writing-img

RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :))))

clock-img

17.02.2009, 18:08

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

mah, trenutno bi bila prav vesela, če se posuje, ...saj vem, da me ne razumeš......mogoče me malo le estrella in sesil, ki sta pri meni že bile....

Tudi meni bi bilo lažje, če bi na novo zazidali hišo samo je nimamo s čim. In mislim, da tudi tebi ne bi bilo lahko, če bi se ti sesula. Upam pa, da boš kdaj uresničila svoje želje, ki jih imaš glede hiše. user posted image user posted image

Jaz to želim vama obema user posted image user posted image

clock-img

17.02.2009, 18:11

clock-img

Anonimen

sem vam pozabila povedat, da imamo mi nove ciciban čevljčke in AT že pridno (z mamino pomočjouser posted image user posted image ) hodi tudi vzunaj, danes pa smo dobili tudi povodec za hojo, bomo jutri spobali, da vidim ali je bil samo denar stran vržen

clock-img

17.02.2009, 18:12

clock-img

kasso

pencil-img

4503

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

mah, trenutno bi bila prav vesela, če se posuje, ...saj vem, da me ne razumeš......mogoče me malo le estrella in sesil, ki sta pri meni že bile....

Tudi meni bi bilo lažje, če bi na novo zazidali hišo samo je nimamo s čim. In mislim, da tudi tebi ne bi bilo lahko, če bi se ti sesula. Upam pa, da boš kdaj uresničila svoje želje, ki jih imaš glede hiše. user posted image user posted image

hvalauser posted image

clock-img

17.02.2009, 18:12

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

sem vam pozabila povedat, da imamo mi nove ciciban čevljčke in AT že pridno (z mamino pomočjouser posted image user posted image ) hodi tudi vzunaj, danes pa smo dobili tudi povodec za hojo, bomo jutri spobali, da vidim ali je bil samo denar stran vržen

Zakaj boš imela povodec?

Nobody is perfect and I'm nobody!

clock-img

17.02.2009, 18:13

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

Hvala srce. user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.02.2009, 18:13

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

Edinaos user posted image user posted image user posted image  za nakup.

clock-img

17.02.2009, 18:17

clock-img

jana81

pencil-img

7158

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

To pa moram deliti z vami:

Danes dopoldan me je bivša šefica (kjer sem delala pred porodniško) poklicala k sebi na sestanek in mi povedala dobro novico:
6.4. lahko pridem nazaj v službo!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

the best novica
vaaaaaaaaaaaa

zakaj pa že 6.4 ?
jst začnem 8.4.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

clock-img

clock-img

jana81

pencil-img

7158

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

barbaw: a kar ukinili boste AMuser posted image Pri nas zaenkrat še nič ne kaže, da bi nehala, ker mlečne kaše še vedno ne je in niti ne vem kaj bi jui potem dajala za jestuser posted image user posted image
Kdaj je pa Jaka nehal? A si ga smo dojila, pol pa direkt na GH brez AM???Meni je A. nehal pri 10m

Jaka je šel s prsi direkt na GH brez AM, ker ni maral nič mlečnega. user posted image  Maja pa je tudi včeraj spila 50 ml, ostalo pa sem vrgla stran. Če ne bo hotela več pit bomo kar ukinili. Pila ga je samo zvečer, mlečni obrok pa ima na žlico 3x dnevno.

Pol mi pa povej, kaj je jedel, polek hrenovk in pašteteuser posted image

On je bil otrok, ki je jedel vse. Kruh z margarino, salamo, pa kot si rekla pašteto in hrenovke. To je jedel ful dolgo. Potem pa je začel jest čokolešnik in pa ko je bil večji (nimam pojma kdaj) pa kroglice v mleku pa podobne stvari.

jst sem mu že zadnjič dala kroglice tekočem jogurti, une nestle čokoladne, sicer sem jih zdrobila, ker v jogurtu se ne napihnjeo tako veliko kot v mleku

clock-img

clock-img

jana81

pencil-img

7158

!!!

Eno resno vprašanje za vse, ki živite v hišah (za bloke je po zakonu določeno in je kontrola s strani požarnega inpektorja redna): ALI IMATE DOMA GASILNE APARATE?

ne user posted image user posted image

clock-img

17.02.2009, 18:22

clock-img

Anonimen

Zakaj boš imela povodec?

ker me križ boli kot sam user posted image , mala  pa hoče non stop samo hodituser posted image

clock-img

17.02.2009, 18:23

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

!!!

Eno resno vprašanje za vse, ki živite v hišah (za bloke je po zakonu določeno in je kontrola s strani požarnega inpektorja redna): ALI IMATE DOMA GASILNE APARATE?

Imamouser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

clock-img

17.02.2009, 18:27

clock-img

Anonimen

Čer.
Pica se peče, tko da mam mal časa za rruser posted image . Je blo dons pri Jani prov luštn, je Nejc Gajo tolk zmatru, da je spala 2 uri v avtu pol sm jo šla pa kr zbudituser posted image . Sm pa ugotovila da se boji balonovuser posted image  Čim si ji ga  približal na pol metra je bil jokuser posted image
Bo treba večkrat kofetkat, ker smo ubistvu čist blizu, domov sm se vozila dobre pol urceuser posted image

In kaj novga na rr? Ste ble full zgovorne tko da ne grem brat za nazaj

clock-img

17.02.2009, 18:28

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

!!!

mi tud ne, bi blo pa pametno ja

clock-img

17.02.2009, 18:30

clock-img

tally

pencil-img

5682

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Čer.
Pica se peče, tko da mam mal časa za rruser posted image . Je blo dons pri Jani prov luštn, je Nejc Gajo tolk zmatru, da je spala 2 uri v avtu pol sm jo šla pa kr zbudituser posted image . Sm pa ugotovila da se boji balonovuser posted image  Čim si ji ga  približal na pol metra je bil jokuser posted image
Bo treba večkrat kofetkat, ker smo ubistvu čist blizu, domov sm se vozila dobre pol urceuser posted image

user posted image user posted image user posted image za čvek. A Gaja si teren pripravlja, ko bo hodila v Celje žurat user posted image user posted image user posted image ?

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

clock-img

17.02.2009, 18:31

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

Zakaj boš imela povodec?

ker me križ boli kot sam user posted image , mala  pa hoče non stop samo hodituser posted image

Sva čisto na istem, le ti imaš nekaj cm več.

clock-img

17.02.2009, 18:31

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

Čer.

user posted image user posted image user posted image  za čvek in spanje

clock-img

17.02.2009, 18:36

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tally

Čer.

user posted image user posted image user posted image za čvek. A Gaja si teren pripravlja, ko bo hodila v Celje žurat user posted image user posted image user posted image ?

ja jauser posted image

clock-img

17.02.2009, 18:38

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

IZVIRNO SPOROČILO: tally

Čer.

ja jauser posted image

Se zgleduje po mami. user posted image user posted image

clock-img

17.02.2009, 18:40

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Madonca ste načvekale v moji odsotnosti. Ne vem, če bom uspela kaj prebrati za nazaj. Opozorite me, če je bilo kaj takšnega user posted image user posted image .

Sem pa jezna ko 100user posted image , ker pri nas fajn snežiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

clock-img

17.02.2009, 18:41

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Madonca ste načvekale v moji odsotnosti. Ne vem, če bom uspela kaj prebrati za nazaj. Opozorite me, če je bilo kaj takšnega user posted image user posted image .

Sem pa jezna ko 100user posted image , ker pri nas fajn snežiuser posted image user posted image user posted image user posted image

o šit, a res? Joj upam, da ne pride še k namuser posted image

clock-img

17.02.2009, 18:43

clock-img

Anonimen

clock-img

17.02.2009, 18:44

clock-img

Anonimen

Pa še dve s snovika
user posted image
user posted image

clock-img

17.02.2009, 18:45

clock-img

Anonimen

Pica se pa žge k tuki visim joj joj

clock-img

17.02.2009, 18:48

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Jeeeeej, kakšno prijateljstvouser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

clock-img

17.02.2009, 18:59

clock-img

Srčekgirll

pencil-img

3926

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

To pa moram deliti z vami:

Danes dopoldan me je bivša šefica (kjer sem delala pred porodniško) poklicala k sebi na sestanek in mi povedala dobro novico:
6.4. lahko pridem nazaj v službo!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Bravouser posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem