Tims, res si preveč samokritična do sebe. Čist vredik si. Nič se sekirat.
Frutka, ja, prodajalka v Cicibanu nam vedno pomaga. Pogleda nogico in prinese same take visoke modele in mu potem tud poskusi in do zdaj smo v 3 letih vedno super kupili. Samo enkrat sva šla kupit drugam, dala še več za čevlje (Superfit), ker pa nam prodajalka ni nič pomagala, jih je obul ravno 3x, pa so še kot novi romali v omaro, ker jih ni mogel nosit. Od takrat vedno gremo k Cicibanu.
Rebeca, naš Nejc tud bruha, ko kašlja, tak da ga tud sluz jezi zadaj, ko mu teče v grlo. Ampak vedno v ležečem položaju, ko gre spat al pa sred noči, ko se rahlo prebudi. Ko je pokonci, pa ga ne moti.
Ja, do ptujskih term imamo nekje pol ure vožnje, smo šli na kratek izlet. Če bo dedc doma, se pa lahko zmenimo in se dobimo, ja. Javi!
Obiski - ojej, brez komentarja, razen potrditev, da vidva zagotovo nista čudna.
Neboglasnica, katero knjigo zdaj bereš? Aja,
Mojcej sem obvestila, da jo pogrešaš.
Flower, tudi naša je nonstop v termo zoknih ali pa navadnih zoknih, odvisno, kolk toplo imamo. Nimamo copatkov.
Levinja, krasne fotke vaše moderne pikapolonice.
Malo sem pokomentirala, ostalo bom kasneje ali jutri. Se grem počasi rihtat, ker me dragi pelje v kino. Greva gledat The Hardest Thing od Tošeta, sem njegova največja oboževalka. Komaj čakam!