Lep pozdrav
Samo na hitro, da se javim. mi smo doma
Naša Neža lepo raste, pridno spi, je in se carta.
Smo imeli v petek kar akcijo. Ob 1.30 mi je oddtekla voda. Sem najprej klicala mojega, da se je vedel napakirat in se odpravit na pot. V P pa ste me peljala starša. Ker še ni bilo nič popadkov, so me sprejeli na gin.oddelek, ker so bili popadki komaj zaznani, odprta pa za en prst. ob 8h sem imela drugi CTG, kjer so bili popadki na 10 minut, ampak blagi. Ob 13h so se začeli na 5 minut, a sem bila odprta za dober prst. So rekli, da dokler ne bodo vsaj 1 uro popadki na 3 minute, naj me ne pripeljejo v porodno. Ampak ob 16h so se začeli popadki na 3 minute, ki sva jih z mojim predihavala. Ravno takrat sta prišla moja starša na obisk. 16.20 smo poklical sestro, ker sem že čutila, da je to to. S posteljo vred so me po hitrem postopku odpeljali v porodno, kjer sem ob 16.40 rodila. Je bilo tako ekspresno, da so vsi komaj dojemali. Ker ravno takrat ni nobena druga rojevala, so kmalu po porodu, ko so oskrbeli Nežo in mene, spustili v porodno celo moja starša. Si morte mislit. me je tako skrbelo, da dragega ne bo zraven, na koncu p smo naš zaklad občudovali kar 4.
Smo presrečni, presrečni, presrečni. Slikico obljubim za kdaj drugič. Zdaj grem p k moji Neži.
Miška, a boš lahko to kopirala še k "norim kravam" ker mene zafrkava računalnik, pa nimam časa viset in prosit to mašino, da se zgane.
NAJLEPŠA HVALA TUDI ZA TELEGRAM.