IZVIRNO SPOROČILO: Erin
IZVIRNO SPOROČILO: čipka
Zdravo punce...spet se dolgo nisem javila...ne me tepst
Imam pa vprašanje za tiste, ki ste dale že meska za jest. Kako ste ga nardile? Na koščke na drobno ali drugače?
Ti ti lumpa, kje pa hodiš??
Le večkrat se javi...
Sedi - rečmo da sedi takrat ko zdrži v tem stanju vsaj minuto
in ima ob tem zravnano hrbtenico...
Plazenje - v kolikor s premikanjem "spreminja lokacijo" se plazi..tehnik plazenja je veliko... Torej, a jo? Če jo, se plazi in kar sporoči kdaj je to začela :)
meska---narežem (kuhanega) na majhne koščke in potem še s paličnim zmiksam zraven zelenjave/riža/krompirja... ko bodo zobki bomo pa samo še na majhne koščke narezal in peštal z vilico..
Sem res lumpa

...sem vam bom oddolžila..

Ja, potem kaže, da še ne sedi, če pa to pomeni že, da se plazi, potem je datum tam nekje cca 14 dni nazaj..rečmo 13.3.
Ryssa-aaaauuuaaaa...to boli
andrejaboris-mene daje tale utrujenost že ene 14 dni, pol k*** se mi ne da nč. Še na sprehod grem težko. Grda grda jaz. Pa bi blo fajn tele šlaufe kej dol spravt.
bella-regrat....mmmmmmmmmmmm njamsi...mi imamo probleme z ritko že od 4 meseca, pa je bil urin uredu. Ugotovila pa sem, da ima izpuščaje, če tisti dan velikokrat kaka, da jih dobi. Vse sem že probala, sušenje s fenom po umivanje, sušenje z pihanjem, praška pasta, canasten, bepanten, babyval, ribodermin...mislim ni da ni...pa enkrat ji pomaga ena, enkrat druga. Robčke pa ne uporabljam več, ker dobi takoj izpuščaje, če ji dam.
Erin- a to daš čisto navadno skuto?