Jutro!
Nism prva? Ah MLINČKA a dons pa direkt na RR, nč žehte obešat , da je ja ne bo kdo prehitel
? Mmmmm kavica... komaj čakam, da si jo skuham... drgač mi jo kr lubi v posteljo prinese, ko ima priprave na odhod v službo sam dons ga ni, ker je še vedno službeno odsoten... še dobr, da mam mojga fanta, da me čuva, če ne bi bla čist sama...
Bemtiš... kako različne informacije krožijo naokrog... a veste kaj je men včeraj moja G rekla, ko mi je pisala predlog za podaljšanje bolniške za os. zdravnico? Sem jo vprašala, če misli, da bodo kej kompliciral, ker sem od 2. marca na bolniški in bo kmalu to breme prešlo z delodajalca na ZZZS in mi je odgovorila: ma kaj se sekirate pa sej ste bla na umetni oploditvi in vam bolniška pripada, bi jo lahko imela že od punkcije naprej
... sam očitno tisti strici, ki so velečastna komisija in imajo vse niti v svojih rokah mislijo drugače... sej, men na misel ni prišlo, da bi šla po nepotrebnem na bolniško, še nikol nisem tega nardila... ampak, ko človek ve in čuti, da ni več kos obveznostim bi mu pa ja moral kdo prisluhniti... no, v glavnem, jst definitivno ostajam do porodniške na bolniški, ni debate o tem...
LSICA ma sej brojim sitno... vsak petek, ko dopolnim posamezni teden si rečem yessss, še eden manj... torej... YESSSS, SAM ŠE 11
ekola, moram šibat, dons spet kr neki obveznosti, najhujša kriza bo do torka pol pa res dam možgane na off in se ubadam sam še z domačimi zadevami... pa upam, da mi uspe našo pupo prepričat, da se obrne na glavo...
lep dan želim in čim več sončka v vas in okoli vas!