Super, hummer za nuhalno
Smo ti rekli, da bo vse OK
Pa mikla, tudi tebi vse dobro in pozdravčke nazaj
Miški pa tudi hvala za posredovanje
Kruce, menda pravijo, da če se mama v času nosečnosti študira, je otrok potem ful inteligenten ...
To je meni pomagalo zdržati ob zakonih, pravilnikih, ustavi in ... za strokovca
Reby, a kje sem, sprašuješ
Še nisem v Rimu, danes sem imela pregled, je še vse zaprto,
pa se odlično počuti ... sem pa imela težave z ruterjem ... sodni dnevi, pa to, nam ga je izgleda strela skurila
Moj pridni možiček je že vzpostavil ponoven stik s svetom (beri RR)
a.jrad1 tudi tebi čestitke za nuhalno. Veselim se z vami in stiskam pesti za naprej. Za spol boš pa že še na morfologiji vprašala, takrat je itak najbolj ziher
MRAVLJINCI so pa po vsej verjetnosti posledica tega, da otročiček (ki je sedaj že kar konkreten
) pritiska na kakšen živec, ki izstopa iz hrbtenjače ... Mogoče pa imaš v spanju kakšen tak položaj, da se to pogosteje zgodi ... V glavnem nobene panike, mislim, da je to čist normalno. Če bo kaj pomagalo pa pošiljam še
V glavnem, tudi moja G gre na dopust, pride pa nazaj 2 dni pred mojim rokom. Ker mi je že zadnjič rekla, da bom po vsej verjetnosti rodila prej, se očitno ne bova več videli
Se pa je danes ful potrudila. Najprej sem bila na CTG (popadki skoraj ravna črta, ta malček se počuti odlično), potem je naredila še vagilanlni pregled, če sem kaj odprta (nič), potem sva pa šli še na UZ, kjer je preverila količino plodovnice (še vedno VELIKO), pa
je malo premerila.
Imamo že 3.400 g
Pozdravčka vsem!