cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Priimek po locitvi

clock-img

12.02.2009, 22:05

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Tudi meni je pogoj, da imam jaz in otroci enak priimek. Če ne bi bila poročena (ali bi se ločila) bi inzistirala na temu, da imamo z otroki moj dekliški priimek.

clock-img

12.02.2009, 22:15

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

dobim občutek, da še ti vedno nekaj je do osebe s tem priimkom, to je moje mnenje. user posted image

A potemtakem ženski ni nič do same sebe, da tako zlahka zavrže svoj priimek ob poroki?

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

12.02.2009, 22:33

clock-img

SOULatka

pencil-img

395

O Mič:)

Ja...vem, da ko sta se moj pa njegova ločila nekaj let nazaj, je obdržala možev priimek. Pa ponavadi je tako.

Vse je tako, kot je. Samo naš odnos do tega je pomemben, In tega lahko vedno spremenimo, saj mi odločamo o njem!

clock-img

12.02.2009, 23:25

clock-img

Nur

pencil-img

244

Jaz bi defenitivno prevzela nazaj dekliškega (sam se itak nisem poročila tak da tega problema nimam)....
Spominjam se pa sošolca iz OŠ, njegova mami je vzela nazaj dekliški priimek, pa tudi sošolec se je kar naenkrat pisal drugače user posted image

clock-img

12.02.2009, 23:43

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Nimamo ravno ne vem koliko ločencev med prijatelji, vendar, ko tako razmišljam, so tiste, ki so se ločile in bile brez otrok, prevzele zopet dekliški priimek. Tiste, ki so imele otroke, so ga pa obdržale, najbrž res zaradi otroka in istega priimka...Mogoče pa tudi zaradi česa drugega(tip je npr. znana oseba...kaj pa vem)..

Odkrito, o tem še nisem ravno dosti razmišljala. Mi je nekako vseeno.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

13.02.2009, 00:01

clock-img

Nikita***

pencil-img

673

Poznam samo eno ločenko, ki je obdržala priimek z argumentom, da se bo enako pisala kot otroci. Po pravici povedano bi mene strašno motilo, če bi npr. moj mož ob poroki prevzel ženin priimek, potem bi se ločil, njen priimek bi pa obdržal. 

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni