Dober dan
Danes se nam pa obeta vroč dan. Sem bila zjutraj malo zunaj, zdaj pa me do večera ne vidijo več, dokler se vsaj malo ne shladi.
Kruce, hvala. Je tudi moj rekel, da si ni mislil, da bom taka nosečka. Ga je bilo bolj strah, da bom tečna pa široka.
mlinčka, glede zatekanja je tak. Če si preveč obremenjena (zdaj si pospravljala, pa še vročina je ven udarila), je nekako za ričakovat, da imaš noge bolj zatečene. Jaz sem se malo pozanimala že prej pri prijateljicah, ki so imele v nosečnosti zeloo zatečene noge, kako je stem. Pa pravijo, da če pritisk ni povišan, da ni take panike. Drugače pa so napotki za lajšanje vsega tega sledeči: čim več časa naj bodo noge dvignjene v zrak (ležiš, ko sediš, da imaš noge dvignjene), veliko pij (zanimivo, a to je treba) posledično pa je WC drugi dom, potem hladne kopeli nog (namakaj jih v lavorju mrzle vode), pod tušem noge masiraj z vodo vroče-mrzlo da se bolj prekrvavijo. Jaz sem si še kupila v lekarni eno kremo za noge, ki je naravna (ERBRAVEN Fresh gle) in ga masiram od stopal navzgor do konca meč. Moram rečt, da mi pomaga. Je pa res, da ne preveč pretiravat z delom, še posebej v vročini.
Tako, da kar lepo zdržite do srede oz. konca junija.
Reby, super za dober UZ. Sta se nagledala otročka.
Je pa lepo, da pridno raste.
Bumo, super za dober pregled. Za otrdevanje, ko me takole začne matrat pa kar popijem magnezijevo tableto, pa je bolje.
Lisica super za dober pregled, da otroček lepo napreduje. Ja, pa še res je. Še malo pa se vidite v živo.
Goldy, super da lepo napredujete, da pupa raste pri tebi v bušiju in se ji ne mudi več ven. Kar tako naprej.
Sapi, dobro opravi danes.
Se*, jaz sem tudi nekje v tem času nosečnosti čutila podobne bolečine, občutke. Ampak je to res bolj od tega, ko se maternica, pa medenica širita. Mene je enkrat tako zagrabilo zjutra ko sem vstala, da sem kar padla na kavč in ležala, dokler ni popustilo. Potempa kot da bi odrezal, je bilo vse o.k. Je pa včeraj na pregledu G rekel, da je z MV vse v redu, pa z otročkom,... Me pa zanima kaj druge mislijo o tem, če ma katera kakšne druge izkušnje.