En lep večer vsem skupaj.
Se moram kar mal potožit danes
.Sta me tast in tašča,pa še moj povrh(kar sem najbolj razočarana)danes čist ob živce spravili.
Me sprašujeta kako je bilo kaj v MŠ,jima povem besede,opise,nasvete,.....babice,ki nam je predavala,pol pa začneta,koko je to butasto,kako se dandanes pretirava,da sta onadva tri otroke do kruha spravila brez pomoči šolanih babic,da kako smo danes vsi naivni in neumni,skratka povzetek:edino onadva si zaslužita naziv STARŠA,ker sta edina,ki sta pravilno ravnala ko so bili njuni otroci še dojenčki.
Pa sem se seveda uprla malo njunim besedam oz.sem zagovarjala predavanje in nasvet babic,pa sta me obsodila prec,da sem panična in nevek kaj še,da itak ona že ne razume,da tako pazim zaradi toksoplazmoze,da ona nikol v nosečnosti ni na nič pazila,pa je bilo vse o.k.,itd.
Pol so pa moji hormončki ponoreli,pa sem jim rekla,da bom jaz delala z otrokoma kokr se bo meni zdelo prav,pa če bom upoštevala vse zdravstvene nasvete al pa ne in da nočem,da mi kadar koli kaj oporekata,pa valda sem jokala zraven kot dež,ker če ni tko kokr rečeta onadva,pol ni prav in pol za piko na i,še moj prijavi:"saj res pretiravaš"
Verjele ali ne ,me je to tok prizadelo,da sem skoraj dve ure
,pa tudi pogovarjam se z mojim ne,še vedno.
Vse kar sem njemu rekla,je pa to,da sam dobro ve,da sva se matrala 5 let,da sva zagledala + in da ne bom zato ker se drugim neumno zdi,da pazim kaj jem,da se strinjam z nekaterimi nasveti šolanih babic šla zdaj na triglav,pojedla vso travo okol bajte in podobne reče.