writing-img

lepo jutro

clock-img

21.04.2005, 10:42

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Oh punce... Tok bi šla rada nekam delč stran - nekam na
morje, z mojim lubijom in s kužijom, za ene...par let!?!

clock-img

21.04.2005, 10:46

clock-img

Udb

pencil-img

5380

BAGUSKA - to je tudi moja želja!! :)-

clock-img

21.04.2005, 11:52

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Hoj!

Anitka kavo naroči pol pa zgine :)-:)-:)-:)- se dobro sliši. Toda Anitka je spet nazaj :kuza::kuza::kuza::kuza: Sem šla v šolo in vrtec se menit za drug teden, ko v ponedeljek začenm delat, v torek pa že dopust koristim :)-:)-:)-, ker grem na luštno :bravo::bravo::bravo::bravo:

LARISA a napišeš prosim točne podatke (saj veš od kdaj se trudita....), te z veseljem dam na senzamček in držim :miska::miska::miska: da boš čimprej pod črto.

A pri vas tudi veter kuštra lase kot nor? Jaz sem si kar kamne naložila v žepe, da me ni odneslo :)-:)-:)-

clock-img

21.04.2005, 12:58

clock-img

larisa

pencil-img

1850

Ja Anitka saj veš pri meni je že dolga zgodba.:(( Januarja 2003 imela SS potem sva se trudila do letošnega februarja a je bila žal izvenmaternična, tako da sicer res ne vem kam spadam in se niti ne predalčkam tako rada ampak ko vidim da me nikjer več ni me pa tud mal stisne.:zmeden: Tri leta si že želimo :duda: pa so stalno ene težave...

clock-img

21.04.2005, 13:13

clock-img

Udb

pencil-img

5380

kAKO PRENAŠATI NEUMNO SODELAVKO??????????? Ne zoprno ali tečno, ampak resnično neumno??????? Vsako stvar ji je treba 100x razložiti, nič ne razume, vse sproti pozabi.... ZMEŠALO SE MI BO!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem