A se vam kaj dogaja?
Tu ste zdaj same nosečke skoraj.Mamice smo se raje umaknile in drugje malo počvekamo in sem kukamo kaj počnete.Marec je skoraj na polovici,april...A vam hitro mineva ane? Zadnji dnevi se bodo vlekli,sploh če ste čez rok.Saj bo šlo.Čimbolj uživajte v nosečnosti,ker potem jo boste malo pogrešale.Vsaj trebuh in brce...pa malo več pozornosti od drugih...
Želim vam čimbolj mirno nosečnost,pa seveda prijazno osebje v Celju v P.Saj so!!!!Jaz imam zelo lepe izkušnje od tam,vsi prijazni,pomagajo...Tudi zdravniki so super,razen kake izjeme.Jaz sem imela Korena,pa Salobirjevo,pa Bindas.Kar menjali so se,in seveda babico Užmah Branko.Če jo dobite je krasna.Kapo dol.
Še zdaj sem pod vtisom vsega,pa je Nik star že skoraj 5 mesecev.
Komaj čakam vaše porodne zgodbe.Jo je fajn napisat,ko same potem tudi čez čas to berete.
Nikec spi,zato sem se malo razpisala.Tudi dama sem se malo naspala,čeprav sem ponoči 6x vstala pa vmes dajala ventolin.Pa smo že bolje.Samo,da ni bilo treba v bolnico.
Čez dan ga v vozičku vozim po hiši,da misli,da sva zunaj
,pa spi.Pa tak sonček je danes.
No,lepo se imejte.
Sonček85,pozdravi zupancdam,ker nič ne pride sem.Oz.se ji ne da pisat
Upam,da so se krči umirili.Malo še naj počaka,da bo zunaj topleje.
Sem jaz tudi imela zdnji mesec krče,če ne več.Zadnji teden je blo luštno ko sem bila že čez rok pa me ni bolela niti ene medenična kost več niti križ-nič,je blo tok fajn.Ko rodiš pa spet vse boli ko se nazaj gliha
Ok!!! Lep dan vsem