IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja
Jao punce s temle sodiščem se jaz sploh raj nisem bavla. Prijaviš skupno gospodinjstvo pa je. Itak se potem vse izravna. Če ne prej pri dohodnini, tak da mi je bilo čist mim se s tem ukvarjat, če ni res potrebe. Pa baje, da bo glede tega zdej tudi več kontrole...Sicer mi ni jasno, kako bodo to izvajali, se pa zna zgodit, da dobiš pred vrata socialno in sranje... Uh mam tak poln kufer tehle sodniških zadev, ki jih še zdej rešujemo za atom, da mi gre kr gor! Ne hvala. Sej otroških pa ni kljub temu ne veliko. Eh, naj imajo tiste ficeke. Ko socialno res rabiš jih itak ni blizu!! SOrry, sem se mal nakurla.
heh Naty, dokler te kak "prijazen" sosed ne prijavi, ni kej skrbet. Če si pa na "obisku" pri očetu, ti tud nič ne morejo, v stanovanje pa tud ne smejo, če jim ne dovoliš.
Verjemi pa, da bi bilo ful manj tega kvazi samohranilstva, če bi država malo drugače uredila zadeve. Zakaj za

moraš urejat preživnino, če želiš dobivati otroške doklade. v tem je fora vse te zmešnjave. Midva nisma hotla urejat preživnine in mi rečejo na CSD-ju .. ja uredita si preživnino, pa dobite otroške, prej ne (pa tudi če nisma živela skupaj - zakaj preživnino, če nisma skregana

) ... v bistvu je država sama kriva da se jo takle nateguje ...
evo, jaz sem pa "zbolela" prehlajena sem ko ...

nos imam zabito poln, glavo mi bo razneslo, pa še bruhala sem včeraj cel dan (v 11 tednu sem dobila napad slabosti

).
Timy, čestitke!!!