Dober večer
sapi, nima besed. Tako zelo mi je žal.
Pa saj to ne more biti res.
Reby, meni brcike oz. zdaj že konkretno pretegovanje vsakič polepšajo dan, se čisto raznežim.
mismis, tako je treba. Pot gre naprej. Ja, posteljico pa sva že sestavila, enkar naslednji teden pa še prebeliva, pa bo počasi vse nared. Nečaka pa itak že komaj čakata na dojenčka.
anci banci, super da je z malim vse redu. Sladkor pa najse kar lepo umiri, če ne bomo RR tete hude.
špelka, super da je vse v redu. Vidim, da imaš UZ pri svoji G en dan za mano, oz. takrat ko imam jaz posvetovalnico. Pa upam, da bo Floravital zadoščal in ti ne bo treba tistih bljak tablet žvečit. Drugače pa ja, božam bušija, moj tudi, crklja naju naprej in nazaj, je tako raznežen, da je kaj. Nisem vedela, da je taka nežna dušca, pa že zdaj je noro zaljubljen v otročka, pa še na svet ni prikukal.
miška, še malo pa boš začutila brcike. Nič bat maš še čas.
Potem boš pa šele raznežena, boš videla, se boš kar topila.
Vsem ostalim pa še naprej vse naj naj.
Da še tle povem štorijo. Sem šal kupovat modrc, ker so me zdajšnji vsi začeli tiščat. Pa sem si rekla, da bom kar nosečniškega vzela. Pa mi rečejo v trgovini, das pa že nimam D košarco, da mam manjšo. Pa so imeli prav do te mere, da je nimam D ampak E
. So rekli, da če se mi bodo po nosečnosti slučajno prsi še povečale, da mi ga bodo pa morali narediti po meri.
Ajme, kam gredo ti baloni. Sem ga pa kupila v trgovini Alisa (prav tam, kjer jih delajo). Nič čudnega, da trebuh zgleda tako majhen, ko pa ga moja balona čisto zasenčita.