ozziebo - LARA maca m - TADEJ Čestitke za sedmico! lana777 - LEV AN Čestitke za polovičko!
Še čestitke od mene in Jana! Sayuri tist je pa še mene šokiralo in sem najprej pomislila koliko si morala ti preptpet za Lovra in Zaro, ko ona sigurno ni nikoli.

babji! Sej nekateri strai so res pol hudiča, pa sploh tiste, ki kar naprej čepijo v cerkvi! Joj kak spvražim take stare čenčaste babe!!!
Gajka in tejkaz joj kere pripombe vajinih staršev... Sej se moja dva tudi kakšne glupe znebita, enkrat sma s z mamo celo ful skregale, ker je ona bla 100%-na, da Jana šraufa in da ona že ve kdaj otroka šraufa, Jan je bil pa ful utrujen in je zato jokal.

Da o tašči sploh ne govorim, je moj mogel it spat, ko je bil mali pa četudi ni bil zaspan. Če ni hotel spat ga je kr udarla. Enkrat je celo rekla, Janu da bo že videl ko bo velik, če se bo tak jokal, jih bo kar dobil. Sem ji take povedala, da je kr utihnila.

Pa itak ne zna z otrokom delat, tako da jaz njej ne zaupam Jana nikoli niti za minutko.
naty13 kak je luštn Jošt!! Ful se je spremenil se mi zdi.
Slikice vseh avgustovčkov so zelo lepe, še lepši so pa na njih
.
neža7

za minus kg! Pa ful si pridna kuharca! V soboto pridem v vaše konce. Gremo k babici in stricu Petru in Andreji.
Jaz še vedno v
se prekuhavam GH razen banane.
Uporabljam
baby love ali Becutan robčke in Janu zaenkrat odgovarjajo.
Pa naredila sem izpit!!! Tako, da imam še samo enega pa diploma!!
Ostalo pokomentiram kasneje.