IZVIRNO SPOROČILO: gajka
Jaz imam pa eno dilemo okrog avtosedežev. Ne morem se odločit, a vzet avtosedež, ki ima isofix pritrditev (oba avta doma imata isofix), ali raje takega brez tega.
Po crash testih tudi tisti brez isofixa (govorim o Römerjih in Maxi Cosijih) niso ne vem kako bistveno slabši od tistih z isofixom, v ceni je pa hitro 100€ razlike. Pa ne vem, če ne bomo na koncu itak potrebovali 2 avtosedežev za oba avtomobila, da ga ne bo potrebno non stop prestavljati iz enega v drugega... Rok je že tako natlačen v jajčki, da kar groza.
pozdravljene. ja
gajka tudi jaz imam enako dilemo. a imate vi večji avto? ker ne vem ali je kaj boljše če daš jajček v večjega a so zadnje klopi kaj širše - ker mi imamo zaenkrat manjši avto pa ima Kaja nogice že čist do sedeža zadaj, tako da ne vem kako so ti jajčki do 13kg

aja pa hvala za krofe , nisem na ločevalni samo nameravam iti kmalu, a mi da katera navodila oz recept kako se že tega loti ker se jaz ne spomnim več
ja avgustovčki že pridno sedite, naša se še kar prekucne naprej. ah bo že. a to kar sami začnejo sedet a ste jih čimvečkrat dale da sedijo sami npr na kavču ali je pač odvisno od vsakega posameznega dojenčka kdaj začne...
pa plazite se že tudi, čestitke. eni se sploh ne... samo pravijo da če se kot dojenček plazi da je potem kot otrok bolj pazlijv pri hoji itd. tako sem slišala... da jih je treba kar spodbudit da se začnejo plazit
Anita- kdaj se je začela vaša Zoja plazit?! a to si jo dala kar na blazino in enkrat je začela?! moj pravi da ima naša KAja skoz v leru ker se prekucne na trebuh pol pa nekaj časa se drži na rokicah pol pa joka da jo spet obrnem na hrbet... pa se ponavlja ta zgodba...
lep pozdravček vsem , upam da bo lep dan...