pupa_b, te čisto razumem, se spomnim svojih strahov z začetka. Ves čas sem iskala karkršnekoli znake, do 1. UZ se mi je vleeeklooo. Jaz mislim, da to ni nič neobičajnega, da se občutki spreminjajo, tako v prsih, kot v podvozju. Ne vem, jaz se na kakršnekoli znake nikoli nisem mogla zanašat. Prsi pa sploh nikol niso ble merodajne. So ble rahlo bolj občutljive na začetku, pa še to bolj bradavice, pa spet ne, pa so mal srbele, pa spet ne... Možno je skratka vse, žal so tudi žalostne izkušnje, ampak na tej točki ne moreš narediti nič, da bi to preprečila, če je namenjeno. Zato je najbolš poskusit razmišljat pozitivno, se veseliti, da si sploh prišla do tega fantastičnega trenutka
...
Seveda greš pa lahko tudi na UZ, če si fejst zaskrbljena. Samo ti tudi na podlagi tega ne bodo mogli zagotoviti, da je vse ok. V 6. tednu ni nujno, da se že vidi utrip pa te bo spet skrbelo. Al je že bil pa ga ni več, al pa se še ni pojavil pa se bo vsak čas. Zdajle je res tisti najbolj nehvaležen čas za živce, žal.
Še najbolje bi blo, če bi imela že kak krvni test za sabo pa bi šla zdaj še enkrat pa čez par dni magari spet. Pa vidiš al hormon narašča al ne. V bistvu greš lahko v vsakem primeru danes in čez dva do tri dni spet. Pa primerjaš. Samo boš teh par dni spet čisto zaskrbljena...
Zdrži, edino to ti lahko rečem, bejba! Počivaj, pojdi na kak sprehod, razvajaj se, počni stvari, ki te veselijo! Naj teli dnevi čim prej minejo!