Oj!
Matr sem jezna. Sem bila kot ponavadi na pilatesu in pred odhodom mojemu naročim, da naj ob osmih pripravi Stašu Hipp-ovo kašico (mlečno oz. zmešam z vodo), tako kot vedno. Naj bo v pižami, ko pridem, ga podojim in hop ajanje. Sem še hotela pripraviti krožnik in vse ostalo, pa sem si rekla, jok brate, saj znaš menda. In kaj me pričaka? Staš spi, meni bo joške razneslo, jedel je pa, usedite se, Hipp-ovo sadno kašico jabolko-višnja. Še nikoli je ni, danes zvečer prvič!!! To bo pestra noč. Butl!!! Blacky30: prosim za kak znak za naj ne-...ne najdem besed kakšnega moža. Pobral je prvo nagrado, ni kaj.
IZVIRNO SPOROČILO: populis
tims.........še kr pereš???????
Neee, zdaj suši...in jagode obira.

Pa čisti, ker pridemo v petek na obisk.
Tims, daj nehaj. Pri meni se moraš najaviti, da naredim gaz od vhodnih vrat do stanovanja.
Majuska: jaz bi kupovala v trgovini z rabljeno opremo vse razen avtosedežev, ker ne smejo biti karambolirani oz. udeleženi v trku zaradi pasov. In, ne, ne jezim se, samo spodbujam

...
Ilatic: bemti, tebe sem pa spustila iz kroga 3 ali več otrok. Oprosti!!! Očitno me je zavedla tvoja slika z lover boyem, ker tam ti ne dam treh otrok. Jep, tak je to.
< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 16.2.2009 21:09:44 >