IZVIRNO SPOROČILO: lili3
Evo, sva se vrnila iz sprehoda, je kr fajn vreme zunaj, mal se celo pri nas sonček kaže.
Majuska, želim ti veliko sreče s črpanjem, jaz sem 5 mesecev črpala 4x ali večkrat na dan in moram priznati, da sem se te črpalke že naveličala, pa še vse je treba podrejati temu, kam gremo, kdaj gremo, kdaj bomo doma....
No, Aljaž je pa danes prvič probal AM in sicer Novalac AR in sploh ni opazil razlike, je kr vse popil. Zdaj pa upam, da ne bo kakšne reakcije in da mu bo to mleko ustrezalo.
Čestitke vsem današnjim slavljencem.
Hvala Lili. Saj do zdaj sem črpala 2x na dan, zjutraj in zvečer, da smo imeli moje mleko vedno na voljo, tudi ko smo šli kam ven. Zdaj bom pač non stop obsojena nanjo - verjemi, da se bom tudi jaz hitro naveličala.
Sprehod je bil danes kraaaaseeeen, sonček, tišina ... prav baterije sem nafilala. Doma sem takoj več pospravila, ko nisem bila na RR

dan je šel pa čisto prehitro naokoli. Na hitro sva z malim šla še v Kik, ker je še spal, dobil je novo pižamico.
Pridružujem se čestitkam za vse slavljenčke!
Evo jutri gremo do zobarja (midva z očkom), v sredo pa je na vrsti pediater ... spet bo ful dogajalo!