IZVIRNO SPOROČILO: dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: netki
dzanika......tuš boste imeli, joj kaj bi jaz dala za banjo!!! tilna imam v fliperju v tušu in tolk šprica da je poplava po celi kopalnici...sej ga zaprem not, sam vseen ga morem splaknit....tko da sva oba mokra
ja tuš bomo imeli ker mamo premajhno kopalnico za banjo. Na žalost ker bi tut jaz raje imela banjo... Zdaj je sicer neka čudna banja notri (taka čist mini k je skor tolkšna kot tuš). Sam mislem da bomo malega tko al tko samo tuširali v tušu... Pa bom pač dala po tleh kaj da bo popivnalo. Se bomo že znašli nekak...
če imaš NAJMANJŠO možnost za najmanjšo banjo, daj banjo not. Meni je žal, da imam not tuš. sem isto mislila kot pa verjemi da jima še zdaj raje vodo natočim v banjo za vito in se tam kopata. kopalnica je pa popljavljena. Verjemi da boš klela vedno ko boš pucala kopalnico za kopanjem. Otrokom ni boljšega kot čofotat, in meni je res žal, da nisem poslušala mojega.
mirjam držim ti suport, pa ne pozabi dihat. 2 letnice so najhujše

, samo ti jo boš pol dala vstran, kaj pa jaz

. Moja rada riše, pa kuha, pa pleza po vseh možnih in ne možnih stvareh - stolih, mizah..............
almera 
UŽIVAJTEEEEEEEEEE
Slikice so cjut da dol padeš -
Lara je pa carica
kaki lušni pusteki so vsi
auroraa moje sožalje
neboglasnica evo za Staša

in zate
in ja mi smo se načofotali - slikice pridejo
flower moj ma dopust od četrtka naprej, ker ga prej ni mogel dobiti, pa sva jima podaljšala počitnice, letos še lahko, drugo leto bom na šihtu
http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120