writing-img

RE: Marčevke 2009 - 7. del :)

clock-img

27.02.2009, 06:26

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

evo jo, manekenko Lucijo:

user posted image

joj, še en angelček, že 11. marčevski otročiček, 5. punčka po vrsti user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SpET ČIST sveži lušti....user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

27.02.2009, 06:27

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: novo

IZVIRNO SPOROČILO: julam

NOVO, čestitke še od mene user posted image ! Lepa, okrogla, meni že zelo daleč... 

ja, hvala. user posted image Okrogla pa je, z mojo vizualo vred! user posted image user posted image user posted image user posted image

mene je tašča vprašala ,če si že rodilauser posted image user posted image user posted image tk,da ni tak hudo okroglauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

to pa je res lušna obveznost med popadki user posted image

user posted image user posted image user posted image samo veselje je,ko moraš papirje izpolnjevat med popadkiuser posted image user posted image user posted image  a veste kak užitek je študirat,kaj boš povedal,ko moraš razmišljevat,govorit,pol še te pa po možnosti kdo napizdi,da ne pozabit dihatuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

Evo mene iz pregleda (za nazaj še nisem nič prebrala).

Najini punci se nikamor ne mudi. Še vedno (kot 10 dni nazaj) odprta za en prst, bris je ok, urin je ok, ctg je ok, vse ok. user posted image Mami in krofi so pridelali +1kg user posted image , naslednji pregled imam na rok 3.3.! Se je pa spustila že zelo nizko in zato me spodaj vse tišči in boli.

S/F se mi je zmanjšal za 2cm, kar kaže na to, da je že res zelo nizko.

čestitke jasna za pregleduser posted image user posted image user posted image
jaz sem pa mislila,da kaj ne štima,ker se moj premer bušija ne sklada več s tedniuser posted image user posted image  jaz sem zopet na 36 cm-tud minus 2cmuser posted image user posted image  sam to sem opazla šele doma,tk,da G nisem mogla vprašat zakaj je temu takouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

clock-img

spps

pencil-img

14046

Dobrro jutro  Marčevkeuser posted image user posted image user posted image

a bo dans tud katera šla po štručko?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

27.02.2009, 06:52

clock-img

spps

pencil-img

14046

tašika ,kako je doma??'user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

27.02.2009, 07:21

clock-img

piamaria

pencil-img

523

Morgenuser posted image
Bravo Lucija, mami in atiuser posted image
Ob takšnih merah res ni imela več kaj pri mamiciuser posted image počivat.

Spps...jaz imam tudi 3.3 pregled, edina razlika bo le ta, da ti boš verjetno naslednja ali pa prva TAPRAVA Marčevka, ki bo v Marcu povila dojenčkauser posted image

Ali si se namenila že zvečer it? Le sporoči.
Kuham kofi in čakam na svež kruhec...pa dober tek

Imejmo se radi- živimo za jutri :)

clock-img

27.02.2009, 07:27

clock-img

Lolita23

pencil-img

2544

IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

OBVESTILO!!!!

Grahec je danes 26.02. zjutraj odtekla voda. Mož (jaz) jo je peljal v porodnišnico,
kjer je ob 13:40 rodila  user posted image  LUCIJO. Velika je 53 cm in težka 3840g in je zdrava in zelo pridna. 

(slikce pa ne znam gor dat, prosim za pomoč)

ČESTITKE MAMICI IN NOVOPOČNEM OČKUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 27.2.2009 7:35:09 >

18.3.2009

clock-img

27.02.2009, 07:29

clock-img

Lolita23

pencil-img

2544

user posted image

joj, še en angelček, že 11. marčevski otročiček, 5. punčka po vrsti user posted image user posted image user posted image

user posted image ZELO LEPA PUPAuser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

clock-img

27.02.2009, 07:37

clock-img

Lolita23

pencil-img

2544

Jutro!!!

Spala user posted image , zadnje čase mi je ful slabo zjutraj pa zvečer, danes pa še želodec zvija, upam, da nisem kje kakega virusa fasala.user posted image

Spet imamo eno mamico, ka lepo je gledat te male štručke, no sej mi bomo tudi kmalu na istem.Do marca sta le še 2 dneva.user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

clock-img

27.02.2009, 07:40

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

olla,

danes pa je na svet prijokala še ena user posted image  marčevka čeprav ne vem ali njena mamica sodeluje na našem forumu

čestitike mamici in atiju pa mali Maji user posted image user posted image user posted image

čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image  a to so kakšni tvoji znanci?

ja, v bistvu moj mož in njen mož delata skupaj; pa ko je bla ona na obali, smo hodili dosti ga žurat

clock-img

27.02.2009, 07:40

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

user posted image

odprem RR zjutraj, pogledam zadnje debate in glej ga zlomka; še ena pupa med marčevkami je prijokala

bravo mamici in atiju user posted image  mali Luciji pa veliko cartanja user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.02.2009, 07:41

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

heiiiiii 
mi smo domaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo se cartajte user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.02.2009, 07:46

clock-img

Anonimen

Jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: spp
jaz sem pa mislila,da kaj ne štima,ker se moj premer bušija ne sklada več s tedniuser posted image user posted image  jaz sem zopet na 36 cm-tud minus 2cmuser posted image user posted image  sam to sem opazla šele doma,tk,da G nisem mogla vprašat zakaj je temu takouser posted image

Sej jst sem prejšnjič (ko se je najprej razdalja zmanjšala za 1cm opazila doma, pa hitro šla brat Puškota, sedaj mi je pa sama povedala, da se je še za en centi zmanjšala razdalja S/F kar pomeni, da je mala res čist nizko, pa še ko je tipala je rekla, d ani čudno da me vse navzdol boli in tišči.

Tko punce, še malo, malo pa tu marec! user posted image

clock-img

27.02.2009, 07:49

clock-img

julam

pencil-img

772

morgen!
Danes je pa menda prvo jutro, da ga imam frej. Je mož prvič oba poba peljal v vrtec. Mi3 se ponavad poštimamo tipi topi, fantje so pa danes ustvarili tak kaos, da je možek ugotovil, da bi bilo skor boljše, da gre on rodit user posted image user posted image user posted image . Jao, bo še pestro, ko me ne bo.

punce, 27. smo! Ta dva dni bomo pa menda že zdržale. user posted image user posted image user posted image No, mene lahko prime vsak trenutek, danes ponoči se mi je okrog mehurja vsee tako napihnilo, da sem bila že v nizkem štartu, daa mi voda odteče. V prvo mi je ravno sredi noči na poti iz spalnice v WC.

clock-img

27.02.2009, 07:53

clock-img

julam

pencil-img

772

IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

Jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: spp

Sej jst sem prejšnjič (ko se je najprej razdalja zmanjšala za 1cm opazila doma, pa hitro šla brat Puškota, sedaj mi je pa sama povedala, da se je še za en centi zmanjšala razdalja S/F kar pomeni, da je mala res čist nizko, pa še ko je tipala je rekla, d ani čudno da me vse navzdol boli in tišči.

Tko punce, še malo, malo pa tu marec! user posted image

Naš je že čisto v sramni kosti zagozden, sploh nima prostora migat in me potem z rokicami v kosti nabija. Pravi moj G, da je DOBRO!

clock-img

27.02.2009, 07:54

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

Dobro jutro,

izvolite user posted image  in pa user posted image .....

spali smo superca, celo noč, no ob 4-ih sem mogla na WC ampak je bla noč taprava...jutro pa tudi....

zdaj pijem kavico, pol grem cunje obesit, ker je stroj čez noč opral in z možekom greva v trgovino...

Žigec je brez vročine, nekaj kašlja ma upam, da ne bo kaj resnega iz tega nastalo......

zdaj pa samo še 2dni noge skup tiščat pol pa v user posted image  da prijokajo marčevki....

aja, naslov teme, ko bomo čvekale o naših user posted image ? dejmo z idejami na plan

clock-img

27.02.2009, 07:56

clock-img

Lolita23

pencil-img

2544

Zakaj men pod S/F piše v ulomku x ulomjeno z 3??? A ve katera zakaj in kaj to pomeni, ker mi po celem dol v tej vrstici tak piše, mislim v ulomkih??'

18.3.2009

clock-img

27.02.2009, 07:56

clock-img

sanna

pencil-img

191

Jutro čvekice. Pa se končno le bliža tale naš marec. Čestitke za novo pupiko user posted image ! Sami lepi dojenčki... Z vsakim novim dojenčkom, tudi jaz že komaj čakam na svojega.

clock-img

27.02.2009, 07:58

clock-img

julam

pencil-img

772

zdaj pa samo še 2dni noge skup tiščat pol pa v user posted image  da prijokajo marčevki....

Sem možeku včeraj povedala, da sem praktično še zaprta in da bi se lahko končno čez vikend spet pocrkljala. Odgovor: nič se ne bomo igrali... user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.02.2009, 08:18

clock-img

pocka

pencil-img

2326

IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

OBVESTILO!!!!

Grahec je danes 26.02. zjutraj odtekla voda. Mož (jaz) jo je peljal v porodnišnico,
kjer je ob 13:40 rodila  user posted image  LUCIJO. Velika je 53 cm in težka 3840g in je zdrava in zelo pridna. 

user posted image user posted image user posted image čestitke celi družinici!!!

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

clock-img

27.02.2009, 08:19

clock-img

pocka

pencil-img

2326

IZVIRNO SPOROČILO: julam

Sem možeku včeraj povedala, da sem praktično še zaprta in da bi se lahko končno čez vikend spet pocrkljala. Odgovor: nič se ne bomo igrali... user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image , očitno se mu ne mudi user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

clock-img

27.02.2009, 08:24

clock-img

pocka

pencil-img

2326

Dobro jutro...vidim,da se je začelo spet nekaj dogajat, no saj je cajt, zdaj so vse prišle iz P, zdaj je nova runda na vrsti.user posted image
Spala sem super, ampak Taja je spet ob 6 bila pokonci, nas očitno pripravlja na novega člana...user posted image ...jaz že kuham, danes bo jota za kosilo...pa torbo bi si morala pripravit, mislim,da bi bil že cajt,da kaj na kup zmečem...user posted image

felix - ko končaš umetnijo,pa le pokaži, kaj si ustvarila

A mislite,da bom šla 16.3. rodit, ja no,v redu, bi bilo fajn, ker imamo v planu 15. praznovati rojstni dan od Taje, tko,da 16. imam čas.user posted image Moj sodelavec ima tudi oba sina na isti dan rojena...

Ne spomnim se kaj ste še čvekale,da bi pokomentirala...

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

clock-img

27.02.2009, 08:26

clock-img

sanna

pencil-img

191

Julam, tudi pri nas je isto. Tako, da bomo še nekaj časa na suhem user posted image  .  Danes pa je moj otročiček takoooo živahen, da komaj sedim. Izgleda, da mu kar odgovarja v trebuhu, da se mu tudi na rok ne bo nikamor mudilo.

clock-img

27.02.2009, 08:57

clock-img

dana

pencil-img

1395

Čestitke Grahec za Lucijouser posted image
Joj ko gledam te slikce že komaj čakam, da vidim svojegauser posted image

Tasa dobrodošla doma. Najbrž si zelo vesela, ko sta končno doma.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem