IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks
Dobro bi bilo prebrati še kakšne so posledice pri porodu z ritko naprej.......
Čau!
Še jst malo pokomentiram... Jst sem se bala CR kot hudič križa, roditi otroka z rito naprej pa... bog ne daj... samo to ne, sem si ves čas govorila... in... ravno to me je doletelo... naša je bila v medenično nožni vstavi se pravi rita in nogice na izhodu

. ker se je vse odvijalo ekspresno hitro in seveda mesec dni prezgodaj, sredi noči in ob prisotnosti uvoženega G, ki je samo dežural v porodnišnici... ma kakšn CR (pa lih psihično sem se pripravila, da bo pač treba pod nož), naravno rodit je reku G... in meni se je stemnilo pred očmi... da ne pišem, kako me je bilo strah... pa ne za dolgo, ker nisem imela kaj... otrok je hotel na vsak način ven in to s pospeškom... HB za epiduralno, četudi je prijela le za zadnjih 40 minut... našo pupo sem dobesedno izstrelila ven

še dobro, da se je G ravno takrat obrnil spet k meni in jo ujel... konec dober, vse dobro, ni pa žal vedno tako... jst sem ful razmišljala o zunanjem obratu in če bi zdržala do 37. tedna, bi se sigurno odpravila k Pušenjaku, ker se mi zdi pravi stručko za to... ne dela obrata, če niso pogoji za to, najbolj pomembno pa je to, da ima ogromno izkušenj na tem področju... te pa razumem
REBY, če slišiš vse sorte zgodb, da te je strah... jst sem si šla pogledat video o CR, ker sem hotela vedeti, kaj me čaka... imam zelo dober želodec, ampak... ne priporočam... sicer pa držim pestke, da tvoj telovadec naredi še eno salto in pristane direkt na glavi
KRUCE, kje ste vi, na riti al na glavi
BUMO dobrodošla doma... čim dlje zdrži 2 v 1
MIŠKA čestitke za fantiča... naj lepo rasteta še naprej
SEMPER 
za pregled, če bo dete pohitelo pa tut tiste postelje ne boš več dolgo žuljila
ŠPELKA bemti, ni gmaha a s temi bolnicami... boooga
ŽIŽI, MIŠMIŠA pozdravček z gorenjske
JAZZZ čestitke za Borisa
SE* navijam, da bo sobica kmalu pripravljena za vajino bebico
u, pa lih dihat sem še hotla za
ANCI pa vidim, da že carta
ČESTIKE MAMI, OČI IN MALI SVIT MIKLAROM jutri uživaj v pogledu na svojo pikico in naj bo vse OK zdej pa šibaaaaaam, Zoja kliče... Pozdravčke vsem!