Jutrčk!
Oooo, REBY pa MLINČKA s pupami nas pedenajo... pa kofi pa mal zajtrka... srčice ste
kaj je zdej... babnce ubogajo, mamice dost počivajo? MLINČKA a pupi kej razgrajata... dej nam kkšno fotko prlep no... REBY pa tvoja čebelca, a se že kej oglaša, k si ti taka gosenička al še veselo plava v bazenčku? počivaš dost a ne, sej moraš, ni druge...
Joooooj ŠPELKA pišče... take novičke izvemo
ma zdele maš da spedenaš, da ni ne duha ne sluha o kkšnih izcedkih, krvavitvah in drugih kozlarijah vsaj še 30 tednov! pazi nase in svojo pikico
LUČKA pri vas pa že voziček naročili, iiiii pa lih tacga k je bil men fuuuuul všeč sam ga nisem imela šanse nikjer videt v živo
še barva čist po mojem okusu pa vemo, da bo pri nas pupa... s Patrikom sva šla zadnjič gledat vozičke, da mi kao pomaga izbrat pa se mu je tko fino zdel... vsacga je probal, ker itak bo on sestrico vozu na sprehode in mora bit za njega tut fajn...in je dal končno odločitev, da mora bit Quinny buzz pa valda svetlo modre barve, ta mu je bil najbolj všeč.... sonček moj, kolk je že neučakan... on bi kr mal pospešu
drgač pa kkšni vozički tko mrtvih barv, men to sploh ni všeč... moja najljubša je zelena sam če bi bil to pogoj pol ne bi mogla prou velik izbirat... se pa še vedno cajtamo doma, ker te viroze kr mal bluzijo, en dan boljš, drug dan slabše... sem dons šele okrog 4 zaspala... spet treniram za potem, ko bo že dojenček
moji krči in krčki in razno razno zategovanje in nategovanje vezi je blo včeraj prou zoprno, sem si nardila zalogo spasmexa in case of emergency...
MIŠMIŠ sitno praviš... če štejem do junija mi je fuuul daleč, če pogledam dni do konca se mi niti ne zdi tko velik, če pa pomislim, da sem po vsakem dnevu bližje temu, da spoznamo našo pupo pol lahko tut jst rečem, da je sitno... sam da zdrživa v komadu vsaj še 2 meseca pol pa tut, če pohiti za kkšn dan... ti pa res že brojiš sitno do tiste taprave akcije
KICSI super za vajina fantiča, da pridno rasteta in je vse ok in bravo za rdeč voziček, big deal, kaj bo kdo komentiral... jst sem si prisegla, da za našo dojenčico ne kupim nobene roza cunje (kar jih imam doma so od prijateljice), ker so mi bljaaaak... pa vse štacune polne rozastih cotk...jst kr z očmi zavijam, k se obrnem na police za punčke, kriza...
kako pol z najinimi famoznimi H
mene mučijo še bolj k prej... ponoči sem morala 2x pod tuš, da je bolečina mal popustila... od modolexa me je vse tko peklo, da sem že kr s ta belimi gledala... zdej je sicer mal boljš, sam... prebavo imam krasno, vsak dan, čist zmehčano zaradi Mg ampak to itak ni edini pogoj, da ne fašeš H... pač isto k krčne žile (tut te me vsak dan razveseljujeo in opozarjajo, da so
) mah, to so malenkosti, če je z otročkom vse uredu... a ne
LANA nč predolgo čakat, da se nam pridružiš!
MIŠKA kako počutje, zdej ti je zihr že jasno, da te bosta osrečevala in kravžljala živčke dva prekrasna čmrlčka
AJSI še malo pa bomo dihali s tabo
no, tolk se le zmenita s fantičem, da bo počakal, da mami vse zrihta.... a ti že kaj trebuh nagaja? jst se že zdej kotalim s postelje pa sploh še ni tko velik buši
SEMPER, LSIČKA kako ste pri vas, vse pod kontrolo?
KRUCE k bo ženička imela dost pa kr lepo na bolniško, da ne boste preveč v skrbeh pa da jo boš lahko še bolj pedenal kot jo že
ZARČI medvedek mali... kako si ti? službica zamenjana? lepo, da nas prideš kaj pogledat...
joooj, če me zdele vn vrže....