JAz imam doma dve takile blazini. Mi ju je mož kupil ko sem bila ene 5 mesecv noseča in me je začel mal križ dajat in noge ful med spanjem. Itak sem imela plan ju uporabit za dojenje...
No, za spanje nisem imela nobene, ker mi je blo čist obupno še to kramo obračat okol, že sebe sem komi, ko sem se hotla obrnit.
Sem ju pa s pridom uporabljala za naslanjat se, za pod križ. V postelji je bla ena:za filmske maratone, ki sva jih z mojim vedno imela v postli in ko sem v postli surfala po netu(kar se je dogajal redno vsako dopoldne, hehehe), drugo sem imela v dnevni na kavču za iste potrebe. Sploh nisem več drugač mogla sedet kot s tem za križ zataknjenim.
Po porodu sem se neki trudila s tem dojit pa se mi zdi da je blo total nepraktično, vsaj meni je prišlo prenizko in tamalčka nista bla zadovoljna. Zdaj ne dojimo več, blazini sta deponirani v omari in čakam, če mi bo za tamaladva kaj prov prišlo, ko bosta recimo začela sedet al kaj...
srednje dober nakup, najbrž bi bla dost ena, ampak bi jo mogla gor in dol nosit...