writing-img

RE: Še enkrat -kontrola od ZZZS...

clock-img

11.02.2009, 12:30

clock-img

Anonimen

Kaj pa recimo,da ti na odločbi piše strogo mirovanje oz.prepovedan izhod,pa ti os.zdravnik ali pa ginekolog napiše potrdilo,da lahko hodiš na sprehode-recimo 20 minutne v okolici hiše?
Bi to upoštevali ali ne?Ima to potrdilo sploh kakšno vrednost?Ker pri podaljšanju za b.stalež ni pisalo strogo mirovanje,pač pa počitek.To pa je razlika a ne?
Se opravičujem za anonimnost, vidim da nas je veliko takih.user posted image
Hvala

clock-img

11.02.2009, 14:52

clock-img

roti22

pencil-img

13

Tudi mene je danes šokirala odločba - še slaba 2 meseca domačega "pripora". Ampak za na svež zrak za hišo si pa še upam user posted image .

clock-img

11.02.2009, 15:49

clock-img

Anonimen

mal pa vseeno greš lahko venuser posted image user posted image
samo ne hodit v tujino smučatuser posted image user posted image user posted image

clock-img

11.02.2009, 16:25

clock-img

LERO

pencil-img

828

Meni je na matičnem rekla, da bo v dveh dneh sprememba naslova urejena, danes pa sem bila pri G in videla, da še vedno ni. A moram potrdilo nesti delodajalcu?

clock-img

11.02.2009, 17:53

clock-img

Miška2006

pencil-img

2585

Seveda, da moraš nest potrdilo o prijavi bivališča delodajalcu. On je dolžan z obrazcem M-3 prijaviti spremembo oz. začasno bivališče na ZZZS. Ko bo to storjeno, bo vse vidno tudi na kartici ZZZS...prej sigurno ne!!!

Po tem moraš še kartico potrdit na terminalu!!!!

clock-img

11.02.2009, 19:30

clock-img

LERO

pencil-img

828

Hvala! Tega mi na matičnem ni povedala. Bom jutri uredila.

clock-img

12.02.2009, 22:39

clock-img

obayifo

pencil-img

856

kopiram z drugega foruma:

Spoštovani,

Aleksander Jelenc, ki je laični nadzornik ZZZSja, bo jutri zjutraj gost 1. programa RA SLO, že zdaj je mogoče zastaviti vprašanja, posnetek pogovora pa bo potem mogoče še nekaj časa najti v arhivu.

[www.rtvslo.si]

Morda komu pride prav.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem