No, še jaz na kratko.
najprej vde čestitke prehitevančkom
. Blagor njim, meni se ne de več. Jutri dopolnim 38t in se mi vleče kot čreva. Gripa me je do koncca izčrpala, kašljam še vedno kot zmešana, v sredo mi ni mogel UZ delat, ker sem na mizi tko nabijala, da mi je cel trebuh plesal.
Naslednji pregled v sredo, CTG. Kg celo malo v negativo, ampak bom te dni not prinesla.
Plod se mi je pa totalno spustil v dolinno, vidim po zgagi, ki je čudežno izginila. O odprtosti ne vem ničesar
, mogoče je, mogoče ni.
DOJENJE: moja dva fantiča sta imela oba močne krče, vse živo sem sprobala, ampak ni nič nucalo. To so bili krči + kolike, krasna kombinaciija. Načeloma sem se izogibala alergenom (svinjina, citrusi, jagode, arašidi,...), kisu (baje naj bi
tudi slabo del
), jedem, ki napihujejo (ja, baje, da je odvisno od človeka, če bo napihnilo mamico, bo tudi
), sadje sem najprej jedla kkuhano, potem počasi surovo - npr jabolka najprej olupljena, banano, suho sadje,... Tamali sinko je imel sploh hude težave, tako da sem na koncu izločila že kravje mleko ... ampak ni pomagalo. Pač eni
rabijo več časa za prilagoditev Tokrat upam, da mi bo prišparano.
Učeri sem končno pripravila culico za
, da ne bo možek iskal stvari. Če dočakam še 14 dni, mi bo moj G zmeril plod, da vidim, kaj lahko pričakujem.
OK, ne vem, kaj ste še čvekale, sem bom kasneje še mal priklopla. Prej sem šla na tržnico, pa sem mal preveč kupila in me je začpel tko špikat, da sem se prec na yanio spomnila. Glede na to, da danes ponoči ni nikogar, ki bi prišel merkat otroke, če bi se mi kam mudilo, moram zdržat. Kako imate pa ve to urejeno - tiste z več otroci? Mene to najbolj skrbi...