počak na dopust, šele takrat boš vidla kulk je ene prtlage za seboj vzet. Mi smo prvo leto šli na dopust z mojimi, smo mel 2 avta in pol naše prtlage je bil v njihovem avtu. Drugo leto smo šli sami in ko smo zvečer pakiral prtljago v avto, je nikakor nismo not spravl, tako smo si ob 10. zvečer šli k sosed sposodit trugo za na strehu. Naslednje leto smo si nabavl že svojo, lani smo pa mel pol prtlažnika še praznega, mi je končno po 7 letih uspel zreducirat prtljago, letos, ko pa smo štirje pa bomo verjetno nabavl še eno trugo

, ker dam vozek v prtljažnik, pa je skor poln
sayuri in sandra- a vi mate kombi
vam morem povedat, da sem se danes v šoli razjokala, sam ne od žalosti, skratka, moja mala je v šoli izdelala voščilnico za nas , srček na sredini, pa oblepljeno z zlatim papirjem, not pa piše : HVALA DA STA MOJA STARŠA IN HVALA ZA SESTRICO! Sem prebrala in bruhnala v jok, je prišla ven učiteljica pogledat, kaj je narobe, ne bi mi mogla bolj polepšati dneva, tedna, mesca, kot s temi besedami, res je zlata, se mi zdi, da sva si od prejšnega "ženskega" pogovora vedno bližje!!!!!
aja, pa v ponedeljek, ne vem, če bom prišla na srečanje, ker mam mal pre 12 sestanek z učiteljico, sedaj pa se grem učit govor

, poskušala bom prit, sej boste še tam, a ne

Bom malo zamudila