IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz
Kr enga takratkega bi zvrnila da me neha trebuh bolet
rukni en cynar, je zeliščni liker pa res pomaga! Za alkohol pa zamiži na en uč
Še meni se je rosa nabrala

. Taki trenutki ti pa vse za naprej in za nazaj poplačajo! Samo obupat ne!

bravo Eva.
No saj potem pa za jogurt, skuto in sadje isto razmišljamo.

Pa
gajka pri nas tudi povdarjajo da mora bit vse polnomastno, še najboljše pa če se da dobit domače!!!!
Sem pa tja kakšen kupljen pa tudi ni katastrofa. Kot je že Erin napisala tudi kemične svinjarije (žal) se bodo morali naši otročki navadit.
Komaj čakam na gozdne jagode.

Pri nas je kar nekaj placov sam moraš čez ramo gledat za medvede. Upam, da Ivan ne bo imel alergije.
Zoja Miša po moje gre vama čisto lepo s hrano. Saj vidiš Kajo Lino če je zadovoljna in igriva je vse OK. Ko pa zobki rastejo je pa tako nekaj izrednega. Za just pa ni panike, se slišiva in se zmenimo, za sončenje je trenutno malo kriza, pa zopet vse dobijo konec marca!
MATEJKA z mesom sva začela pred enim tednom, ko je bil star 7. mesc. Je P dala zeleno luč! Pri nas je bilo to mesec in pol po začetku GH.
buhtlčk saj sem skoz brala, ampak očitno sem nekaj spustila. Zakaj bi morala sadje ukint?
suzana super za spanje in pogum pri kuhanju! Pa ne zastopi me narobe kar bom napisala. Alpsko mleko JE kravje mleko, le v mlekarni je drugače toplotno obdelano od tistega ki ga moraš doma prekuhat in ki skisa v treh dneh. P piporočajo navadnega ker zaradi načina sterilizacije pri alpskem nekako zažgejo beljakovine v mleku, zato ima tudi drugačen okus. In ker ima uničene vse bakterije zdrži toliko časa.
< Sporočilo je popravil cebrca -- 4.3.2009 10:16:24 >