Dober dan
Vidim, da je kar nekaj novic.
mojsonček, a še dihamo, a imate že pupo v naročju? To si ap res pohitela.
mismsi, vidim da te tvoja sončka hecata. žal mi je, da je UZ potekal v tako hladnem in hitrem vzdušju. Škoda. Res ne zastopim, da se ne potrudijo, ko pa vejo koliko trnove poti je za nami. No, čez en teden pa bo novica že prelepa, boš videla. V petek pa te bom vseeno objela od sreče, a prav?
Reby, moram vaju pohvalit, prečudovito sobico sta kupila. pa tako pridnega moža imaš, da jo je že sestavil. Zdaj pa je res že čas, da tudi midva začneva z urejanjem sobice.
Lisica, vidim da so težave z izvidi urina. Upam, da se vse uredi. Super pa za otročka, da se je lepo obrnil na glav.
Goldy, važno da zdržite še dva tedna. Pa dober "dopust" v P.
Se* a pri vama bo tudi otroček še pri vama. Pri nma bo ene 3 mesece, potem pa bo v svoji sobi. To so za enkrat prvi plani, kako pa bo potem pa še ne vem. Mava pa že sedaj prostor, otroško sobo (ampak še brez opreme )
miklarom, kako se vesela, ko te vidim pri nas. Iskreno čestitam in seveda sprejeta si v naš klub!!!
maš pa že prav lep avatarček.
obi, Reby, vidim da se odpravljata in dogovarjata za MŠ. Midva bova štartala v KR in to 3.6. To je edeini termin, da bo moj lahko vsaj parkrat zraven, ker drugače ma vedno službo - treninge.
bit, kot si rekla. Zdaj vaju sončku hecajo, ampak potem bodo vajini črički prelepi in zelo zdravi.
Špelka, pozdravljena. Pa nj bo vse v redu še naprej, a ne.
Bumo, komaj čakam še vajine fotke sobe.
efika in Mlinčka, upam da sta tudi vedve dobro opravili.
Zdaj pa počasi grem, ker me čaka eno leop popoldne (par minut, urca) s prijateljco, da spet vidim nejno 1 mesec in 1 teden staro pupo.