IZVIRNO SPOROČILO: mismis
pa še malo navijanja tukaj...
Ponedeljek, 04.05.
Sempervivum - pregled
Reby - pregled
ledenka - pregled
mamice, dobro opravite, mi bomo mislili na vas in držali pestke, da bo vse v redu
Pupe, uspešne preglede!
LSIČKA hvala za kofi, je sedu do zadnje kapljice
LEDENKA ti si že čist v nizkem štartu

pa vse že spedenano od nog, nohtov do brazilske

... jst si je tut ne upam omislit in vztrajam pri britvici pa ugotavljam, da mi gre vedno težje od rok, ker do tako daleč sploh ne seže več moj pogled, HB za špegu
pol sam še čakaš... uf, kmalu bo akcija, a?
KICSI jooooj kakšn buši

pa prou lep je... ampak, ti čist verjamem, da ga že težko prenašaš okoli... mene pri tej revščini tko zateguje, da me prou boli koža okoli popka, si ne znam predstavljati, kako je tebi

vseeno držim pesti, da bosta pikeca v bušiju dokler bo potrebno
GOLDY... še tukaj držim pesti, da si Alja premisli in počaka lepo na junij...
MIŠMIŠ evo... so te že napadli nosečniški znaki... superca a ne
Ostale nosečke, ste uredu? Mi smo se učeraj vrnili s potepa po obali... smo si kr privoščili, poleti vprašanje kako bo, ko bo dojenček imel glavno besedo... jst sm uspela celo bušija posončit

.... pa voziček smo učer dobl in valda takoj sestavl, tamau ga je še celo sprobal in je v košaro tlačil svojega plišastega medeveda, prou posrečen je bil

.... ga ob priliki poslikam in pripopam... men je fuuul lep

bo pa še lepši, ko bo v njem naša pupa...
Sem na morju očitno pretiravala s sprehodi in me je en dan tko zvilo, da celo noč nisem spala in me je prou panika, kaj če bom morala v porodnišnico jst pa tko daleč od doma pa pupa na riti čepi, kar pomeni carski rez... sem bla čist posrana... pa se je k sreči po spasmexu in počivanju umirilo... sej se še za ime nismo zmenili in imamo resne težave, ker imamo tako različne okuse ... zdej vsak dan prepričujem pupo naj se lepo obrne na glavo in pol počaka še kkšn teden, da se lahko vse zmenimo... upam, da bo ubogala
Zdej grem pa res jest, ker zdej sem pa že jst lačna, ne sam bebica
pol pa na sončka, dokler ga še kej imamo, baje bo gorenjska popoldne v dežju...