writing-img

RE: Celjanke z okolico - 2.del

clock-img

26.02.2009, 10:42

clock-img

Bethany

pencil-img

2550

Hej, mamice z novorojenčki (tudi bodoče):
A mogoče kateri pride prav popust za Pamperske št. 1, v drogeriji DM? Imam tri kupončke za popust 3 eure na paket. Mi smo jih že zdavnaj prerastli. user posted image user posted image

clock-img

26.02.2009, 10:51

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

Ej, tole sonce se spet nekam skriva ... user posted image

clock-img

26.02.2009, 10:52

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

Js grem sebe spravit pa tamalo in greva počas kr ven prot teb, Bethany, ker se je naši zaćelo zdle spat in si učke mane pa bo pol sam jok, če jo bom zbudila ...

clock-img

26.02.2009, 11:37

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Hej, mamice z novorojenčki (tudi bodoče):
A mogoče kateri pride prav popust za Pamperske št. 1, v drogeriji DM? Imam tri kupončke za popust 3 eure na paket. Mi smo jih že zdavnaj prerastli. user posted image user posted image

jaz bi lahko sam še ne ,ker še nismo rodili ,tiste ki imajo prej rok,dali,......

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

26.02.2009, 11:37

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

IZVIRNO SPOROČILO: tinca84

Dobro jutro!

Men je ginekolog rekel, da naj ne jem zdaj v nosečnosti banan, ker me bo še bolj zaprl. Mogoče je pri dojenčkih drugačeuser posted image

jaz sem jih jedla na začetku ,pa sem videla da mi ne pašejo in sem jih nehala jest,sedaj pa spet navalim nanje in jih jem skoz pa hodim normalno vsak dan na potrebouser posted image
res odvisno od človeka al kakouser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

26.02.2009, 12:50

clock-img

tinca84

pencil-img

400

Ej sonček85 sem bla zdle pri zdravniku in sem srečala Mojco P., skoraj tvojo sosedo, veš katero a ne? Mislim da se že 5 let nisva videliuser posted image . Se bo letos poročila septembra.

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

clock-img

26.02.2009, 13:09

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

Ej sonček85 sem bla zdle pri zdravniku in sem srečala Mojco P., skoraj tvojo sosedo, veš katero a ne? Mislim da se že 5 let nisva videliuser posted image . Se bo letos poročila septembra.

a res al kaj ,ja za njo si pa res nebi mislauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

26.02.2009, 13:14

clock-img

tinca84

pencil-img

400

Pa veš s kom, z Boštjanom G.

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

clock-img

26.02.2009, 13:31

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

Pa veš s kom, z Boštjanom G.

sn ti napisala ZS

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

26.02.2009, 16:42

clock-img

_kathy_

pencil-img

733

Bethany, za od koliko do koliko kg pa je št. 1? Mi smo zdaj kupili ene v Babycentru.Bomo vidli, kakšne bodo.

Končno si se nama pridružil!

clock-img

26.02.2009, 18:18

clock-img

NoBady

pencil-img

1597

kathy - od 2-5kg so te pamperske št 1...

jaz jih imam en paket, več pa mislim da ne bom rabila, ker po besedah G. ma mali user posted image že zdaj 3500g, sepravi da lahko pri porodu pričakujem 4kg user posted image ...

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

clock-img

26.02.2009, 19:02

clock-img

_kathy_

pencil-img

733

Mamice, katere sestavine potrebujem za čaj za mamice (janež, ...?)?

clock-img

26.02.2009, 20:11

clock-img

Bethany

pencil-img

2550

IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

kathy - od 2-5kg so te pamperske št 1...

jaz jih imam en paket, več pa mislim da ne bom rabila, ker po besedah G. ma mali user posted image že zdaj 3500g, sepravi da lahko pri porodu pričakujem 4kg user posted image ...

Ja, Kathy, verjetno je tvoj Gal že na dvojkici, ane? Te Newborn, št. 1 so res samo za prvi mesec, pa za bolj drobne dojenčke. Tiste, ki se že rodijo s 4 kg, lahk kr dvojko pleničke začnejo uporabljati. user posted image user posted image

clock-img

26.02.2009, 20:12

clock-img

Bethany

pencil-img

2550

Kje ste pa danes vse čveke: nosečke in mamice??? Je lepo vreme vse ven pognalo?? Res je blo luštno zunaj, pa ful toplo, že kar po pomladi je dišalo. user posted image

clock-img

26.02.2009, 20:49

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

Tamala se dere že več kot eni uro ... sm jo dala kr v postlco, ker je od tega joka že čist zmatrana, sam še krni nehala jokat. Pojma nimam od česa. Res je, da je mal zaprta, je prejle uspela malo prdnit po kapljicah. Pa bolj slabo je, ji sploh ni za jest in kr ven špuka. Je ne bom nč silila, ker itak ni uspeha user posted image user posted image user posted image

grem dudo popravit ...

clock-img

26.02.2009, 20:53

clock-img

brkn83

pencil-img

3022

pozdravljene.

kako ste kaj?no js kr uredu, sicer danes kr mal utrujena, saj sem po dolgem času zopet kar nekaj prehodila.Sva si danes z Nikom privoščila malo daljši sprehod, pa vidim, da to še ni zame. bo treba še najprej mal počivati potem pa si počasi mal kondicije pridobiti.

danes je bilo že prav prijetno toplo- no jutri bo še lepše, ampak jutri se midva ne bova nič sprehajala, ker pride patronaža in se bova prvič kopala. upam, da bo užival.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

clock-img

26.02.2009, 20:59

clock-img

_kathy_

pencil-img

733

Katja_p, tudi naš se danes od 14 h joče, ful ga zvija. Zraven pa takoooo prdi, se mi je pa pokakaluser posted image , da sem mogla kr ornk u roke špuknt, da sm ga spucalauser posted image user posted image . Zvija ga ful, pa jst pazim kaj jem user posted image ...ne vem, če ni od AD3 kapljic.user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.02.2009, 21:03

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

Katja_p, tudi naš se danes od 14 h joče, ful ga zvija. Zraven pa takoooo prdi, se mi je pa pokakaluser posted image , da sem mogla kr ornk u roke špuknt, da sm ga spucalauser posted image user posted image . Zvija ga ful, pa jst pazim kaj jem user posted image ...ne vem, če ni od AD3 kapljic.user posted image user posted image user posted image

Pa si mu ti dala kako stvar, da ga je odprlo? Kak čaj al pa kapljice?
Js ji AD3 dajem vsak dan, sam se ne joče vedno ... ampak zadnja dva dni je pa totalno tečna. Sam pr moji je še fora, da sploh noče jest in bi sam spala.

Js ne vem, če je OK, da tolk spi ... 1 ali 2 uri budna, pol je pa zmanjka za 2 uri ...

clock-img

26.02.2009, 21:14

clock-img

barika

pencil-img

6448

Punce, probajte jim dat kapljice Bio gaia (lekarna) krče zmanjša za dobrih 50%. Pa tudi za odrasle je dobro .. probiotične kulture.

clock-img

26.02.2009, 21:26

clock-img

m a j c i k a

pencil-img

484

IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

Mamice, katere sestavine potrebujem za čaj za mamice (janež, ...?)?

Jst dam janež, kumino, lovorjev list - še manj kot četrt in pustim mal povret, pol pa dam še kamilice, spijem ga pa ziher kak liter na dan

clock-img

26.02.2009, 21:34

clock-img

NoBady

pencil-img

1597

Kje ste pa danes vse čveke: nosečke in mamice??? Je lepo vreme vse ven pognalo?? Res je blo luštno zunaj, pa ful toplo, že kar po pomladi je dišalo. user posted image

dans je bilo res lepo vreme... da diši po pomladi pa raje ne bom rekla (sem to do zdaj dvakrat povedala in vedno je še tisti dan začel sneg padatuser posted image )

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

clock-img

26.02.2009, 21:51

clock-img

Bethany

pencil-img

2550

dans je bilo res lepo vreme... da diši po pomladi pa raje ne bom rekla (sem to do zdaj dvakrat povedala in vedno je še tisti dan začel sneg padatuser posted image )

he he he... pol pa kr tiho, da snegec ne čuje!! user posted image user posted image

clock-img

27.02.2009, 06:48

clock-img

spps

pencil-img

14046

he he he... pol pa kr tiho, da snegec ne čuje!! user posted image user posted image

se podpišem,ker mi kar pritisk naraste,ko začne kaj dol padatuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

27.02.2009, 07:01

clock-img

Naty*Taja

pencil-img

2696

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

podobno imajo na Ponikvi pri Šentjurjuuser posted image

A res de? To pa nisem vedla. Sam ni privat, a ne?

Za ritke odštofat, tiste, ki vam nočjo kamilčk spit - z naoljeno vatirano palčko al pa termometrom malo požokajte v ritko (joj se grozno sliši, pa pomaga pa)
Banana pa baje zelo zrela odpira, bolj nezrela pa zapira. (upam, da sem si prav zapomnilla)

Bethany hvala za sončka - sem ga sprintala za na okno v kabinetu v šoli! user posted image Me je namreč ravno včeraj sodelavka opimnila, da imamo še kr snežinko gor, in da naj si raja kak sonček gor pripopamo, da bo prej pomlad nastopla. user posted image

Tinca in Sonček, a jaz tole prav mislim.  A jaz tudi poznam tadva? Je slučajno Boštjan moj bivši sošolec? To bi pa bilo presenečenje.

E punce, zdej pa grem. Uživajte

MONTIGNAC

clock-img

27.02.2009, 07:57

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

podobno imajo na Ponikvi pri Šentjurjuuser posted image

A res de? To pa nisem vedla. Sam ni privat, a ne?

v sklopu šole jih imajo.Jaz sem bila lani 1x tam k smo šle z babico od mojga na sprehod in so noro dobro zrihtal.user posted image user posted image

Ja meni se zdi da je bil Boštjan res tvoj sošolec.Nisem pa ziher.Ja v Dramljah je vse tko malo user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem