writing-img

RE: Celjanke z okolico - 2.del

clock-img

08.07.2009, 10:09

clock-img

oktavija

pencil-img

1583

Zdaj sem pa jaz malo razočana!!!

Ko se sprehajaš po Celju je en kup nosečnic na vsakem koraku...user posted image user posted image Ko pa pogledaš forum pa ni nikjer nobene....user posted image No dekleta začnite se mal oglašat...

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

clock-img

08.07.2009, 10:12

clock-img

tulpek

pencil-img

3308

Js sem to že zdavnaj ugotovila user posted image in uradno obupalauser posted image

clock-img

08.07.2009, 10:30

clock-img

mashy

pencil-img

274

Očitno Celjanke niso za računalnik. Ali kaj? Mogoče je tudi poletje malo krivo, in da se bo situacija popravila na jesen??? Ali sem optimist user posted image  

Kako ste kaj? Mene to vreme čisto ubija, pa še služba in je popolna kombinacija.

clock-img

08.07.2009, 10:52

clock-img

tulpek

pencil-img

3308

Meni je vreme super, sem se ravno sprehodila skozi mesto po malico.... tak prijetno fajn hladno je user posted image . Če so moji načrti pravi, delam samo še en teden user posted image

clock-img

10.07.2009, 07:55

clock-img

oktavija

pencil-img

1583

Vreme tudi meni ustreza!!! Tulpek a greš naslednji teden v materinsko šolo?
A gre katera druga v MŠ? Jaz jo imam 14.7. in grem samauser posted image , moj ne dobi dopusta...user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

clock-img

10.07.2009, 08:32

clock-img

mashy

pencil-img

274

Oktavija, ali poteka materinska šola tudi čez poletje? Koliko dni pa traja in kdaj je -ob kateri uri? (ali si moraš vzeti dopust?)???

Včeraj sem bila na mestni plaži. Same mlade mamice in nosečke user posted image  Lepo za videt!

Joj, danes pa petek! Kak super! Lep vikend vam želim!

clock-img

10.07.2009, 08:51

clock-img

tulpek

pencil-img

3308

Js sem že bila v materinski prejšnji mesec v našem ZD. Je bilo popoldne user posted image in se je dalo brez dopustov skoz pridet. Se mi pa zdi, da so ti dopusti zdaj kar problem, ker jih je pol že na letnem dopustu in potem tisti, ki ostanjejo, težje dobijo fraj. Moj zato ni mogel zraven na UZ - kontrolo rasti. Ampak sva preživela user posted image

clock-img

10.07.2009, 08:53

clock-img

tulpek

pencil-img

3308

IZVIRNO SPOROČILO: mashy

Oktavija, ali poteka materinska šola tudi čez poletje? Koliko dni pa traja in kdaj je -ob kateri uri? (ali si moraš vzeti dopust?)???

V celju je dopoldne, mislim da od 9-13 ali pa od 10-13, nekaj takega. V glavnem, cel delovnik gre.

A ste ponoči fajn spale? Meni grmenje in dež nič kaj ne pašejo, pa težko spim. Sem čisto sesuta zdaj. Pa na srečo v službi nimam kaj dosti dela user posted image .

clock-img

10.07.2009, 18:22

clock-img

mashy

pencil-img

274

Tudi jaz sem slabo spala. Sem se zbudila zaradi grmenja in potem ni šlo nazaj zaspat. Zjutraj, ko je zvonila ura za v službo, je bilo pa težko user posted image  Sem pa zdajle prišla domov in že ležim na kavču in grem malo počivat...user posted image  Lep vikend vam želim!

clock-img

10.07.2009, 23:03

clock-img

oktavija

pencil-img

1583

Halo punce!

Jaz sem tudi slabo spala.... zbudila sem se ene trikrat... pa full me je hrbtenica bolela...no sej me še vedno... Nasplošno zelo slabo spim ponoči...

clock-img

11.07.2009, 19:59

clock-img

oktavija

pencil-img

1583

No no punce moje!!!

Pa kaj res ni mogoče oživeti tole našo stran???

No kakorkoli želim vam lep dan!!!

clock-img

13.07.2009, 07:33

clock-img

oktavija

pencil-img

1583

Jutro!

A ste vse na dopustu?user posted image

A gre katera danes na telovadbo nosečk v ZD?
Jaz gremuser posted image
Torej a se vidimo?user posted image

clock-img

13.07.2009, 07:51

clock-img

valerija77

pencil-img

985

Jutro

Ja danes pa pridem. user posted image
Prejšnjič nisem mogla prit ker sm bla v bolnici user posted image
sm neko bakterijo fasala. user posted image

clock-img

13.07.2009, 10:29

clock-img

tulpek

pencil-img

3308

Oktavija, kaj je bilo potem v soboto? Si šla v P na pregled? Sem mislila na tebe. Glede na to, da si tukaj, je verjetno vse OK user posted image .

clock-img

13.07.2009, 16:05

clock-img

oktavija

pencil-img

1583

No sem se že veselila telovadbi, pa mene spet žal ne bo!!user posted image

Sem se vrnila ravnokar iz bolnice, kjer sem bila na pregledu zaradi tečžav ki je Tulpek omenila... Hvala bogu je bejbi dobro, jaz pa morem več počivat da se težave nebi ponavljale... in zato me dragi ne spusti na telovadbouser posted image user posted image ...saj je čist paničenuser posted image .. No sej če se bo stanje umirilo do naslednjega tedna pa se v ponedeljek vidimo...

Lepo se imejte na telovadbi in dihajte še za mene...user posted image

clock-img

13.07.2009, 17:13

clock-img

tulpek

pencil-img

3308

Glavno, da je vse OK in da mali še zdrži vsaj kakšne 4 tedne. Ti pa kar počivaj. Da ne boš slučajno prva septembrka z enim user posted image . Sem še js prej na vrsti user posted image

clock-img

14.07.2009, 07:30

clock-img

mashy

pencil-img

274

Telovadbe do 10. avgusta ni!!! Da ne bo katera zastonj hodila!

clock-img

14.07.2009, 10:31

clock-img

Anonimen

Jst sm tud bla, kera je bla??!!! Joj, ne spoznamo se, ne vidimo... Jst sm pa tok firbčna...
Oktavija, se vidiva jutri. Lepo je blo na telovadbi.

Aha... jst sm bla tista ta prva, tamala... , ki sem v masaži samo uživala. Že drugič so sam mene masirale user posted image  Tko pač pride in paše...

clock-img

14.07.2009, 11:13

clock-img

tulpek

pencil-img

3308

Citiram iz julijk:

IZVIRNO SPOROČILO: bybyka_1987

punce rodit grem voda mi je odtekla ajd fsm 

user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.07.2009, 13:29

clock-img

mashy

pencil-img

274

jaz sem bila. na desni strani, prva user posted image

clock-img

14.07.2009, 13:42

clock-img

Anonimen

Hm na desni?? Ko prideš v učilnico, na levi ali na desni??

clock-img

14.07.2009, 13:43

clock-img

mashy

pencil-img

274

ko prideš v učilnico na desni. Takoj zraven sestre.

clock-img

14.07.2009, 13:45

clock-img

Anonimen

Sta ble dve skupi in sta še pol ostale in se prijavile za materinsko šolo??!

clock-img

14.07.2009, 14:09

clock-img

mashy

pencil-img

274

Ja, skupaj z eno sva prišli. In ona se je potem prijavila na materinsko šolo (jaz pa še ne, ker imam rok novembra).user posted image

clock-img

14.07.2009, 14:12

clock-img

Anonimen

Zdej pa ne vem več nič user posted image  Jst sm sedela čisto na desni, na koncu. Veš kera sm?! user posted image  Joj morm ugotovit... user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem