Tudi mi

.
Sem žrtvovala spanec, da sem vse prebrala. Pa se je splačalo - polno zanimivega, razvedrilnega in zabavnega branja

!
Juuuhuhu, ponedeljek bo živ! Celje pripravi se, prihajajo

!!!
sayuri,
kaja02,
anita goitan,
košuta - čudoviti otročički kot vedno

!
zlobni jeziki
jok/napolitanke v vrtcu in .......
tejkaz - Takšen perešček je Eva? Erazem je imel pri 12 m/12 kg.
gajka - A toliko so vstopnice za Il Divo? Jaz imam karte za Lennya Kravitza (Love revolution tour) pa se mi že 55 eur ne zdi malo.
nyna84 - Lana je cukrček in bravo!
Barbarinha -

za tako sposobnega

. In Luka je pravi car s takšno cabrio igralnico - travnik, bazen, peskovnik, igrala, veter v laseh,........

. Piknik? Srečanje?.......... Raje ne sprašuj

............
Bravo za uspešen razgovor

! Držim pesti, da boš 1/200! Zvončki in trobentice,..............., žeee pomlad je tu!
(vsaj na tvoji polički je že

).
matejchi - zopet si poskrbela, da sem se fajn nasmejala in super simpatičen seznam

!
lana 777 - z GH očitno ne bo tako enostavno! Sicer ni smešno, ampak jaz sem se prav smejala, kako mali dežek dela s hrano in ko pride žlička kar noče ust odpret, drugače se pa veselo smeji zraven in ima 100 opravkov,.....ja bova rekli kakšno.
Pa še nekaj imam na dolgu. Čeprav se ni vedelo ne kaj ne kdo .....-.....
Krysia cenim tvojo potezo

!!!
Da pa boste še bolj jezne name (hec

), naj povem, da me je danes skoraj na rit vrglo, ko sem videla podvige našega kaskaderja! 5 dni pred dopolnjenim 7 mesecem. Samo takole

sem izbuljila oči in šibala po fotkiča. Prepričana, da sem zamudila akcijo, pa je elegantno ponovil vajo,......OMG, kam se temu otroku tako mudi?! Ne hvalim se, samo delim edinstvene in zgodovinske trenutke z vami. Presenečena, vesela, zaskrbljena, srečna,.......Sprašujem se, kakšno je kaj njegovo poslanstvo in kaj nas čaka jutri?!........Eh, da smo le zdravi

!
Se vidimo kmalu!
< Sporočilo je popravil PABLO -- 7.3.2009 2:43:09 >