writing-img

RE: Nosečke po IVF/ICSI

clock-img

17.08.2009, 10:41

clock-img

Kruce Fiks

pencil-img

1571

IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

.. kako se pa vid, kako je s postlco? men ni čist nč omenjala nobene zrelosti user posted image

Bom probal s filmčka izrezat slikco posteljce....

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

clock-img

17.08.2009, 11:37

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

Ojla,

še tu user posted image user posted image user posted image
Je bilo naše detece včeraj ponoči taaak živahno - od pol desetih do cca enih, da me je skoraj dobesedno v lufte metalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Po moje je samo hotelo nakazati, da bo še en čas uživancija v mama hotelu user posted image user posted image

Ma, reby vidim, da je še tu, kruce family še tudi ni nič prehitela, obi še tudi vztraja... user posted image user posted image user posted image

Naslednji CTG imamo pa jutri - 18.8.

clock-img

17.08.2009, 11:49

clock-img

miska73

pencil-img

4167

A sploh misli kera še avgusta rodit?

clock-img

17.08.2009, 15:53

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

user posted image user posted image user posted image

Ma, dobro vprašanje, ni kaj...

clock-img

17.08.2009, 16:16

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Reby Gloria sporoča. da misli nate in stiska pesti. Je na dopustu pa brez neta.

jaz pa stiskakm pesti še za vse ostale zraven ... Seren ... objmček...saj veš, za stare čase.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

17.08.2009, 16:29

clock-img

Reby

pencil-img

3844

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Reby Gloria sporoča. da misli nate in stiska pesti. Je na dopustu pa brez neta.

O, hvala, lepo jo pozdravi nazaj. Se mi je zdel, da bo neki takega, ker je nič ni user posted image  

Če je pa prevroče.... user posted image

clock-img

17.08.2009, 17:30

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

še nič akcije......no pridem pa jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

17.08.2009, 17:42

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

Ah, reby - daj no! Vsaj ti se že enkrat spakiraj nekam! user posted image Saj za obe (oz še kakšno zraven) ne bodo mogli vsi dihat naenkrat...

ps: Ma a nimate klime v P? user posted image  user posted image  user posted image

sunshine - hugs back to you! Kak je naš sonček?

zarja - ma, kot kaže bo tu brezvetrje še kar nekaj časa user posted image user posted image No, za vsak slučaj pa vseeno pridi pogledat user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 17.8.2009 17:45:16 >

clock-img

17.08.2009, 17:56

clock-img

protina

pencil-img

322

miklarom hvala ti za odgovore.Sem pa bila prepričana, da so ti jo naredili, ker si pisala, da ti jo bodo preventivno naredili. No saj boljše,če je vse v redu.Ko bomo prišle tja do 30.tedna bo lažje.

Počutje razen bolečin v križu super. LP

clock-img

17.08.2009, 19:27

clock-img

Bumo

pencil-img

612

Halo dečve pa Kruci

user posted image user posted image user posted image tota je pa dobra Miška, si me nasmejala user posted image user posted image
Babe in Krucekova, a ste čule.....kaj čakate....če sem jaz bla prehitra, še n epomeni, da lahko ve zamujate user posted image user posted image user posted image

Obika moja, mi je ful hudo zate, da te tak zob mantra sirota. Sem dala 1x skozi, sem bla pametna, pa rekla, da naj počaka, ker moram izpit it pisat. Pa sem ga šla napisat in še isti večer sem pol pakirala iz Lj. pravac domu k fotri zobari, ker ni blo za zdržat, pa sem bla na pejnkilerjih....au,au,au...
punca, upam, da boš zdržala to in ,da te bodo popravli in boš kmalu brez bolečin....zobi pa uha....to taaak zna boletuser posted image user posted image user posted image

Se...preveč ne sanjaj o klimi v naši P....sicer se nekaj pozna, da jo imajo ker, ko sem šla iz otroškega nazaj v P je bla kar fino razlika ampak, če boš mela svojo pižamo mej nekaj fulll lahkega, ker te zna biti vroooočeee...pač so otročki tudi tamuser posted image

A za kolike te zanima, kako smo se jih lotili (zdaj moram portkat na les, da ne bo ponoči krčkov)
popoldan in ponoči ji dajem namesto sovjega mlekca Novalac proti kolikam, kupim pa ga kar v Avstriji v lekarni. Sem pač še tiste šole, da je tisto od prek boljše...ne vem, mogoče moja kaprica ampak dejansko sem večkrat zasledila, da je full razlika med proizvodnjo v državah ,ki delajo za naš V trg in pa proizvodnjo, ki je namenjena Z trgu. Smo se že naučili pri pasjih briketih, da Madžarska pa Češka proizvodnja ni enaka Ameriški, Nemški al pa Italianski proizvodnji.....

Poleg tega ji dajem pred obrokom lepo po žlički kapljice Sab simplex in pa po hranjenju šetanje,šetanje,šetanje...grem kar lepo ven na vrt in se nosimo in nosimo, da se mala pošteno šankaško zriga, pa še kakega prdeca spusti....pa premeščam jo iz ene v drugo pozo v rokah, se mi zdi, da se tako lažje zriga.....jap...mi ne podiramo kupčkov ampak kar lepo pošteno rigamouser posted image user posted image in samo upam, da tako ostane in ,da nas res ne čakajo še tiste hude,hude kolike o katerih berem ,da jim starši niso kosuser posted image user posted image user posted image

clock-img

17.08.2009, 20:31

clock-img

Reby

pencil-img

3844

clock-img

17.08.2009, 21:18

clock-img

Bumo

pencil-img

612

človeška norost ne pozna meja, človeški ego pa želja po razpoznavnosti pa očitno še bolj ne...
bi dala zapret tega, ki je izpeljal postopek umetne!!!!user posted image

clock-img

17.08.2009, 21:50

clock-img

lana70

pencil-img

2857

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Mislim, halo user posted image
http://24ur.com/novice/svet/pricakuje-dvanajstercke.html

mislm...kako so jih pa sploh toliko vstavili, ma halo!!!

.....in prišla je Živa....

clock-img

18.08.2009, 00:48

clock-img

Reby

pencil-img

3844

Semper - sem se ti pridružla v nočni izmeni user posted image

clock-img

18.08.2009, 06:09

clock-img

Reby

pencil-img

3844

Dobro jutro! user posted image

user posted image

clock-img

18.08.2009, 06:12

clock-img

Reby

pencil-img

3844

jona - fajn zrihtaj danes na pregledu user posted image  user posted image  user posted image

Torek, 18.08. 
jona3 - pregled

clock-img

18.08.2009, 07:20

clock-img

mojca976

pencil-img

104

Dobro jutro, mogoče za nekatere trapasto vprašanje,a vendar me zanima,ali bo kej narobe,če mi bo zmanjkal tablet Utrogestan. Namreč jemati ga moram do UZ,t.j. 24.8.,imela pa ga bom do tega četrtka zjutraj. Torej zmanjkal jih bo za cel vikend. Kaj pravite, pokličem na GK al ne bo nič narobe.
Ful hvala za odgovor in se še 1x opračujem za taka butasta vprašanja.

clock-img

18.08.2009, 07:24

clock-img

Reby

pencil-img

3844

mojca - po mojem ne bo nič narobe, je pa fino, da malo povprašaš, če ima slučajno katera viška, da ti pošlje. V katerem tednu pa si?

clock-img

18.08.2009, 07:40

clock-img

Goldy

pencil-img

2749

Reby - kako kaj? Danes se podajaš na Štajersko?

Seren* - čakamo.., tvoj in Rebyin otoček, st aže zdaj mamina sinčka!!user posted image Ko nočeta ven!

mojca - se pridružukem mnenju od Reby.

Pa smo 4!!!

clock-img

18.08.2009, 08:05

clock-img

mojca976

pencil-img

104

V 6t1d,hvala za odg.

clock-img

18.08.2009, 08:23

clock-img

jona3

pencil-img

159

ojla. se opravičujem pregled sem mela včeraj sam nisem mela časa nč sporočit. zaenkrat je vse v najlepšem redu naša pikica je precej živahna in lepo raste. sam ta nora vročina me ubija upam da pridem kmal do konca. ja reby a ti še kr nč. kam boš pa šla rodit?

clock-img

18.08.2009, 09:11

clock-img

Reby

pencil-img

3844

IZVIRNO SPOROČILO: mojca976

V 6t1d,hvala za odg.

Oj, potem je mogoče bolje, da si še zrihtaš tabletke, ker je fajn, če je vsaj do konca 12. tedna oz. nekje do 14. tedna...

clock-img

18.08.2009, 09:13

clock-img

Reby

pencil-img

3844

IZVIRNO SPOROČILO: jona3

ojla. se opravičujem pregled sem mela včeraj sam nisem mela časa nč sporočit. zaenkrat je vse v najlepšem redu naša pikica je precej živahna in lepo raste. sam ta nora vročina me ubija upam da pridem kmal do konca. ja reby a ti še kr nč. kam boš pa šla rodit?

Super, da je vse ok user posted image .  Vročina pa je res zoprna, pa še cel teden bo tako vroče user posted image  Danes grem v CE in bom tam ostala, tako da bom najverjetneje kr tam rodila. Me je pa včeraj A. klicala, je rekla, da jo pridno obveščaš o vsem user posted image

Goldy - sva na vezi, te pokličem jutri po pregledu. Kdaj pa ti misliš hodit okrog?

clock-img

18.08.2009, 09:53

clock-img

lana70

pencil-img

2857

nooo, pa vendarle bo.....torej Celje

.....in prišla je Živa....

clock-img

18.08.2009, 10:00

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

Ojla, still  here - double packed ... user posted image user posted image  user posted image  user posted image

Bumo - hvala za info, super način si našla. user posted image user posted image Se pa strinjam s tvojim mnenjem o teh pripravkih za različne trge ...

Reby hehe, saj veš ...  tamala nama že user posted image user posted image kažeta user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem