IZVIRNO SPOROČILO: Krysia
Še eno vprašanje glede hrane: a jogurt ste jim tud že dale? Pa kakšno količino? Pa sayuri, zate vem, da jima une skutke s sadjem od Ljubljanskih mlekarn daješ - koliko pa pojesta? Ker naš bi kar jedel, dokler ne zmanjka, pa sem mal skeptična glede teh stvari ...
NAša dva pojesta 3 skutke v enem obroku. Torej vsak eno in pol. Men se zdi to kar veliko. Bi jima dala recimo vsakemu po eno, ampak začneta jokat, če končam

Jogurt jima dajem tud navadni od Lj mlekarn ali LCA, pa tudi jogurti Zelene doline - Junior al kaj so že. Imata zlo rada. pa to ne vsak dan, da ne bo pomote

. Tko..3-4x tedensko.
bella ima danes RD??? Pa nič ni izdala? Ti ti bella

. Želim ti vse najboljše in najlepše.

Bodi še naprej tko fesjt punca, kot si.
Ryssa kako je Lan? Je vročina kaj padla? Bošček mali. Moker kašelj poznam - ponavadi je pri nas pri bronhitisu. AMpak, če ima vročino....potem je to nekaj drugega.
MATEJKA jaz jem vse. Pazila sem kake 4 mesece. Od takrat pa jem vse. PA še dojim.
Patronažna je bila pri nas samo na začetku-dokler ju ni okopala. Potem je nisem več videla
ozziebo tudi tebi vse najboljše

NAj ti zaželim vse, kar si potihem želiš.
Naty prav smiliš se mi ...res. Tole skakanje po bolnicah. AP se spomnim, da je bilo lani, ko je bila noseča, isto,a ne? Naj se Nejc čimprej pocajta in pride domov.
anita, tale tricikl je super. Mi smo ga imeli na posojo pri Filipu. Ampak je prišel v poštev šele pri dveh letih in pol, ko je že sam dobro vrtel. NAmreč...nima nobene opore za nogice postavit gor. So pa drugače simpatični tile harliji
Erin, jaz sem v začetku vse mešala skupaj v kašicah. Sedaj pa malce posebej zmešam. Recimo-krompir in brokoli skupaj, meso posebej. JAz v glavnem še kar pasiram s paličnim . Predvsem zato, ker je najbolj hitro

. Imam dva neučakana jedca.

<Banano pa kako mehko hrušklo samo pretlačim.
Bili zunaj dve uri. SMop se ustavili v vrtcu. Videli Filipa, kako je barval hišico za nastop, ki se bliža. Joj, so bili prisrčni. MI je samo zavpil: "Mami, nimam časa. BArvam!"

Potems em se pa malce z vzgojiteljicami pogovarjala. 60 prošenj imajo za septembra za v jasli. Odprti bojo pa trije oddelki po 13 otrok.

Me kar zvija v želodcu.
Gremo jest....kuskus je kuhan.