v Kočevju. Jao, jaz jih imam za okol 200 evrov, pa tud men zadnje čase BC ne potegne in jih bom zelo težko zapravla, tavečje stvari imamo pa mislim da že vse
No, pa se oglaša naša mala žverca...
Še to, na hitro - so me včeraj klicali iz občine, da naša slikica seveda ni OK

, zdaj moram pa spet tamalga rihtat in vlečt tja k fotografu.... bom kar reklamirala... matr sm jezna

.
In to ni bilo zaradi odprtih ust, ampak zaradi čupe ki našmu tamalmu pač konstantno štrli v luft (

smešno, ampak resnično). Pa sem vprašala fotografa, če je frizura OK in je rekel ja valda

..... Ne vem kaj naj zdaj - mu s kremo namažem, da bo frizura bolj položna