Uf, pa je res vroče.
Že včeraj sem se skoraj skuhala, danes sem pa kar doma ostala in se zabunkala v stanovanje. Kaj šele bo.
Tud midva sva razmišljala o klimi, da bi jo imela v jedilnici nasproti hodnika, od koder gredo sobe (mava vse odprto, razen sobe in wc imajo vrata (pa jih puščava odprta), da bi tako hladil celo stanovanje na nekje 22°C. Samo ne vem še kaj bi. Sem videla, da ste se pogovarjale, da je bolje če je ni, pa moj tudi pravi da bomo čist lepo zdržali brez. Ah, bo že.
Miklarom, super za srčka.
To pa je lepa novica. Zdaj boš pa lažje zadihala.
Bumo, po moje nisva bili n isti poroki. Jaz sem bila na posebni poroki, to soboto sta se poročila, naslednjo soboto pa imata zabavo za vse skupaj, bolj v stilu piknika, žura na fri. Smo ble pa tudi tu 3 nosečnice, pa vse z buhteljčki na nogah.
obi, vidim da si kolikor toliko dobro opravila. Z vodo bo pa tudi vse v redu, boš videla. Pri nas v KR mamo vedno posvetovalnico. Vsakič nam vzamejo kri (iz roke ali prsta - če je samo hemoglobin iz prsta, če pa še kaj zraven pa iz roke), oddamo vodo, stehtajo nas, nam zmerijo pritisk. Potem pa imaš pri G pregled (moj želi, da počakaš, da ima izvide pri sebi, nekateri pa prakticirajo tako, da te pokličejo če je kaj narobe). G potem pregleda izvide, pretipa trebuh, pregleda maternični vrat, pove napotke za naprej (kdaj naj bo naslednja posvetovalnica, če moraš kaka zdravila jesti,...). Jaz pa sem se za MŠ v KR prijavila kot kaže malo pozno in začnem šele 17.6. ker je prej vse polhno. Joj bo vroče.
Se*, potem pa se dobro drži, v petek bodo pa že povedali kako in kaj. Važno, da otroček lepo brca in si tako lahko pomirjena.
blanč, super da ste tako lepo zakorakali v 30.teden in ste tako lahko veliko bolj pomirjeni. pa vidim da ste pridni in že hodite v MŠ.
Nič grem zdaj moje buhteljčke na nogah mal v kopel namočit.
Špelka, kako si opravila v posvetovalnici. Si jo pa res imela pozno, še posebej, ker je prva.
Goldy, a.jrad, kako sta opravili?