Juhuhu, midva sva nazaj in vidim, da vam res odgovarja, da me ni, ker ste napisale kar štiri strani. Ampak midva se ne dava odgnati!!!
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321
Blacky, morda bo pa v vrtcu vec toliko starih otrok kot Teja & bodo uvedli se kaksen extra termin za spanje, ker zdrzat toliko ur pokonci za tako malo zabico je mission impossible.
Ne bodo, žal. Pri nas imajo 2 kombinirana oddelka in enega heterogenega za starejše tik pred šolo in tega baje ne bodo spreminjali. Danes sem govorila z vzgojiteljico in bo spala enako kot ostali, torej po kosilu uro in pol nekje. Od 6h do 13h pa nič. Je rekla, da so lani dobile enga enoletnika in ga je kar matralo. Pa se je čez čas navadil, da ni več spal dopoldan. Mene je to prava groza. Ostale se tega ne bojite, katerih malčki gredo v vrtec pri enem letu?
blacky - sama sem delala v jaslih z enoletnimi otroki in je bilo tako: načeloma naj bi bilo kosilo zanje ob 11.30, ampak ker so nam nekateri revčki že ob 10h okrog letel zaradi utrujenosti, smo kosilo prestavili na 11h in jih nekako poskušali še držati eno uro pokonci. je bilo pa kakšen mesec res hudo in so mnogi ostali brez kosila, ampak so se sčasoma vsi navadili in ni bilo več problema. predlagam vsem, ki boste dale male v vrtec, da se že prej pozanimate kdaj so predvidoma kakšni obroki in poskušate otroka že doma malo navajat na nov ritem...bo precej lažje zanj kot tudi za vzgojiteljice
aja spali pa so potem večinoma od 1,5 ure do 3 ur!
Tole sem jaz zadnjič pisala. Namreč to sem preizkusila na svojih dveh in je uvajanje lažje. Tako sem tudi svetovala vsem staršem, ko sem še delala v vrtcu in verjemite, obneslo se je. In doma imamo kosilo še vedno okoli 12 ure. Mož se je najtežje navadil, otrokom je pa mnogo, mnogo lažje.
IZVIRNO SPOROČILO: nanka
Aha Neboglasnica, potem je Ana eno leto starejša od Zoje.
Pozabila sem napisati, da je P gledala tabele za starost 4,5 let.
Aja,

za fotke in

za Tarika.
Pogrešane: očitno me ne berete pozorno??? Za Netki že tretjič sprašujem, kam je ušla.
skupna odeja: midva sva jo imela, pa se nama ni obneslo. Na sredini luft, midva pa vsak na svojem koncu s koščkom odeje v roki.
Madonca, prebrala vse, komentirati pa nimam več časa, saj šibam po Ančko in Saro, ki se vrača!!!
Uživajte še malo v sončku...