Ojla....kako ste, je kaj novega? Včeraj me je klicala Naja iz P in je rekla naj vas pozdravim, pa da malčico že sama previja, in jo tudi hrani, po steklenički....upam da res kmalu prideta na oddelek...
CITA ne obupaj, pa saj ti si tudi prej rodila, a ne? kateri teden? Moj je tudi zaspanček, ampak čudno, ponoči pa ful vleče....se pa tudi budimo, podnevi, če je treba na 3 ure...dam mu fore 3 in pol, in če se ne zbudi, ga jaz....
Vleče pa ful, če teče mleko, kar zaenkrat ni problem, saj vedno dam prej en vpih sintocaine, al nekaj takega gor piše, pršilo v nos, in začne fuuuul ulivat ven mleko, čeprav se dojiva preko nastavka, mu ful laufa....saj bo, boš videla...sem pa tudi jaz poskusila brez spreja, pa se je pritoževal, ker ni takoj steklo....božček...ampak, tako kot praviš, samo da so zdravi in da napredujejo...
Včeraj je bila patronažna pri meni spet, in sva ga stehtali....s porodnišnice je še 2120, no včeraj, po 3 dneh je imel 2210....super....samo da gre gor...
Ja dojenje je ena huda reč...boste videle...mene je včeraj tako hecal, zjutraj je popil fuuull, potem čez dan pa 2x ni ne vem kaj hotel..no in seveda, dojke trde, polne,,,ma ej, tudi roke nisem mogla dvigniti....me pa je nekaj uščipnilo v hrbtu, ne vem kaj zdej to, verjetno od dojenja, ko ga sede dojim, in dol gledam, taka prisiljena drža...
Imamo pa tudi mi smolo, da je moja Naja zbolela, že od sobote, polhn nos, in kašlja,,,ma kriza, pa tudi čuti spremembo doma, ko je nov član, pa ima kar ene fore, pa joka, pa trma,,,mah sej bo..
In kako ste ve? Kaj novega?